Ruime keuze en ondanks de Corona crisis een prima service en hulp.

Ruime keuze en personeel denkt mee voor oplossingen.

Prettige, meedenkende medewerker

Medewerker gaf duidelijk aan wat de voor en nadelen waren en gaf tips

Fantastische service, goede uitleg, goed advies en direct leverbaar

Wij zijn perfect voorgelicht, niet perse het duurste te willen verkopen, maar gewoon wat voor ons goed is. Daarnaast in deze COVID tijd hebben ze het goed voor elkaar 1,5 afstand is in de shop maar ook in de voorbeeld tuinen goed te doen. Dus tot op heden, geweldig bedrijf

Super en netjes geholpen

Ik kwam, werd hartelijk ontvangen met een bak koffie Moest even wachten op klanten voor mij, gelijk werd er gevraagd of ik nog een bakkie koffie wou Alles gesneden en netjes door het personeel in mijn wagen geladen Super klantvriendelijk

Goed service en goed geholpen

Goed advies qua ondergrond en soort kunstgras

Netjes & snel geregeld

Tijdens coronatijd gewoon goed te bezoeken. Gras is goed te bekijken in de voorbeeld tuin. Goed en netjes personeel

vriendelijk, behulpzaam en doortastend.

Goed geholpen voor een markt conforme prijs. Bedrijf heeft wel heel erg de uitstraling van een hal en niet van een winkel. Scheiding van showroom en voorraad zou het veel aantrekkelijker maken. Het gevaar om aangereden te worden door een heftruck is nadrukkelijk aanwezig. Wat het meenemen van kleine kinderen niet aantrekkelijk maakt. Maak een scheidingswand zodat dit veilig is.

Vriendelijke kunstgrasgigant(en)

Vriendelijke en vakkundige service, de medewerkers denken met je mee en een zeer ruime keuze!

Deskundig en behulpzaam

Weten waar ze het over hebben. Denken goed mee. Reageren snel op mail.

Goede veiligheids regel , en goede service

Zichtbare aanduiding 1 1/5 meter aanduiding betreft Corona, Behulpzaam persooneel Uitleg soorten kunstgras.

Goed service vriendelijke mensen

Netjes geholpen een zaak met kwaliteit

Super snel een prachtige tuin! Inladen en weg ... Top!

Mooie grasmat gekocht. Proef pakketje opgestuurd gekregen met 4 grasjes. Uiteindelijk 1 nog mooiere verse van 1 can de 4 gekozen. Bonnetje voor een gratis bezem. Top!

Geweldige zaak

Klant vriendelijk lekkere koffie alles wordt goed uit gelegd

Vriendelijke medewerkers, goed advies

No nonsens, vriendelijke medewerkers,

Goed geholpen

Een klantvriendelijk bedrijf

Op een mooie lokatie gelegen, ruim pand met heel veel uitgelegde kunstgrassen om tot een goede keuze te komen. Door de ruime opzet is het veilig rondkijken in deze coronacrisis. Ook door het deskundig personeel wordt daar zeer goed opgelet. Goed geholpen en vriendelijk personeel.

Toppie

Super geholpen in de winkel in ridderkerk

Nette servic

Zeer netjes geholpen en een duidelijk overzicht van de producten. Het gras werd netjes in de auto geladen heb er zelf niks voor hoeven doen.

uitstekend

goed geholpen en direct meegenomen

Zeer vriendelijk mensen goede uitleg goede service. Let op ze zijn verhuisd naar Euroweg 3 Ridderkerk

goed geholpen en veel keus.

Wij werden goed geholpen op zoek naar een passende coupon. Goede adviezen gekregen voor het leggen van het kunstgras. Hygiënische maatregelen ivm coronacrisis worden zeer goed toegepast.

Goede kennis van zaken. Fijne sfeer en een veilige afstand volgens de RIVM regels

Een hele fijne winkel met veel keus en veel coupons. Uiteindelijk was het actie gras de beste keuze voor mij. Het ziet er top uit en was makkelijk te leggen. Bedankt Kunstgrasgigant.

Goed, prettig en deskundig geholpen.

Goed, prettig en deskundig geholpen.

Zeer goede service en advies in Corona-tijdperk !

Ondanks het Corona-tijdperk zeer goed geholpen, medewerkers houden genoeg afstand. Het bedrijf heeft ook goede voorzorgmaatregel genomen in deze Corona-tijdperk. Allesomvattend zeer goed geholpen en advies gekregen. Met dank aan het vriendelijk personeel.

Top gras voor een goede prijs!

Top service en zeer klantvriendelijk!

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.