Wederom prima geholpen bij Kunstgrasgigant

Recentelijk verhuisd, en weer een coupon kunstgras nodig. Prima service en kwaliteit voor een markconforme prijs.

Perfect.

Goeie service en we werden direct geholpen het personeel is heel klant vriendelijk.

Uitstekend bedrijf

Een fijn bedrijf, vriendelijke medewerkers. Prima kwaliteit voor een goede prijs.

Top.

Vriendelijk, meedenkend en behulpzaam.

Uitstekende service

Heel fijn geholpen. Klantvriendelijk en veel kennis aanwezig, waardoor de aankoop fijn verliep. Er is veel aandacht besteed aan de producten en dat is te merken.

Super bedrijf

Klantvriendelijk, behulpzaam, vakkundig met echte kennis en kwalitatief goede en mooie producten voor een redelijk laagprijsje en 10 jaar garantie

Goed en fijne ervaring met de winkel in Pijnacker, nu al 3 maal mijn kunstgras gehaald,

Top.

Zeer vriendelijk geholpen, goed advies gekregen in Pijnacker

Voor ons dakterras zochten wij een grasmat. Bij het uitzoeken is er goed doorgevraagd naar het gebruik en de ondergrond waarop de mat zou komen te liggen. We zijn erg vriendelijk geholpen. Goede service en mooie kwaliteit!

Top kwaliteit en super service tegen een scherpe prijs

Netjes ontvangen door de vriendelijke medewerker die al onze vragen heeft beantwoord en ons goed geholpen heeft bij het uitzoeken met het voor ons meest geschikte grasmat We gaan er heerlijk van genieten de aankomende zomers Zeker een aanrader!!!!!!

Voor de tweede keer een mat gekocht voor op een balkon bij filiaal Pijnacker. Opnieuw supergoed en vriendelijk geholpen en met een mooie mat weer op weg naar huis.

Fijn en eerlijk geholpen!

Fijne ervaring bij het filiaal in Ridderkerk. Goed geïnformeerd bij de graskeuze en niet gericht op het duurste gras verkopen. Er wordt meegedacht in mogelijkheden! Nu voor de tweede keer ons gras besteld en erg tevreden!

Prettig

Behulpzaam

Fantastische service!

Donderdag 14 april 2022 met zuslief Anneke naar kunstgrasgigant geweest. We werden geholpen door Jan Twigt sr. Een "ouwe bekende" van ons. Behalve soorten grassen bespreken en bekijken ook lekker koffie gedronken !!! en gezellig zitten babbelen... Om ongeveer 15.30 Lemmer luxe besteld. En om ongeveer 19.00 al gelegd door twee aardige gasten. En ziedaar... M'n balkon is veranderd in een prachtterras! Ode aan kunstgrasgigant in Ridderkerk. Helaas kon ik slechts 5 sterren uitdelen;-)

Prima geholpen

Fijne ontvangst in vestiging Ridderkerk, Veel verstand van de producten (die je ook allemaal kan zien en voelen) waardoor we een goede keus hebben kunnen maken. Bij ophalen werd nog even gecontroleerd of er toevallig niet een couponnetje voorradig was, maar dat bleek (helaas voor beide partijen) niet zo te zijn. Tapijt werd keurig op maat gesneden, koker met lijm erbij en meteen naar de auto gebracht. Wij zitten er weer keurig bij op ons terras. Echt een aanrader deze club, goed advies en nette service. En het product? Dat is top, maar daar maakte we ons de minste zorgen over, je bent niet voor niets de kunstgrasgigant.

heel goed

goed ontvangen en goede service

Prima en professioneel geholpen met de koop van kunstgras

Op de locatie Ridderkerk goed te woord gestaan en geholpen bij het maken van een keuze wat het beste ''gras'' is wat bij onze tuin past

Fijne service. Kwalitatief hoogwaardige materialen.

Mooi spul voor een mooie prijs. Naar een lange zoektocht uiteindelijk gekozen voor grastype “rotterdam”. Nergens iets mooiers kunnen vinden. Zeer realistische gras look. Kost wat heb je ook wat.

Fijne service

Wij hebben bij vestiging Pijnacker gekozen voor type delft. Erg zacht en deskundig geholpen.

Vriendelijk personeel

We zijn fijn geholpen met onze bestelling.

Je krijgt heel goed advies van tevoren en goede service.

Bij kunstgigant Pijnacker wordt je goed geholpen, je krijgt advies op maat en ze nemen de tijd voor de klant. Ze denken met je mee en zijn erg vriendelijk.

Goede service in Pijnacker en een mooi stuk gras meegenomen!

Goed geholpen met veel duidelijke informatie. Genoeg keuze, ook in voordeelstukken. Een aanrader!

Vriendelijke mensen, vakkundig en behulpzaam

We zijn uitgebreid geholpen door grasmatjes buiten te zien. Zo kies je zeker de juiste kleur. Goede uitleg over het leggen. Aanrader.

Fantastisch!

Deskundig, meedenken en snel geleverd en gelegd! Uitermate vriendelijk en flexibel personeel, zowel bij de winkel als de toppers die het gras hebben gelegd ondanks de storm en de aannemer die nog deels bezig was! Zonder twijfel zouden wij weer hier heen gaan!

Vriendelijk en behulpzaam personeel .Rol in de auto gelegd en wij kregen koffie.Het was in Pijnacker.adresvan een vriendin.

Vriendelijk en mooi bedrijf.

Heel vriendelijk en met goede advies geholpen. Zeker aan te raden.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.