Topgras en topservice in Koudekerke!

Waren al een tijdje op zoek naar een goed alternatief om een stuk houtvlonders te vervangen in de achtertuin. In Koudekerke bij kunstgrasgigant wezen kijken en supervriendelijk en deskundig geholpen. Een mooi stuk 'bloemendaal excellent kunstgras' uitgekozen en (was op voorraad) supersnel netjes thuis bezorgd inclusief onderdoek, instrooizand en grondpennen. Dit kunstgras ziet er superecht uit en is lekker zacht, zodat ons dochtertje er ook op blote voeten op kan lopen. Je ziet van normaal oog-grond-afstand gewoon niet dat het geen echt gras is! Aanrader en top service. Als we nog eens zoiets nodig hebben gaan we zeker weer terug

Goed geholpen door medewerker namens zijn familiebedrijf

WIj kregen een heldere uitleg over de kwaliteit van het kunstrgras waarnaar wij op zoek waren en uiteindelijk hebben gekocht. Klantvriendelijkheid troef!

Uitstekende service..!!

Na bijna heel Nederland afgereisd te zijn op zoek naar Kunstgras, kan ik me geen betere Onderneming vinden als Kunstgrasgigant te Ridderkerk.. Letterlijk voor ieders wil is er wat te vinden, Uiterst Professioneel en iemand die zijn vak goed kent. en mijn petje af voor de Service en Vriendelijkheid jegens klanten. ik raad iedereen aan, neem er een bezoek en u zult achter mijn woorden staan. Top Team.!!!

Goed geholpen maar graag bezorging!

Prima geholpen locatie Ridderkerk. Is alleen heel zwaar en misschien handiger om het te rollen ipv vouwen. Niet te hanteren voor een oudere dame. Graag een bezorg service!!! N

Vriendelijke mensen met een goed advies

Vestiging Ridderkerk

Uitmuntend goede service.

Als oudere bezoekers, hebben wij een bijzonder gastvrije en kundig advies ervaren. Waarbij er heel goed rekening gehouden werd met de corona adviezen.

Veel keus, en vriendelijk personeel.

Veel keuze aan kunstgras. We kregen goed advies over het kunstgras. Goede ervaring bij kunstgrasgigant in Marum.

Top service en kunstgras van hoge kwaliteit

Vriendelijk personeel die met je meedenkt.

Niets meer aan doen,perfect ❗️

Goede locatie,( wel even goed opletten waar het precies is) parkeermogelijkheden Zijn prima.Gras goed tentoongesteld. Als je een coupon zoekt, die zijn volop aanwezig. Prettig en netjes geholpen, beleefde, kundige, toegankelijke jongens die er werken. Helpen ook om het in je auto te krijgen. Dus van A tot Z goed geholpen. Zeer tevreden !

Prettig en deskundig advies in een mooie en veilige omgeving!

Voor de tweede keer bij de Kunstgrasgigant in Ridderkerk geweest en ook weer geslaagd! Het nieuwe pand met genoeg parkeerplekken en het bekende grote aanbod van soorten en kwaliteiten, nodigt uit tot rondkijken. Deskundig advies helpt bij onze beslissing.

Veel keuze aan kunstgras, vriendelijk personeel en snelle service

Veel keuze aan kunstgras, vriendelijk personeel en snelle service. Goede ervaring bij filiaal Ridderkerk.

Mooie zaak, met veel ruimte om alles makkelijk te bekijken, nu met 1,5m afstand, zeker geen probleem.

Deskundige en eerlijke hulp van de medewerker van kunstgrasgigant, bij het uitzoeken van een mooi stukje kunstgras voor onze tuin.

Met goed advies ligt het gras als een mooi gazonnetje

Het is zeer zeker de moeite waard , het geeft kleur aan je tuin. Goed advies.

Prima service!

Snelle reactie, uitgebreide collectie en hele goeie service!

Prima zaak

erg mooie showroom met vele keuzes en ook in deze tijd prima te doen om even een kijkje te nemen. Wordt prima geholpen en snel ook. Gelijk mee te krijgen en hulp met inleggen van je auto. Top zaak!

Prima kunstgras en service !

Vestiging Pijnacker. Lekker bakkie koffie, duidelijke uitleg, meedenken en advies/tips. Mooi stuk kunstgras (grijs) van hoge kwaliteit en 20% korting uit een couponhal gescoord ! Goed bezig, succes !

Heel tevreden

Vriendelijk, behulpzaam, deskundig en vlot geholpen, dus heel tevreden. Vestiging Barendrecht/Ridderkerk

Fijne en behulpzame verkopers met fijne bezichtiging mogelijkheid

Zeer veel keus. Op het terrein ligt alles uitgestald met een speeltuin voor de kinderen. Zo konden wij rustig rond kijken en het gras voelen. Zelfs de kids hebben radslagen gedaan op het gras welke zij het fijnst vonden voor in de tuin. Super fijn en gezellig. Verkoper was zeer behulpzaam en hebben uiteindelijk een prachtproduct gekocht.

Aardige vent, laagdrempelig en vriendelijk, kregen koffie of wat anders aangeboden, goed advies, snel geholpen. Tijdens het afrekenen nog wat extra info gekregen, terwijl twee loopjongens alle producten uit het magazijn verzamelden en bij de auto legden. Stonden binnen 30 minuten buiten met een onze lap kunstgras. En het gras lag thuis binnen een uur. Echt perfect!

Geweldig!

Ze vragen door waarvoor je het nodig hebt en waar je het wilt leggen. Nooit geweten dat je op een dakterras niet alle soorten kunstgras kan leggen. Dus veel geleerd ook van ze. Een echte aanrader om daar naar toe te gaan.

Klant gigant

2x geweest, enthousiast e en nette jongelui. Gras brengen geen probleem. Hier kunnen veel bedrijven wat van opsteken.

als oudere kan je ook naar de kunstgrasgigant ze houden de regels goed in acht met vriendelijke groet a.deijkers

Mooie showroom in Ridderkerk, vriendelijk personeel.

Prettig en veilig winkelen daar

Vriendelijk geholpen door deskundig personeel werd netjes opgevouwen en in de wagen gelegd

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.