Goede service en goed advies

We bestelden een sample doos/proefpakket en daaruit kregen we al een idee wat we zouden willen. In de winkel kregen we het advies te kiezen voor dezelfde categorie (niet de duurste, maar het type dat op onze ondervroeg past) én in de zaak lag een rol met de juiste maten die we zo mee konden nemen. En dat allemaal voor een mooie prijs!

Fijn en vriendelijk geholpen.

Voor een enigszins "dure" aankoop is het erg fijn om zo goed geholpen en geïnformeerd te worden. Dat was bij Kunstgrasgigant zeker aan de orde!

Goede ervaring, deskundig geholpen!

Afgelopen week kunstgras gehaald. Goed geholpen, deskundig personeel en we waren er snel uit! Fijn!

Behulpzaam, goed advies, goede prijs/kwaliteit

Er werd goed geluisterd naar mijn wensen. Vervolgens heb ik een mooi (rest) stuk kunstgras voor een prima prijs kunnen kopen.

Ruime keuze, goede service

We hebben recent een ‘coupon’ gehaald van 4,95 x 4, deze ligt netjes in onze tuin

Prettige ontvangst en prima geholpen

Bijzonder positief. Grastapijt (rood) gesneden en ook nog in de auto getild, prettige gesprekken door zoon eigenaar!

Goed geholpen en goede uitleg.

Leuke sfeer en goede service

Goed geholpen en mooi gras voor een normale prijs.

Keurig netjes geholpen. Klantvriendelijk, nemen de tijd voor je, en adviseren je top. Helpen met inladen. Ga zo door heren

Goed geholpen en het gras ligt er netjes bij

Goed geholpen in de winkel met de juiste kennis. Snel het kunstgras mee kunnen nemen in de auto.

Erg vriendelijk en behulpzaam!

Zeker een aanrader om hier uw gras te kopen!

Uitstekend advies en prima service!

Was eerst wel even schrikken: zoveel soorten kunstgras! Gelukkig werden we snel en deskundig te woord gestaan en bovendien is onze 'grasmat' meteen op maat gesneden. Een aanrader dus deze kunstgrasgigant!

Goed persoonlijk advies en erg klantvriendelijk

Goed persoonlijk advies met duidelijke argumenten. Erg klantvriendelijk. Zeker een aanrader

Goed advies gekregen in vestiging Ridderkerk

Ruime keus aan diverse kunstgras modellen bij dit bedrijf en waar je op je gemak met een bak koffie een keuze kunt maken , ben goed geadviseerd n.a.v. mijn tekening en filmpje van de huidige tuinsituatie , ook middels de vraagstellingen van de verkoper zoals waar het precies voor bedoeld is en of het veel of weinig betreden wordt door kinderen , huisdieren etc, etc. Juiste benadering van klanten door het verkoopteam en uiteindelijk een mooie keuze kunnen maken.

Goed en keurig geholpen

Alle tijd.,Goed advies,flexibel.

Goed advies

Goed advies gekregen! Op voorraad, dus konden het kunstgras meteen meenemen!!

Goede persoonlijk service.

Fijne persoonlijke service, laagdrempelige koop/verkoop interactie. De verkoper dacht goed met ons mee over hoe onze relatief kleine oppervlakte zo goed(koop) mogelijk kon worden ingericht. Zou zeker terug komen!

Goed geadviseerd!

Vriendelijk personeel, goed geadviseerd. Fijn bedrijf.

Op een fijne manier geholpen aan een mooi stuk kunstgras.

We werden op een fijne manier te woord gestaan. Er werd goed aangegeven wat de voor en nadelen van de verschillende soorten kunstgras was. De beslissing werd niet opgedrongen maar konden we zelf nemen. Ook de afhandeling verliep voorspoedig. Kortom: een bedrijf wat we kunnen aanbevelen.

Behulpzaam en vriendelijk

Behulpzaam en vriendelijk personeel. Alle mogelijkheden worden doorgenomen.

Goede service, veel op voorraad

vlot en effectief geholpen. Heldere uitleg.

Goed advies en vriendelijk personeel

Goed geholpen met de keuze van het kunstgras. Prijskwaliteit verhouding prima. Vriendelijke personeel en vlot geholpen met alle benodigde spullen, zowel in advies als de hulp met inladen.

Uitstekend geholpen met een duidelijk advies

Zeer prettige ervaring met de klantvriendelijkheid, service en advies

Zeer goed geholpen en geadviseerd. Daarna goede uitleg gehad over het zelf leggen van het kunstgras

Prima service en goed advies over de juiste keuze van kunstgras

Ruime keuze in kunstgrassen. Goed geholpen om de juiste keuze te maken.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.