goed advies en service

Beide keren dat we hier geweest zijn hebben we goed advies gekregen over de keuze van kunstgras voor onze tuin. Het is nu afwachten op de kwaliteit zodra het in onze tuin ligt, daarna vast een cijfer 10.

Goed advies, meedenkend

Kunstgras gehaald; hadden nog prima restpartij liggen met korting; duidelijke uitleg hoe dit als leek aan te leggen in de tuin. Schrijf deze recensies eigenlijk nooit, toch gedaan; ben namelijk erg tevreden.

Goed setvices

Helen goes services Ben nu 3 Keer gewest en all tijd goed ervarjng

1x alleen langs geweest voor informatie. Netjes geholpen we hebben een cdrom en een stukje gras meegekregen. 2x voor de aankoop. Netjes geholpen en nog meer uitleg gekregen.

Prima service , ze weten waar ze het over hebben ,en goed kwaliteit .

Ik heb eerst gebeld voor info over kunstgras prima en duidelijk te woord gestaan . Na aanleiding van dat telefoon gesprek langs gegaan en ook daar weer prima uitleg gehad van verschillende gras soorten . Ze hebben een zeer groot assortiment van kunstgras . Met een tevreden gevoel en een mooi stuk gras ( kunst )weer naar huis gegaan .

snel geholpen goede uitleg

wij zijn tevreden snel geholpen vragen goed beantwoord

Zeer goed.

Ondanks drukte snel geholpen goede uitleg van gras soorten en snelle afhandeling. Ter plekke op maat gemaakt en netjes opgevouwen ingeladen en met de rest van de benodigheden naar huis. Nette prijs gehad voor het hele pakket.

Goede service, vriendelijk personeel.

Wat een topzaak!! Heel vriendelijk personeel en hebben verstand van wat ze verkopen. Wij hadden bepaalde eisen, moest er zo echt mogelijk uitzien, lekker zacht zijn, en kind en hond vriendelijk. Medewerker wist precies welke we moesten hebben en deze hebben we uiteraard ook gekocht. Werd direct op maat gesneden en alles werd voor je in de auto gelegd.

Snel en goed geholpen

Goed geholpen met het maken van de keuze voor het gras naar aanleiding van onze wensen en gebruik ervan. Gras was opvoorraad en konden we gelijk meenemen

Goed advies en groot aanbod.

Goed advies en groot aanbod.

Perfect geholpen, vriendelijk personeel, goede voolichtin

Zeer klantvriendelijk en deskundig advies.

Fijne binnenkomst in de winkel. Aardige en betrouwbare verkoper die rustig de tijd en moeite nam om ons te helpen. Kon meteen op maat gesneden worden en geholpen bij het inladen in de auto.

Hartstikke goed

Op vrijdagmiddag langs gegaan. We hadden wat op het oog maar dat viel buiten budget maar in overleg met een mooi alternatief naar huis gegaan. We hebben goed advies gekregen en er ook nog wat van geleerd, hihi. En na een middagje stoeien met grote lappen doek en gras, hebben we het voor elkaar gekregen. Netjes alles in geborsteld met zand en het resultaat mag er zijn. Super blij mee!!! En dat zand,vecht waar, het werkt geweldig!!! Goede zaak met goede kennis. Blij met mijn tuin vol met gras! Bedankt!!!

Ik ben goed geïnformeerd over het kunstgras op het balkon. Het gras leggen moet nog gebeuren.

Aandacht, gezelligheid en staan klaar voor de klant. Echt super

Goed advies, snelle service

Goed en kundig advies gekregen. Banen werden op maar gemaakt; prima service,

Super eerlijk en netjes

Prima geholpen,ruime keuze,goeie prijzen

Zeer veel keus ,goed advies

Prima geholpen

We zijn goed geholpen met het kiezen van het soort kunstgras. Alles is direct op maat en gesneden en ook in de auto geladen door de werknemers.

Prima service, zeer klantvriendelijk

Bij binnenkomst gelijk geholpen. Goed advies. Prima koop.

Technisch goede uitleg en ruim voldoende keus, en concurrerende prijzen.

Goed gesprek gehad, leerling moet nog wel wat leren/opsteken maar komt er wel met goede begeleiding.

Mooie zaak, fijn personeel, wordt leuk en goed geholpen.

Als we weer iets nodig hebben gaan we er zeker naar toe,..

Goede service en advies

Goed geholpen. Heel veel keuze. Goede prijs. En snelle levering

Klantvriendelijk, behulpzaam, nemen de tijd voor persoonlijk advies en zijn servicegericht

Vriendelijk, behulpzaam en goede service! Ik werd vriendelijk ontvangen door meneer en liep al snel en tevreden naar buiten met mijn nieuwe en op maat gesneden grasmat! Een jonge man van Kunstgrasgigant heeft de grasmat voor mij gedragen en naar de auto gebracht. Helemaal top!

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.