Dit is waarom een echte winkel meer dan bestaansrecht heeft. Top!

Wij werden erg gastvrij ontvangen. De adviseur (Jaap) nam alle tijd voor ons. Bood eerst koffie aan en luisterde naar ons verhaal. Hij vroeg goed door en kwam pas daarna met z'n advies. Zo hoort het. Nadat we enkele soorten gras als mogelijke keuze hadden bepaald, legde hij van elk een mooie grote coupon buiten. De werkelijkheid is inderdaad heel anders als een klein stukje of een web-afbeelding. Ook leerden we details van legrichting tot invoegen met speciaal zand (ronde korrel). Dit soort producten bestel je naar onze mening beter niet online, wanneer je op zeker wilt gaan. En voor de prijs hoef je nergens anders te gaan shoppen. Verkeerde zuinigheid. Deze is superscherp. Want natuurlijk hadden we vooraf wel internet geraadpleegd. We blijven nederlanders. De Hindeloopen-mat van 4*4 meter werd samen met jhet zand en stabilisatiedoek netjes in onze stationwagen gelegd, terwijl wij een colaatje dronken. Mooie inveegbezem kado. Over gunfactor gesproken.... Hier voel je je simpelweg weer eens echt klant. Waarom 4,5 ster? Het voelt mooi, en ziet er top uit, maar we moeten het nog gaan neerleggen... Die 5e ster zal er echt wel komen.

Persoonlijk en vriendelijk

Uitstekende service

goede uitleg en plezierig geholpen

goede uitleg en plezierig geholpen

Goed degelijk advies van vriendelijke mensen.

Ik wilde eigenlijk wat denk ik alle mensen wel willen: veel kwaliteit voor een gunstige prijs. Ik werd goed geadviseerd en er werd goed doorgevraagd naar waar de grootste prioriteit moest liggen. Vriendelijke prettige mensen en ja ook nog een zeer goede prijs.

Kennis van zaken!

Er wordt goed meegedacht met de wensen en situaties. Kennis, kunde en vriendelijkheid

Goede en eerlijke adviezen gekregen!!

Mooi voordelig stukje kunstgras gekocht voor onder het zwembad. Kreeg het advies om niet te duur te kopen omdat dat niet nodig was om de bodem te beschermen!

Goede service met oog voor kwaliteit

Perfect geholpen door de medewerkers en duidelijke uitleg gekregen over de verschillen in aanschaf van kunstgras. Wij kunnen over 2 weken onze aankoop ophalen welke bij het bedrijf wordt opgeslagen.

Super vriendelijke service

Ben nu twee keer geweest, en twee keer erg vriendelijk en deskundig geholpen. Terwijl je gras op maat gesneden wordt, kun je wat fris drinken, eventueel een broodje worst eten. Voor mijn moeder werd speciaal een lage stoel gebracht. Het gras wordt tot in de auto geleverd. En regelmatig komt men even een praatje maken.

Veel keus, goede uitleg, servicegericht.

Voor het eerst bij de Kunstgrasgigant geweest, omdat ik een coupon kunstgras wilde hebben voor op mijn balkon. Mooi groot bedrijf. Het ziet er overal netjes, ruim en overzichtelijk uit. Véél keus. Coupons ook ruim voor handen. Goede, vriendelijke uitleg en mijn rol kunstgras werd keurig in mijn auto gelegd. Ik kijk nu met extra plezier naar mijn balkon.

Goede service, prima geholpen

Hebben duidelijk kennis van zaken. In ons geval was het een vrij eenvoudige klus en we wisten al wat we wilden dus valt er verder niet veel over te zeggen.

We goed geholpen; goed advies - Goed geholpen

Vriendelijk - heldere uitleg - behulpzaam - zeer veel keuze

Tevreden!

Goed geholpen , duidelijk en vriendelijk personeel

Ontzettend goed geholpen!!

Bedankt Kunstgrasgigant voor de goede service en het grote voordeel dat we hebben ontvangen op ons kunstgras. Verder werd alles netjes in de auto geladen en kregen we ook uitleg over alle neven artikelen die we nodig hadden. Prima gedaan!!

Goede service en kennis!

Omdat wij de tuin nog niet gereed hadden om de grasmat neer te leggen werd aangeboden deze kosteloos op te slaan tot het moment dat het ons uitkwam. Hierdoor hebben wij wel al gebruik kunnen maken van de korting die op dat moment gold.

Onze ervaring met kunstgrasgigant was prima.Onze ervaring is perfect.

Goede snelle service

Vriendelijke mensen, goed advies gekregen en ik kon het gras de dag erna al ophalen. Prima service!

Goede service, vakkundig personeel en betaalbaar

Ik ben tweemaal bij jullie geweest, 1 keer om te oriënteren en een tweede keer om een stuk kunstgras af te halen. Beide keren heb ik als zeer positief ervaren. Naast goed, met glimlach op het gezicht, personeel toont de winkel ook netjes en georganiseerd. Fijn bedrijf en mooi stuk kunstgras gekregen.

Goede hulp, veel keuze

Locatie kan beter. Maar is vrij makkelijk bereikbaar. Grote keuze assortiment en goed em bekwame hulp.

prima product, juiste service

prima geholpen, goede uitleg voor zelf aanleggen goed product

Goede en snelle service

Zeer goed werk geleverd en op tijd

Dijn geholpen en goed advies

Bij binnenkomst meteen heel fijn geholpen heel leuk gesprek gehad en goede informatie wat we het beste konden doen in onze tuin situatie. Ze nemen goed de tijd voor je wat heel erg dijn is en voor de kids stond er hapje en een drankje klaar oa hotdogs en lollie s wat altijd goed werkt bij kinderen tijdens het winkelen. Ook is er gelegenheid om in een speeltuin te spelen! Dus een dikke aanrader niet duurder dan internet( online) en betere service en informatie

prima contact en goede uitleg

Snelle en zakelijke aankoop kunnen doen van een mooie grasmat.

Super service

Ben goed geholpen alles op maat gesneden

Vriendelijk en professioneel geholpen

Prima geholpen en duidelijke uitleg gehad hoe de grasmat aan te brengen.

Mooi gazonnetje op mijn ballonnetje!!

Goed geadviseerd en het ligt er prachtig bij 👍!!

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.