Top advies

Goed advies en een mooie grasmat. We zijn ontzettend blij met het resultaat!

Super service bij kunstgrasgigant te Pijnacker!

Ik ben zeer correct, behulpzaam en vriendelijk geholpen bij kunstgrasgigant te Pijnacker. Er is een ruim assortiment kunstgras en leuke coupons voor een nette prijs. Zoek je een mooi stuk kunstgras dan is het zeker de moeite waard om even in Pijnacker langs te gaan.

Geweldige winkel.

Winkel is ruim van opzet waardoor je geen last hebt of dichtbij andere klanten kom, er wordt goed rekening met de corona mastregelrn gehouden

Wij waren in Pijnacker en zijn geweldig goed geholpen ,en hele vriendelijke mensen die ons hebben geholpen.

Klantvriendelijk en professioneel

Personeel klantvriendelijk en met product kennis. Geeft je de ruimte om jouw eigen keuze te maken. Het nieuwe pand in Barendrecht is mooi en ruim opgezet. Dus ook met de Corona is het veilig winkelen met voldoende afstand!

Prima service, vriendelijk personeel en groot assortiment!

Stuk kunstgras gekocht op aanbeveling van mijn buren. Nette ruime nieuwe locatie in Ridderkerk. Er werd ook goed gelet op de covid19 voorschriften.

Top en snel geholpen!

Zeer snel en top geholpen. Personeel denkt ook goed met je mee als het gaat om het vervoeren van de spullen. Toppers!

Aardig personeel

Zeer leuk en efficient geholpen.

Werden vriendelijk ontvangen en kregen een uitgebreide rondleiding met duidelijke uitleg over verschillende soorten kunstgras. Klantvriendelijk. Alles was snel geregeld en afgehandeld. Complimenten voor de jonge werknemers. Zeker een aanrader voor anderen.

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service. We konden het kunstgras gelijk meenemen.

Goed geholpen kan op je gemakkie in de tuin kijken is ruimte zat om afstand te houden van elkaar in deze tijd dus is een aanrader om daar is eens te gaan kijken als je echt goed kunstgras wil hebben

Goed advies, prettige hulp onder Corona-omstandigheden, bij Kunstgrasgigant Ridderkerk.

Zeer tevreden. Ondergrond en kantenbanden waren al voorbereid. Binnen iets meer als een uurtje gelegd, pinnen er in en zand ingestrooid.

Correct En goed geholpen

En goed geholpen Overzichtelijk geheel. Netjes

Fijne en frisse winkel met dito personeel

Iedereen houdt zich netjes aan de 1,5 meter regel en je wordt fantastisch geholpen. Ging om te oriënteren maar kwam thuis met een fantastisch stuk kunstgras. Bedankt voor de service en uitleg!

Zeer vriendelijk zaak

Netjes en professioneel geholpen. Goed voorgelicht en alles netjes in de auto gezet. Zaak is corona proef.

Zeer tevreden met de goede service Ondanks de huidige Corona crisis en bijbehorende maatregelen konden wij goed terecht bij de vestiging te Ridderkerk. De medewerkers nemen de maatregelen goed in acht en mede hierdoor konden wij op een veilige en uiterst prettige manier ons nieuwe kunstgras bestellen. Heel veel soorten en prijsklasse. En je kan heel goed bekijken en proberen op te lopen. Met blote voeten gedaan en dan merk je het beste hoe het gras aanvoelde. Top bedrijf

Goede kwaliteit, goede service

Kunstgras gekocht bij de vestiging in Ridderkerk. Vriendelijk personeel en kunstgras in alle soorten. Tillen indien nodig het kunstgras voor je in/op de auto. Ook voldoende mogelijkheid om 1,5 meter afstand te bewaren.

netjes geholpen

zo als hierboven

Prettig geholpen bij locatie Ridderkerk.

Voor ons is kunstgras helemaal nieuw, tenminste het kunstgras wat we nu gekocht hebben. Wij wisten dan ook totaal niet wat we nodig hadden. De 1e keer dat we kwamen om het uit te zoeken is ons goed uitgelegd waar we op moesten letten, daarna zijn we zelf het gras gaan uitzoeken. De 2e keer weer uitleg gekregen, maar dan over hoe het gelegd moet worden en wat je nodig hebt. Kregen zelfs een CD mee met uitleg erop, maar bedachten ons later dat we helemaal geen dvd speler meer hebben. Konden hem niet terug geven ivm het coronavirus en de maatregelen die genomen worden. Alles werd keurig in de auto gelegd, waarna we het zo mee konden nemen.

Prima service en klantvriendelijk

Mooie showtuin waar de diverse soorten kunstgras goed te zien zijn. Ook binnen is duidelijk welke soorten kunstgras er allemaal zijn.

Veel keus ; ruimte genoeg om met minstens 1 1/2 meter afstand te winkelen en goede tips meegekregen Tuin ligt er weer prachtig bij

prima product en prima geholpen

Prima geholpen in de zaak. Er zijn een hoop voorbeelden van het kunstgras, dat is heel handig. Ook het feit dat je het gras direct mee kunt nemen. Het wordt keurig op maat gemaakt en in je wagen gelegd. Allemaal prima.

Zeer tevreden met de goede service

Er is geen betere

👍

Vriendelijk geholpen. Ik had wel iets meer uitleg verwacht over het leggen.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.