Zeer vriendelijke verkoper

Vriendelijke ontvangst en goede service

Goed geholpen

Ik kwam voor info en ben met een goede deal naar huis gegaan mooi gras en goed advies

Prettig

We waren in de vestiging Ridderkerk. Zeer vakkundig advies en geholpen. Prettige sfeer. Goede service

Top geholpen.

Netjes geholpen door vriendelijke verkoper die goed advies gaf.

Goede uitleg en eerlijke offerte

Goed overleg over de mogelijkheden en onze wensen. Snelle levering is mogelijk

Netjes geholpen, ruime voorraad Goede uitleg

Ruime keuze voor een ieder

Ruim assortiment voor ieder wat wils en je wordt prima geholpen en geadviseerd.

Professioneel, vriendelijk en behulpzaam

Gisteren prachtig kunstgras gekocht bij de kunstgrasgigant in Ridderkerk. Veel keus, werden vriendelijk geholpen en kregen i.v.m het 10jarig bestaan heerlijke paaseitjes. Zeker een aanrader

Goede begeleiding/ voorlichting

Moet het kunstgras nog ophalen

Snelle reactie na offerte en een goede prijs

Goed geholpen mooie winkel

Komt er graag weer

Geweldig geholpen door de eigenaar!

Goed en vakkundig geholpen een aanrader voor het bedrijf dat kunstgras verkoopt!

fantastisch

wij werden goed geholpen, de verkoper nam alle tijd voor ons , echt een aanrader

Eerlijk advies en denken mee met situatie klant.

Een klantvriendelijk bedrijf. Geeft eerlijk advies ook als het financieel goedkoper advies is. Ongedwongen sfeer. Aanrader om contact te delen met vrienden.

Kunstgras is van mooie kwaliteit

Na het inmeten bleek de hoeveel benodigd wel meer te zijn dan eerder vanaf de tekening was aangegeven, incl het leggen van het gras. Hovenier heeft eea netjes aangelegd en opgeleverd.

Goed advies gekregen.

Zijn goed geholpen in filiaal in Ridderkerk.

Vriendelijk en behulpzaam. Alles goed overzichtelijk en goed te beoordelen op locatie .

Supper

Werd goed geholpen en kreeg veel uitleg over hoe of wat

Heel goed geholpen

Wij zijn heel goed geholpen personeel is ook heel erg behulpzaam ze hebben voor ons het grastapijt in de auto gedaan moest wel een paar keer opnieuw gevouwen worden maar niets was teveel voor het personeel om het weer anders op te vouwen anders paste het niet in onze auto

Veel keuze!

Veel keuze, professioneel personeel.

Super snel

Direct bij binnenkomst stond een medewerker me te woord. Hij heeft met mij mee gedacht, waardoor ik snel tot een keuze kwam die bij mij paste! Kortom fantastische service

Geweldig !!

Wij kwamen binnen om een tapijt uit te zoeken , toen kwam er een zéér vriendelijke mijnheer naar ons toe , Wij uitgelegd wat we zochten , niks was deze man teveel om het juiste gras te vinden , Zeer gastvrij , Toen wij uiteindelijk geslaagd waren bood meneer nog aan om het op maat te snijden .( wat wij niet hebben gedaan ) Er werd een jongeman geroepen en die heeft het in de auto gelegd . Heel erg fijn geholpen , niks was teveel , Zeker tot een volgende keer

SERVICE WAAR VEEL WINKELS VAN KUNNEN LEREN! GEWELDIG.

Mooi bedrijf op centrale locatie. Allemaal vriendelijke mensen die daar werken, zeer behulpzaam, hebben verstand van zaken en met een goed gevoel verlaat je de zaak met het mooiste kunstgras wat er is: Arnhem!, super mooi, niet van echt te onderscheiden. Stop met zoeken en ga naar Kunstgrasgigant in Ridderkerk.

Prima geholpen

Eerst telefonisch afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak vriendelijk en deskundig geholpen. Er wordt echt meegedacht in wat je nodig hebt. Alle soorten, maten en kleuren zijn verkrijgbaar, dus het bestaat niet dat je met lege handen naar huis gaat.

Goede service tot in de auto

Uitleg Goed geholpen zelfs tilltje tot in de auto

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.