vriendelijk en behulpzaam geholpen

Heb 10 jaar geleden voor het eerst bij de kunstgras gigant een grasmat gekocht,welke nog steeds naar wens bij ons in de tuin ligt,door een verandering kwamen we nu een stuk tekort. En weer goed geholpen met precies dezelfde type grasmat. Team kunstgras gigant ,Dank jullie wel weer voor de service

Strak geregeld

Duidelijke afspraken en overzichtelijke offerte en uitvoering. Locatie Ridderkerk

TOP

Perfect geholpen voor een leuke prijs,waar mogelijk de rest stukken gebruikt met een leuke korting.

Hartelijk ontvangst, deskundige uitleg!

Zeer vriendelijk personeel , fijne uitleg en hulp bij het uitkiezen van onze grasmat . Top service 👍

Erg mooi kunstgras voor onze kids

Bij kunstgrasgigant in Ridderkerk erg mooi kunstgras aangeschaft voor onze tuin. Vriendelijk personeel met duidelijke uitleg over het product!

Goed advies gekregen snelle levering en vakkundig gelegd.

Vriendelijk geholpen en goed geadviseerd

Vanmorgen waren wij in Ridderkerk waar wij gras hebben aangeschaft voor onze tuin. We zijn heel vriendelijk geholpen en we kregen zelfs een hotdog! Klantvriendelijkheid ten top!

Een SUPER ervaring!

Heel erg vriendelijk en professioneel geholpen! Goede service, staan altijd klaar voor vragen! Ik raad iedereen de vestiging Pijnacker aan!

Super geholpen

Vestiging Ridderkerk. Vandaag geweest voor een stukje gras voor de voetbalkamer van mijn zoon. Super mooi stukje gekocht. Super geholpen. Top.

Uitstekende service

Vriendelijk, deskundig, klantgericht. Nette en vriendelijke ontvangst in de winkel. Deskundig advies en zeer attent; er wordt meegedacht met de klant en de medewerkers zijn zeer flexibel. Ik raad iedereen aan om hier zijn of haar grasmat te kopen.

Top service, ook bij een klein bedrag (Ridderkerk)

Meedenken en een goed advies! Dat de klant ook koning is wanneer deze een klein bedrag besteedt, bewijst vestiging Ridderkerk. Ik kwam voor een klein restant kunstgras, maar kreeg advies en er werd meegedacht alsof ik mijn weiland ging vervangen! Top!

Goed en snel geholpen door vriendelijk en vakkundig personeel.

Goede duidelijke service. Erg vriendelijk en goed geholpen. Mooie prijzen en prachtig product.

professioneel, sympathiek, mee denkend, passie voor de zaak

Toevallig kwam ik op internet kunstgrasgigant in Ridderkerk tegen. Na het aanvragen van een offerte werden we al snel gebeld, er stond een (rest) stuk precies in onze maat. Geweldig hoe er mee wordt gedacht! De service bij het ophalen was fijn, goede service, sympathiek personeel en passie voor de zaak. Voor iedereen wel iets naar wens te vinden!

Bijzonder aardige vakmensen met goede adviezen voor een faire prijs

Vanochtend bij Jan en zijn jongens een coupon gekocht van 400 x 450 Naast een super goede prijs ook nog eens een kwaliteit waar je elders de hoofdprijs voor betaald. En geven ze bij aankopen met korting nog een beetje service? JA met hoofdletters. Keurig afgerold en opgevouwen in de auto.... toch liever op de rol mee? Geen probleem hoor, dan rollen we hem toch weer op. Touwtje voor rond de trekhaak, rode lap voor aan de lengte? Geen probleem voor Jan.

geweldig geholpen

Bij binnenkomst gelijk geholpen, omdat het rustig was, goed advies en vriendelijk personeel

Goed geholpen

Vriendelijke personeel

Uitstekende snelle service

Kennis van zaken, vriendelijk personeel, zeer gastvrij. Gelijk op voorraad.

Eerlijke voorlichting

Vriendelijk het voelt vertrouwd en oprecht.

Heel goed👍

Advies was echt geweldig

Goede advisering van de producten . Vriendelijk personeel en nemen de tijd voor de klant. Product is perfect . Zeker een aanrader als je op zoekt bent naar kunstgras.

Goede ervaring

Op zoek naar een coupon voor hockeyveldje in de achtertuin kwam ik terecht bij de vestiging in Pijnacker. Daar ben ik goed geholpen en geïnformeerd , klantgericht. Uiteindelijk bleek een coupon met het gezochte formaat aanwezig in vestiging Ridderkerk. Grote meevaller dat ze daar 50% korting op coupons gaven ivm verhuizing. Daar ook vriendelijk geholpen en klantgericht.

topservice van rlocatie rijsoord

zeer klantvriendelijk en behulpzaam. goed geholpen en we zijn blij met onze mat

Perfect geholpen en hele goede service!

We zijn optimaal geholpen in onze keuze voor kunstgras. Er werd goed meegedacht en nadat de keuze gemaakt was, werd alles netjes ingeladen in de auto. Zeer vriendelijk personeel!

goed geholpen!

Goed geholpen en mooie prijzen!

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.