Goede service, snelle levering

We werden goed geholpen met professionele kennis en uitleg over de voor ons nog onbekende wereld van kunstgras. Direct mooie grasmat besteld en de levering was supersnel tot in de tuin!

Snel en goed geholpen

Kennis over hun product. En snel geholpen.

Heel goed geholpen,.

Super zaak vriendelijk personeel

Zeer ruim pand enorm veel keus net vriendelijk personeel zeer goed geholpen en netjes de rollen naar auto gebracht je kan kan er op een veilige manier ( corona regels) je aankoop doen vestiging Ridderkerk

Erg prettige ervaring

Snel en vakkundig voorgelicht. Filiaal Ridderkerk. Sympathieke medewerkers

Klantgericht bezig zijn,

We werden vriendelijk geholpen en men weet waarover men praat. Zeer deskundig advies en mooie producten.

Zeer aardig en spontaan geholpen en een prima advies

Goed advies en goede service

Zeer ontspannen bij binnenkomst, het was er redelijk druk. Duurde even voordat we geholpen werden (begrijpelijk). Gelijk werden er excuses aangeboden voor het feit dat wij nog niet geholpen werden. Daarna zeer duidelijk uitleg gekregen van de producten die voor ons van toepassing waren. Super duidelijke prijsopgave gekregen, deze akkoord gegeven en nu ligt alles in de tuin.

Super goed geholpen. Hele vriendelijke verkoper die ons goed hielp

uitstekend geholpen en de informatie was zeer uitgebreid.

Medewerkers erg prettig en hulpvaardig. Goede berekening van benodigde vierkante meters. Een aanrader!

Goede service!

Uitstekend geholpen en alles gelijk mee kunnen nemen

Specialisten op kunstgras gebied

Fijne verkopers met kennis en ervaring , Die mij zeer goed geholpen hebben aan een top "gras"mat

Vakkundig en rijk gesoteerd!

Vriendelijke ontvangst. Werd gelijk koffie aangeboden. Luisterde goed naar onze wensen en gaven duidelijke antwoorden op onze vragen. Mooie coupon uitgezocht en zijn we heel blij mee!

Aanrader om kunstgras te kopen

Wij zijn netjes en adequaat geholpen.

Vriendelijke bediening

Wij waren aangenaam verrast dat de verkoper het stukje gras dat wij meenamen wat wij 4 jaar terug gekocht hadden onmiddellijk herkende. Wij werden vakkundig geadviseerd en zijn heeltevreden

Prima ervaring met de Kunstgrasgigant!

Goed advies, prima service en goede kwaliteit product.

Klant vriendelijk en plezierig

Ondanks alle maatregelen (corona) die ze moesten treffen, hangt er toch een vriendelijke en prettige sfeer. Prima service. Netjes op maat afgesneden. Geen enkele moeite.

kiezen en meenemen maar!

Ontzettend fijn om een kunstgrasaanbieder te hebben met verschillende soorten kunstgrassen. Voor elk budget is er wel een kunstgras beschikbaar! Na het kiezen woorden de kunstgrassen op maat gesneden. Meenemen maar! Een minpunten is wel de 20% toeslag wat men vraagt indien je geen kunstgras neemt van 4 meter, maar 2 meter.

Ook in deze tijd wordt je hier super geholpen, vakkundig personeel die weten waar ze over praten. goeie kwaliteit kunstgras voor een scherpe prijs.

Zeer ruim aanbod met scherpe prijzen.

Dit bedrijf heeft een prachtige showroom buiten met een ruim aanbod. Wij zijn vriendelijk geholpen en konden onze keuze direct uit voorraad meenemen.

Professioneel maar ook persoonlijke aandacht. Snel geholpen en alles wordt in je auto gelegd.

Iedereen die kunstgras wil moet hier kopen. Echt!!!!

Groot assortiment en fijne medewerkers!

Dit weekend in de winkel in Ridderkerk geweest. Fijne zaak met een groot assortiment. De medewerkers geven je goed advies en weten waar ze over praten. Kortom, zeker aan te bevelen als je op zoek bent naar kunstgras!

Goed geholpen snelle bediening vriendelijk personeel

Goed advies snelle afhandeling vriendelijk personeel Kunstgras Gigant Ridderkerk

Prettig geholpen en goed advies

Goede prijs kwaliteit, ruim aanbod (diverse prijsklasse), aardige mensen met kennis van zaken en fijn geholpen. Als je kunstgras zoekt zeker een aanrader!

Dit zijn pas grasmatten in diverse leuke kleuren.

Gegoogled op gekleurd grasmat en Voila gelijk kwam jullie website naar boven. Toevallig ook nog in Barendrecht om het in het echt te zien. Kleur beige voor op balkon. Verkoper dacht ook mee wat betreft de maten wat prijstechnisch het gunst was. Grasmat ligt er heel mooi bij. Alleen nog een oplossing vinden voor het opwaaien van de grasmat op de vlonder. Maar daar hebben jullie vast wel iets voor.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.