Goed geholpen

Duidelijk uitleg gekregen over de verschillende soorten kunstgras.wij hebben uiteindelijk een coupon gekocht en goed uitgelegd hoe we het moesten leggen en wat we nog nodig hadden!

top kwaliteit en direct geleverd

goed deskundig advies, snelle levering. Top

Klantvriendelijk optreden.

Goed meedenkend en zodoende helpen bij het tot stand komen van een passende oplossing.

Fantastisch geholpen

Door de ervaring en kennis van de medewerkers zijn wij perfect geholpen in vestiging ridderkerk/Barendrecht. Inmiddels zelf gesneden en gelegd zodat ons balkon nu af is. Onze complimenten zijn voor Jan Twigt. Bedankt Jan.

Klantvriendelijk

Meneer nam ruim de tijd om alles en eerlijk uit te leggen. Hij dacht mee en heeft er een enorm tevreden klant erbij!

Prima goede ontvangst

Bij binnenkomst werden wij vriendelijk ontvangen, en na onze vragen werden wij goed voorgelicht en konden wij snel besluiten. Deze zaak is het zeker waard om aan te bevelen. Pim en Lida

Prima zaak goede verkopers

Zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen ze denken met je mee voor de juiste keuze super tevreden

Ouderwets de klant is koning

Bij binnenkomst al direct een vriendelijk ontvangst met koffie. Daarna een goede uitleg over de verschillende gras typen en uitleg over de plaatsing. Een mooie showtuin, waarin je duidelijk de verschillen van de grassen kan zien. Kortom super!!!!! Mvg Ceesjan Streefkerk

Prima geholpen

wij zijn in de vestiging Ridderkerk heel goed geholpen en geadviseerd. wij zijn hier terecht gekomen omdat het grasmat op maat (6m) geleverd kon worden en gelijk konden meenemen.

Zeer ruime keuze, goed advies en topservice in Ridderkerk

Gericht meedenken en vriendelijke benadering van klant. Deze mensen nemen alle tijd voor de klant en goed advies. Vestiging Ridderkerk

Goed advies, nemen de tijd en leveren en top service.

Prettig geholpen in filiaal Doetinchem. Hebben goed advies, nemen de tijd voor je een luisteren goed naar je wensen. Kon direct geleverd worden en werd nog even netjes thuis bezorgd.

Uitstekend geholpen.

Wij gingen kunstgras kopen bij de vestiging in ridderkerk. Bij binnenkomst staat al heel duidelijk omschreven welk kunstgras je het beste kan nemen, erg handig! De medewerkers zijn heel aardig en er worden duidelijke adviezen gegeven. Echt een aanrader om hier je kunstgras te kopen!!

Ruim aanbod en fijn geholpen

Afgelopen week een bezoek gebracht aan de vestiging in Ridderkerk. Ruim aanbod en de verschillende soorten liggen mooi naast elkaar zodat je goed kunt vergelijken. Vriendelijk geholpen en direct uit voorraad leverbaar. We zijn er blij mee!

Eerlijk en netjes

Zijn vanmiddag naar kunstgrasgigant Ridderkerk geweest. Door het enorme aanbod was het moeilijk om te kiezen . Maar dankzij goede informatie zijn wij er toch uitgekomen. Omdat wij op de fiets waren werd alles keurig weggezet voor ons. Service staat hoog in het vaandel van dit bedrijf. Wij wensen u dan ook veel succes. Groet Coby en Wim..

Bedankt voor de kennis en behulpzaamheid waardoor de keuze een stuk simpeler werd.

Geweldig goed geholpen in de keuze en het op maat snijden van het kunstgras. Een reden om kunstgras gigant Doetinchem bij iedereen aan te bevelen.

Heel klantvriendelijk, super goed geholpen, verstand van zaken!!!

Pijnacker

Klant vriendelijk, weten waar ze het over hebben en geven een goed advies

Zoals hierboven al beschreven, een goede en fijne zaak vriendelijk personeel goede tekst en uitleg wat je wel en niet kan neerleggen. Top zaak daar in Barendrecht

Vriendelijk geholpen, duidelijke uitleg, behulpzaam met inladen spullen in de auto.

Prima geholpen en alle vragen beantwoordt

Lokatie Pijnacker.

Goede voorlichting en genoeg keuze

Goed geholpen en een goede voorlichting over het kunstgras Zeer behulpzaam en je kan rustig rondkijken Ruime keuze uit verschillende soorten kunstgras

Zeer goed geholprn

Wij zijn in Ridderkerk geweest. Medewerkers hebben kennis van zaken, zijn niet opdringerig en laten je na goed advies beslissen.

Uitstekende service!

Groot assortiment waar je de tijd voor kan nemen. Leuke speelhuisjes voor kinderen wat maakt dat je als gezin rustig kan rondkijken. Bedankt!

Goed geïnformeerd en je weet wat je te wachten staat

Heel helder en gedegen advies. En fijn dat alle soorten te bezichtigen zijn

Klantvriendelijk personeel

Wij zijn heel goed en vriendelijk geholpen door Jaap Wij hopen heel veel plezier te hebben met het donkergrijze kunstgras en hopen hiermee jullie meerdere klanten te bezorgen Vr groet Aad en Dorien van Zijl

Wat een warm welkom in Pijnacker

We werden hartelijk ontvangen met een kopje koffie en zijn zeer goed geholpen voor een stuk kunstgras voor op ons dakterras. Snelle en duidelijke service en een overzichtelijke showroom . We konden het gras gelijk meenemen.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.