Vriendelijk, Professioneel, Behulpzaam

Als je kunstgras wilt gaan leggen en je hebt een aantal vragen of je hebt adviezen nodig dan is dit een adres waar je heen zou gaan. Ik ben heel tevreden over de wijze waar op we geholpen zijn.

Super goed geholpen

Er was gelijk aandacht en tijd om mijn te helpen en te zoeken wat ik graag wilde hebben . Aankoop gelukt en kunstgras netjes voor mijn in de auto gelegd. Echt top ik heb mijn aankoop gedaan in Barendrecht

Snel en deskundig

Met een goede uitleg en snelle service ben ik goed geholpen.

Een fijne zaak met heel veel soorten,enorm fijn geholpen goede service en prima personeel.Een aanrader.

Goede voorlichting

Producten zijn duidelijk uitgestald. Groot voordeel is dat ze ook buiten liggen zodat je het goed kan beoordelen.

Goed geholpen

Ze zijn erg klant vriendelijk je word er goed geholpen en de koffie is heerlijk in ridderkerk

2 keer daar geweest, veel verstand van zaken en enorm vriendelijk geholpen en ook al zou het ergens anders iets goedkoper zijn, zou ik het toch hier doen, zo fijn geholpen.

Mooi gras! Snelle service.

Mooie coupon gekocht

We zijn enthousiast, vakkundig en vol met passie geholpen.

Wat een keuze hebben ze in Ridderkerk aan verschillende soorten kunstgras, voor iedere portemonnee is er een mooi grasmatje te vinden.

Helemaal top!

Grote keuze, goed advies, deskundig personeel! Vestiging Pijnacker

Fijn bedrijf

Wij werden deskundig geholpen, ruime keuze, goede tips,vriendelijke Verkoper, een aanrader

Gewoon perfect.

Prima.

Netjes en goed geholpen.

In vestiging Ridderkerk vriendelijk geholpen. Mooi kunstgras niet van echt te onderscheiden. Zeer blij mee

Perfect geholpen in vestiging Ridderkerk.

Al mijn wensen konden geregeld worden. Leggen van de kunstgrasmat kan al binnen 4 weken. Kortom prima service en advies.

perfect

Er wordt meegedacht en kregen goed advies.

Goed geregeld

Kan je afspraken mee maken, top

Een aanbeveling waard

Goed advies gekregen,daarna alles perfect geregeld en het gras gelegd,een tevreden klant

Toegankelijk en bijzonder aangenaam

Je wordt geweldig geholpen, op elke vraag krijg je vriendelijk en vakkundig antwoord, top!

Prima uitleg

Prima service, komt afspraken na.

Fantastisch en zeer tevreden

Professioneel geholpen

Zeer vriendelijk en behulpzaam

We gingen voor een stukje gras voor ons balkon en werden zeer vriendelijk ontvangen. Wat veel keus! Terwijl ons stuk op maat werd gesneden kregen we koffie aangeboden Ze hebben het stuk keurig opgevouwen zodat het in de auto past en hebben het in de achterbak van de auto gelegd. Alles zeer vriendelijk en. behulpzaam, fijne zaak!

Prima service en gras kwaliteit

Goede leveringsafspraak kunnen maken. Gras kwaliteit is is prima.

Deskundig advies, zeer klantvriendelijk en een mooi gazon!

Ik ben eerst langs gegaan om te informeren over waar ik op moet letten bij het uitzoeken van kunstgras. De vestiging in Ridderkerk is zeer aan te raden om langs te gaan. In de proeftuin kun je alle verschillende typen gras zien en ze nemen uitgebreid de tijd om je alles uit te leggen. Ook het leveren ging vlekkeloos! Nu alles is aangelegd, geniet ik dagelijks van mijn gazon. Ik heb gekozen voor de Koudekerk variant en je kunt echt zien dat het kwaliteit is!

Aardige mensen, snel geholpen en schappelijke prijzen.

Fijne winkel en goede service!

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.