Pluspunten

lekker dicht bij en goed geholpen

niks

Pluspunten

Goed advies, snelle levering, mooie prijs

Pluspunten

Vriendelijke benadering. Kennis van zaken. Geduldig.

Pluspunten

Goed en eerlijk advies en meedenkend. Zeer vriendelijk personeel. En was mn portemonnee vergeten en ook dat probleem werd moeiteloos opgelost zonder heen en weer gereis en gedoe door een dichte tunnel. Top bedrijf als je het mij vraagt!

Pluspunten

Werd professioneel geholpen, goede uitleg,nam alle tijd voor mij als klant ,kreeg ook nog een heerlijke cappuccino, zeker een aanrader voor het uitzoeken van kunstgras.

geen tips ,alles in orde ,top

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar, voldoende parkeergelegenheid. Zeer ruime sortering die buiten is te bezichtigen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Deskundige hulp bij kiezen van de juiste soort grasmat. Zeer klantvriendelijk personeel

Uitbreiding openingstijden

Pluspunten

snelle afhandeling met op maat snijden

betere uitleg als men van de rol snijdmet de formule x 1,2

Pluspunten

Fijne winkel. Heel goed geholpen en advies gekregen.

Pluspunten

Goede ontvangst en je wordt snel en goed geholpen.

Pluspunten

Helder en duidelijk advies gehad. Voldoende personeel aanwezig zodat ze echt de tijd kunnen nemen om jou als klant te helpen met je keuze.

Pluspunten

- goed advies - goede service

tot nu toe niet (tevreden)

Pluspunten

Aardig en goed personeel, heel vriendelijk. Veel keus. Goede service.

Pluspunten

Enorm veel keuze uit de verschillende soorten kunstgras, goed advies over gebruik van het kunstgras balkon of tuin,goed geholpen bij het maken van de juiste keuze!

n.v.t

Pluspunten

een bedrijf met veel kennis, goede service. Balkon ziet er weer fris uit

Op factuur niet alleen coupon vermelden maar ook het type gras. Dit voor eventuele extra aanschaf

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima geholpen in filiaal Ridderkerk. Prachtig product

Tijdens het afrekenen nam medewerker telefoon op. Ik vind dit onklantvriendelijk!

Pluspunten

Goede service..

Prijs van accessoires. Zak zand en worteldoek vind ik verhoudingsgewijs duur.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goeie service, goeie kwaliteit

Bij veel snijverlies (wat nog als coupon verkocht kan worden) iets aan de prijs doen.

Pluspunten

Super goed geholpen door top personeel

Geen verbeterpunten gewoon doorgaan zo

Pluspunten

Vriendelijk personeel, goed geholpen, professioneel en ruime keuze

Pluspunten

Klantenservice, luisteren naar de klant, uitleg geven, aandacht voor kinderen die mee zijn in de winkel en een bijzonder mooi product leveren

Ga zo door....

Pluspunten

Fijne service en goed geregeld

Pluspunten

top

niks

Pluspunten

Geven goed advies. In mijn geval voor kunstgras op balkon. Kunstgras wordt op maat voor je gesneden en niet te duur.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.