Pluspunten

Goed advies, niet opdringerig, goed bereikbaar. We hebben een mooi stukje gras gekocht, bevalt ons goed. Locatie Ridderkerk-Rijsoord

Pluspunten

Goed en vriendelijk geholpen. Prima uitleg gekregen en na aankoop netjes alles in onze auto geladen.

Geen.

Pluspunten

Keurig geholpen . Dhr denkt ook aan je portomonnee. Met een goede aankoop en zeer tevreden gevoel weer huiswaarts

Pluspunten

Goed bereikbaar op een mooie locatie. Overzichtelijk en zeer ruime keus in verschillende soorten kunstgras. We zijn professioneel geholpen. We kregen een frisdrank en wat te eten gratis. Al met al een zeer gastvrij topbedrijf.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer goed geholpen, werden ontvangen met koffie, zeer goede ontvangst

Geen tips

Pluspunten

Goede en duidelijke uitleg gekregen. Fijne service. Erg blij met het kunstgras voor onder onze overkapping. En met een beschermdoek onder het gras ligt het toppie op onze terrastegels. Bedankt kunstgrasgigant in Ridderkerk!

Pluspunten

Supergoed geholpen ondanks dat we maar op zoek waren naar een goedkope coupon om onze nieuwbouwtuin af te dekken. Contact met het personeel erg leuk. Het assortiment is enorm, als we straks de tuin “echt” gaan inrichten komen we zeker terug voor een goed advies.

Pluspunten

Vriendelijke en deskundige voorlichting, geen nonsens verhalen.

Wat zou ik moeten toevoegen op een bijna perfecte klantbehandeling? De gekochte waren werden netjes aangeboden en zelfs in de auto gebracht.

Pluspunten

Vriendelijk, kundig, snel, eerlijk

Pluspunten

Klantvriendelijk en deskundig. Heeft me het juiste advies over mijn aankoop gegeven. Ik ben er heel tevreden mee.

Pluspunten

Veel verschillende soorten kunstgras en aardige medewerker bij vestiging Kockengen.

Nvt

Pluspunten

Service en help bij het uitzoeken is erg good.

Pluspunten

Mooie producten, goed advies en fijn personeel. Perfecte service waar veel bedrijven absoluut een voorbeeld aan kunnen nemen! Erg blij met het eindresultaat!

Geen!

Pluspunten

Als klusbedrijf moet ik regelmatig mijn klanten adviseren over producten en prijzen. Bij de Kunstgrasgigant wordt ik zelf goed geholpen en mijn klanten dus ook! Ik kom graag in de vestiging Ridderkerk voor een groot assortiment en goed advies, maar ze zijn in vele plaatsen gevestigd, dus goed bereikbaar.

Mogelijk een kleine korting voor zgn daluren doordeweeks, voor betere spreiding van klanten. Zaterdags kan het soms erg druk zijn.

Pluspunten

ruim assortiment, goed advies.

coupons iets overzichtelijker uitstallen incl naam van grassoort

Pluspunten

service, kennis, advies, gastvrijheid,

locatie extradiensten (bezorgen, leggen van het gras)

Pluspunten

Ik ben in de vestiging in Ridderkerk geweest. Super geholpen en echt goed geadviseerd door de verkoper , een mooie stuk kunstgras voor in mijn tuin uitgezocht wat ik kan gebruiken om bovenop de tegels te leggen . En ik moet zeggen dat het super kwaliteit is en er heel mooi uit ziet. Bedankt!!!

Pluspunten

Aardige jongens die hielpen. Het was erg warm en we kregen water! Heel leuk.

Het was prima. Geen verbeterpunten

Pluspunten

Goede informatie/advies. Klantgericht. Snel geholpen. Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Geen.

Pluspunten

klantvriendelijk,goede ontvangst met lekker broodjes en fruit

niet

Pluspunten

Goed bereikbaar Goede uitleg

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en hulpvaardig.

Verbeterpunt: als mensen van de rol kopen is extra cmters geen overbodige luxe. Ik vroeg 400x 410 kreeg 400x 407, beetje slordig!!

Pluspunten

Ervaren personeel en prima service!

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.