Netjes geholpen door junior

Leuk geholpen door junior

Ben prettig geholpen

De zaak heeft heel veel keus. Word er prettig geholpen. Door mensen met veel ervaring.

Super geholpen

Goed meegedacht over welk soort gras het beste bij ons past en hoe we het op de voordeligste manier konden leggen

Prima ervaring zover.

Vriendelijk personeel. Zijn snel tot overeenkomst gekomen. Eerlijk advies. Het gras ligt inmiddels een wij zijn er erg blij mee.

werkelijk een prachtig bedrijf

Wij komen nu voor de tweede keer om op ons terras kunstgras te leggen zowel voor als achter van ons appartement bij de kunstgrashal, weer een goed advies en een prachtig grasveld rijker naar huis gegaan. Echt top

Vriendelijk personeel en al mijn wensen hebben ze opgevolgd! Uiteindelijk tevreden naar huis gegaan en heb nu een prachtig balkon!

heel fijn geholpen aan een mooie grasmat.

Super kunstgras gekocht bij het filiaal te Ridderkerk en heel goed advies gekregen.Ga zeker dit filiaal aanbevelen bij mijn buren die ook kunstgras willen nemen .

Zeer goed geholpen

Zeer kundig personeel werden vriendelijk en goed geholpen. Lekker bakkie koffie erbij prima Goeie uitleg en het werd gelijk op maat gesneden en voor we het wisten lag het al in de aanhanger. Echt een aanrader grasgigant in Ridderkerk

Top zaak

Vriendelijk personeel erg goed geholpen. En door professionals zij hebben verstand van zaken. Ze smeren je niets aan en geven goed advies komen ook niet gelijk met het duurste product. Wij zijn erg blij met ons grastapijt. Daarvoor dank voor de uitleg.

Heel veel sortering in veel prijsklassen

Wat een goeie service. Tot op de centimeter afgesneden vervolgens door de jongens naar de auto gebracht en nog een kopje koffie toe in filiaal Ridderkerk.

Kundige en aardige mensen

Werd goed mee gedacht, waardeerde een eerlijke mening en hebben en voor gezorgd dat wij nu een mooi stuk gras krijgen.

Bestelling gedaan waarna er snel kon worden geleverd en tevens gelegd. Levering en het leggen conform de afgesproken tijd. Er wordt netjes gewerkt en ook goed advies gegeven.

Vriendelijk, goede service, grote kennis

Prettig geholpen bij de koop vam twee stukken kunstgras. Goed (persoonlijk) advies, snelle service, duidelijke uitleg. Service tot aan de auto want de stukken werden zelfs voor ons in de auto gelegd. Bedankt!!

Al enige tijd ons aan het oriënteren op kunstgras. En dan kom je terecht bij een bedrijf waar klantvriendelijkheid en advies super zijn! Als je opzoek bent naar goed advies…bezoek zeker dit bedrijf!

Groot assortiment en je wordt er leuk geholpen

Wij zochten kunstgras voor op het balkon ,maar wilden geen groen Toen we in de winkel kwamen veel onze mond open van de vele kleuren die er waren , voor ieder wat wils dus.

Uitstekend.

3e keer dat ik hier kunstgras koop. Uitstekende service en advisering. Ca 2 jaar geleden enkele dagen voor de lockdown en sluiten vd grenzen voor mijn huisje in Italie een stuk kunstgras gekocht voor Italie. Het instrooi zond kon ik toen noet meenemen en zou ik later ophalen. Dat is dus 2 jaar later geworden. Zonder problemen werd ik op mijn blauwe ogen geloofd en kreeg ik het samen met een nieuw stukje kunstgras mee. Klasse!

Prima geholpen

Prettig geholpen

Vriendelijk en deskundig geholpen

Zo maar binnen gewandeld in Ridderkerk voor advies over kunstgras op een vlonder terras. Zeer vriendelijke verkoper, die echt de tijd nam om duidelijk te maken welke soorten er geschikt waren en ook waarom andere minder geschikt waren. Erg fijne ervaring!

Wijn zijn heel tevreden over dit bedrijf .je word netjes te woord gestaan en alles word goed uitgelegd heel vriendelijk personeel .en vlotte levering .ik zou dit een ieder aan raden mvrg elly simons

Goed te woord gestaan

Goede adviezen gekregen en er is meegedacht

Heel goed.

Direct bij binnenkomst vriendelijke geholpen. Goede uitleg en service. Onze aankoop gedaan!

Goed geholpen

Door de verkoper goed geholpen en mee gedacht aan een oplossing om het gras weer vast te leggen na de storm.

Vriendelijk! Goed geholpen.

Fijn bedrijf! Ruim aanbod en super vriendelijk geholpen!

Prettige ervaring

Heel vriendelijk geholpen, lekkere bak koffie. Kunstgras werdnetjes opgevouwen en in auto gelegd. Aanrader!

Mooie aanbiedingen.

5 jaar geleden ook al kunstgras gekocht bij deze firma. En dat is zo goed bevallen dat ik er nu weer naar terug ben gegaan. Ik moest maar een klein stukje hebben i.v.m.een hondje die steeds uit de tuin naar binnen loopt en alles zit dan onder de modder. Stuk van 2.00 bij 75 cm voor de tuindeur neergelegd en geen modder meer in huis. Bedankt dat jullie ook deze afmeting gewoon met de zelfde zorg aan mij verkochten.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.