Top service!

Leuke gasten, ontzettend groot aanbod en hele scherpe prijzen.

Goede, vriendelijke bediening.

Hulpvaardig. Meehelpen zoeken. Luistert nasr wat de klant nodig heeft.

Mooi gras, goeie service.

Mooi gras voor een nette prijs. Rol wordt netjes afgesneden, opgerold en in je aanhanger gelegd.

Goed geholpen en zeer klant vriendelijk

Zeer ruime keuze tegen zeer scherpe prijzen. is iedereen aan te bevelen als je op zoek bent naar kunstgras. Ik ben geweest bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk.

Vriendelijke verkoper, goed geholpen.

Een hele goede ervaring bij de zaak van kunstgrasgigant in Ridderkerk. De verkoper was erg vriendelijk en liet ons op ons gemak rondkijken. Bovendien kwam hij na een minuut of 10 vertellen dat alle gras stalen voor de helft van de prijs de deur uit mochten. Dus we hebben nu supermooi gras gekocht, waar we erg blij mee zijn.

Geweldig en de keuz is zeer groot TOP!

Ik wist niet wat ik zag zoveel keuz en in diverse kleuren een aanrader om daar eens te gaan kijken u hoeft nergens anders meer naar toe zeker weten dat u slaagt en alles voor de helft van de prijs sla je slag En u wordt keurig geholpen met een lekker kopje koffie of thee. Mijn terras ziet er weer Toppie uit.

zeer goed en mooie aanbiedingen

wij zijn zeer vriendelijk geholpen met een kopje koffie erbij en goed advies gekregen over het kunstgras en prima service . mooi kunstgras voor een zeer lage prijs wij zijn erg tevreden bedankt kunstgrasgigant aan de Euroweg 3 Ridderkerk!!

Goeie service! En leuk prijsje!

2 jaar geleden had ik kunstgras bij het Ridderkerk filiaal gehaald. (nog altijd super blij mee! De aangesloten hoveniers hebben toendertijd ook perfect alles gelegd) Nu, vw tuinaanpak nog even snel via mail geholpen of hetzelfde type nog aanwezig was. Uiteindelijk even langs de nieuwe hal (erg ruim) gegaan. Al snel was er hulp om de coupons na te lopen. En nu met extra korting voor een erg leuk prijsje de aanvulling voor de tuin kunnen halen! Ps: dit stuk ligt gewoon over de terras tegels heen, zodat de kids nu kunnen ravotten en wanneer ze groter zijn gaat het er weer vanaf en naar 't balkon als aanvulling. Superspul!

Hele vriendelijke en kundige mensen. Ik ben kritisch, maar hier was echt niets op aan te merken!

overzichtelijke winkel. Fijn dat je echt wordt geholpen. Ik ging voor een duurdere soort maar een goedkopere werd mij aangeraden als geschikter. Eerlijk dus, kundig, netjes. Echt een ouderwetse Barendrechtse/Ridderkerkse winkel qua service, maar dan in een modern jasje. Aanrader!

Goed geholpen

Eerst een offerte gevraagd via de site na snelle reactie vandaag langs geweest in Ridderkerk voor een kunstgras voor onze dakterras. We zijn goed geholpen door Jan en het gras gelijk kunnen meenemen. We hebben het zelf gelegd! Top bedankt voor de service!

Vriendelijk ontvangst, ruime keuze en nu geweldige prijzen. Zeker een aanrader

Fijn geholpen en blij met ons aankoop!

Vanmorgen erop uit op zoek naar een stukje kunstgras voor onze tuin. Op aanbeveling kwamen we bij de Kunstgrasgigant. In een mooi nieuw pand hadden ze een enorme hoeveelheid aan soorten. Heel veel restpartijen en toevallig hadden ze ook nog een mooie actie dat op alle restpartijen 50% extra korting was. We zijn uitgekomen op een hele mooie grasmat die uit 1 stuk in onze tuin past en dat voor een hele mooie prijs! Ook werden we goed en fijn geholpen met een eerlijk advies, top!

uitstekende zaak in ridderkerk

Zeer verrast door enorme keuze in coupons. Vriendelijk en deskundig geholpen. Alle coupons waren met 50% korting, een koopje

Vriendelijk personeel, zeer behulpzaam en goede adviezen

Mooi bedrijf, met mooie producten.

Alles perfect!

Wij zijn hartelijk ontvangen bij de kunstgras gigant aan de Euroweg in Ridderkerk en vlot en deskundig geholpen.

Hartelijke en vriendelijk.

Onze ervaring is een hartelijke en vriendelijke benadering en men denkt met je mee. Zeer tevreden en nu in afwachting op de plaatsing.

Fantastische service en hoogwaardige kwaliteit onder 1 dak

Op aanbevelingen hier eens even naar binnen gestapt voor een stukje kunstgras. Locatie Ridderkerk was makkelijk te vinden. Eenmaal binnen gestapt werden ik en mijn vrouw tegemoet gelopen door een vriendelijke meneer, na vragen de manager. Eenmaal direct welkom geheten werd ons ook rustig en vriendelijk gevraagd waar wij naar opzoek waren. Hierin werden wij van begin tot eind zeer vriendelijk, rustig en behulpzaam begeleid naar het vinden van ons stukje kunst gras, wij hebben dit als zeer prettig en professioneel ervaren. Wij zijn enorm blij en bevelen deze winkel dan ook zeker aan. De moeite waard om zeker eens naar binnen te stappen mocht iemand op zoek naar kunstgras. Mvg ruben en Melissa E

Heel klantvriendelijk bedrijf!

Heel klantvriendelijk geholpen. Een stuk gras werd voor mij apart gelegd en ik kreeg gratis een mar voor bij de deur mee. Wel jammer dat er geen contact met me werd opgenomen toen ik nog niet had betaald. Ik ging ervan uit dat het stuk voor mij gereserveerd bleef totdat ik het nodig had. Maar desondanks vervolgens weer prima opgelost.

Grote keus

Duidelijke uitleg over de diverse soorten, buiten veel showtuinen zodat men een goede indruk krijgt en je makkelijker je keuze kunt maken

Professioneel geholpen

Goed advies, prettig geholpen, goede service door de kunstgrasmat op de juiste maat te snijden, alleen maar uitrollen op mijn balkon en binnen 2 minuten klaar. De mat werd zelfs nog door 2 jonge kerels netjes in mijn auto gelegd.

Goede service, fijn geholpen/duidelijk en veel keuze

Ik raad iedereen aan hier gras te kopen, veel keus goede prijzen. Geen bijzondere dingen achteraf. Ze denken ook goed met je mee, dit was voor mij ook weg fijn

Goede informatie en men neemt de tijd voor je

Eerst goede uitleg gehad wat de verschillen zijn. Op ons gemak alles buiten bekeken in daglicht keuze gemaakt en instructie gehad over het leggen Zou zeker mensen aanraden om hier te gaan kijken

Goede service en kennis van zaken

Vriendelijke ontvangst en kennis van zaken. Leuk ook hoe personeel omgaat met de kinderen. Daarnaast heel duidelijk over levertijd en aanlegservice.

Er word goed meegedacht wat het beste bij je tuin past

Kennis van zaken en uitstekend geholpen

Werd zeer goed uitgelegd waarom er voor mij geen coupon beschikbaar was. Vervolgens prima deal met stuk dat we nodig hadden. Werd direct op maat gesneden en in de auto gelegd. Ook hoe het daarna zo goed mogelijk te behandelen werd ook toegelicht. Kortom uitstekend allemaal

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.