Gezellige mensen kan op je gemak kijken advies prima

Vriendelijke bediening en kundig advies

Ruim assortiment aanwezig om een goede keuze te kunnen maken. Van kleine prijzen en toch goede kwaliteit. Service ok prima en snelle levering. Gewoon niet twijfelen als je kunstgras wil aanschaffen ga je naar de Kunsgrasgigant in Ridderkerk.

uitstekend

prima service geleverd. Goed product geleverd en prettige, geïnteresseerde en gezellige mensen in het bedrijf

Goed geholpen

Goed advies en snelle handeling

We werden vlug geholpen op een zaterdagmiddag. Het kunstgras werd netjes opgevouwen en konden we meteen meenemen. Netjes te woord gestaan met duidelijke uitleg. Zou deze zaak aanbevelen aan mijn omgeving.

Prima adres

Geweldig aanbod, gezellig geholpen met een goed en deskundig advies in de vestiging Ridderkerk.

Goed geholpen

Vriendelijke verkoper doet wat je vraagt en niet opdringerig.

Top geholpen door aardige verkopers.

We hebben een mooie kunstgrasmat in de tuin liggen nadat we goed zijn geholpen in de zaak. Het is fijn dat van alle soorten een voorbeeld ligt waar je even overheen kunt lopen. Zo is het handig om de verschillende matten te vergelijken.

Vriendelijk personeel en vlot gehol p en.

Ruime keus leuke prijsjes en vlot geholpen door vriendelijk personeel.

Klantvriendelijk, goede adviezen en service

Snel en goed geholpen bij Kunstgrasgigant Ridderkerk. Er werd met ons meegedacht om de prijs zo laag mogelijk te houden voor ons, terwijl we dit zelf niet vooraf hadden aangegeven. We kregen goede adviezen en het kunstgras werd voor ons in de auto gelegd. Top, bedankt!

prima service, prachtige kwaliteit

juiste prijs/kwaliteit verhouding, aan te raden

Tot nu toe goed

Filiaal Ridderkerk Mooie winkel,Mooie produkten. (showroom aanwezig) Keus kunnen maken, en kunstgras gekocht. Vriendelijke en vakkundige mensen.

Wij zijn heel content met de winkel.

Het was zeer klantvriendelijk, werd met ons mee gedacht. Heel deskundig advies, want wij zijn leken, op kunstgras gebied. Op het advies van de winkeldame werd het gras, met onderlegger enz . Heel mooi gelegd. Alles volgens afspraak,de winkel is ook nog eens in Hoogerheide. Zelfs onze schoonzoon gaat over kunstgras denken.

Uitstekend service!! Aanrader voor goede kwaliteit kunstgras

Zeer goed geholpen. Goed advies en mooie betaalbare kunstgras, bijna niet van echt te onderscheiden.

Vriendelijk en deskundig geholpen in filiaal Ridderkerk

Een prettige ervaring. Klantvriendelijk, denken mee, eerlijk advies ontvangen. Aankoop dan ook met een goed gevoel gedaan.

Uitmuntent

Keurig en vakkundig geholpen

Vrolijke, klantgerichte en deskundige medewerker

Fijn geholpen. Dat ons balkon niet groter is, en er dus niet veel meters aan ons verkocht konden worden, maakte niets uit. We werden gezien, netjes geadviseerd en keurig geholpen, tot het aanbid om het even achter in de auto te liggen. TOP

Goed geholpen vriendelijke mensen.

Leuke ontvangst! Goed kunstgras :-)

Top bedrijf

Fijn geholpen,door goed en bekwaam personeel.

Goed geholpen

Filiaal Ridderkerk: er werd de tijd genomen om mij de kunstgrasmatten buiten te laten zien. Heel fijn ook dat het uit voorraad leverbaar is! Voor de teeede keer hier besteld. Over een paar dagen de mat ophalen en hopelijk genieten we er weer net zo lang van als in ons vorige huis.

Klantvriendelijk personeel met goede en vrijblijvende informatie.

Goed geholpen en advies prima werk

Leuke en vriendelijk personeel en lekkere koffie

Prima advies, snelle, correcte afhandeling.

Wij gingen voor advies naar de kunstgrasgigant. Dat kregen we ook, aan de hand van stalen, welke allemaal klaarlagen. Met de voor's en tegens , welke ons werden uitgelecht, hebben we besloten. Toen we spraken over levertijd en aflevering, vertelde men ons, dat we alles gelijk konden meenemen. De totale mat van 6 1/2 X 4 meter werd keurig opgevouwen en in onze auto gelegd. We hebben afgerekend en zeer tevreden huiswaarts gekeerd. Echt een aanrader.

Snel en goed advies. Het kunstgras kon meteen mee en lag dezelfde dag nog in de tuin.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.