Gewoon top!

Top service van de Kunstgrasgigant en ook de hoveniers, die de klus bij ons hebben geklaart. Alleen maar lof voor beide partijen. Dus als iemand nog zijn tuin wil aanpakken met kunstgras - ga naar de Kunstgrasgigant :))

Goed geholpen

Erg vriendelijk en neemt de tijd

Winkelervaring was goed, laat het product maar komen

Goed geholpen in de winkel, hopelijk als het ligt is het ook goed

fijne medewerkers, mooi kunstgras en netjes alles in de auto geladen.

Hele fijne binnenkomst. Mooi kunstgras uitgezocht alleen viel dit qua m2 wel flink boven het budget dat ik had bedacht. Meneer gaf mij aan dat hij wel een mooie prijs kon maken. Zelf verder niet alles uitgerekend omdat er ook nog wat accessoires bij zouden komen. Hij gaf aan dat we incl. alle accessoires op een bedrag van 650,- zouden komen en daar had die al korting afgehaald. Na wikken en wegen toch gedaan alleen bij thuiskomst stond op de bon 8 euro korting. Ik had het misschien zelf moeten uitreken maar uit goed vertrouwen ervanuit gegaan dat hij een mooie prijs had gemaakt voor me en als je dan ziet 8 euro korting om een bestelling van 650 vond ik niet netjes.

Voldoende keuze/kennis

Prettig en snel geholpen

Goed, vriendelijk en deskundig geholpen.

Goed, vriendelijk en deskundig geholpen.

Snelle, goede en vriendelijke service

Snel geholpen, goed advies, en vriendelijke service.

perfect - chapeau !

zeer klantvriendelijk en een uitstekend, deskundig advies

Klantvriendelijk onder genot van een kopje koffie fijn geholpen

Verrast door het grote assortiment en direct geholpen zonder verkopers mentaliteit maar puur op wat de klant wil. Prijs goed en terwijl we wachten op onze bestelling onder genot van een kopje koffie werd onze bestelling klaar gelegd bij de auto. Top service een aanrader en het materiaal van topkwaliteit.

Top !

Gister een stukje kunstgras gehaald voor op ons balkon. Ziet er super uit ! En heerlijk zacht aan de voetjes. In de winkel ook goed geholpen met het uitzoeken van het gras en het op maat snijden.

Verkoper was zeer vriendelijk, eerlijk en kundig

Wij hebben gekozen voor het Arnhem type kunstgras. Dit is de beste onder de kunstgras soorten. Daar was een coupon van aanwezig en hij raadde ons aan om die te nemen omdat dit aanzienlijk in prijs zou schelen. Uitgerekend waren we door deze coupon te nemen 188 euro goedkoper uit.

Uitstekend geholpen

Leuk ontvangen prettige omgeving prettige medewerkers . In Ridderkerk

Heel goed profesioneel

Goed ontvangen goed geholpen in Ridderkerk

netjes en betrouwbaar

Makkelijk bestellen en goede kwaliteit Werd goed , netjes en duidelijk te woord gestaan. Doen wat ze beloven

Vriendelijk vakkundig betrouwbaar

Snelle communicatie, snelle levering!

Precies wat ik zoek, fijne en snelle communicatie. Voor ik het wist was de levering ingepland en konden we beginnen aan de aanleg van het kunstgras

Topgasten met topgras!

Werd vrijdags gebeld en had al een heel goed gevoel bij. Zaterdag erheen gegaan en had maar 10 minuten nodig omdat advies heel duidelijk was en lekker informeel no-nonsense. Bedrijf naar mijn hart

Prima geholpen

Snel geholpen,veel keuze

Mooi kunstgras, goede service

Super aardige en behulpzame mensen. Mooi kunstgras en goed gelegd.

Goede voorlichting en super klantvriendelijk !

Als nieuwe klant het filiaal Ridderkerk bezocht. Geslaagde aankoop en dit bedrijf staat voor de service zoals je als klant wenst. Dus een dikke aanbeveling.

Duidelijke kennis over producten en vriendelijk en behulpzaam geholpen

Het was de derde keer dat we kunstgras aanschaften bij het filiaal in Ridderkerk. We komen terug omdat we nog steeds tevreden zijn over het huidige van 5 jaar terug. De nieuwe vestiging ziet er heel mooi en overzichtelijk uit. Het personeel is heel vriendelijk.

Goeie prijs en deskundig advies en uitleg

Na afspraak gemaakt te hebben kwamen wij bij vakkundige mensen die duidelijke uitleg gaven over de div soorten we werden snel geholpen en ze hielpen zelfs mee met passen en meten met laden in auto koffie was ook uitstekend en prijs was oke Werden super geholpen in vestiging Ridderkerk

We zijn goed geholpen en we waren er daardoor snel uit wat we wilde hebben

Service en kwaliteit staan bij dit bedrijf hoog in het vaandel.

Binnen gelopen nadat ik een stalen pakket thuis had ontvangen. Een grote diversiteit aan keuzes in assortiment! Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en daar een duidelijk advies op gegeven. Zelf heb ik gekozen voor een schuim onderlaag met een hoog grassoort. 1 Woord: geweldig! Super blij met de geboden service en het bereikte resultaat. Afspraken worden nagekomen en er wordt altijd meegedacht!

Hulp en toelichting in de showroom is perfect!

Als gezin zijn wij opzoek naar een nieuwe inrichting van onze tuin. Een mooi gazon voor twee jonge kinderen is natuurlijk een flinke uitdaging met onderhoud en speelelementen erop. Na een bezoek aan Kunstgrasgigant te Ridderkerk zijn wij er helemaal uit... wij gaan voor een mooi strak gazon van Kunstgras van deze firma. Goede informatie waarbij er wordt geluisterd naar onze wensen en daarbij een aantal goede opties geboden. Nu de bestelling afronden en wachten op de hovenier vanuit Kunstgrasgigant tot het wordt opgeleverd!

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.