Pluspunten

Zeer vriendelijk geholpen, uitgebreid assortiment, goede keuze mogelijkheid. Lekkere koffie:)

Pluspunten

Xxxxx Heel goed ontvangen en Snel geholpen grote,Keuze in kleuren, En de koffie staat klaar.,en alles word netjes in de auto gezet.van Horik

In Ridderkerk zit de grastapijt gigant Alles was goed

Pluspunten

Goede vriendelijke service. Veel keuze

Pluspunten

Super fijn geholpen, goed advies en top service

Pluspunten

Vestiging Ridderkerk - vriendelijk - snelle levering - goed en snel het kunstgras gelegd

Pluspunten

Ondanks dat ik maar een klein stukje nodig had, werd ik zeer goed, vriendelijk en deskundig geholpen.

Pluspunten

Prima geholpen Goede tips

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Groot assortiment en betaalbaar. Service is ook top.

Door drukte op dat moment moesten we wel lang wachten voordat we geholpen zijn.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk en behulpzaam ik heb een coupon kunstgras gekocht bij jullie vestiging in Ridderkerk werdt heel netjes op maat gesneden (past perfect) en ook nog in mijn auto gelegd top

Pluspunten

Mooie nette zaak, vriendelijk personeel. We zijn goed geholpen.

zou het niet weten

Pluspunten

Netjes en vakkundig geholpen (hr van Welie) . Op rol afgesneden naar wens. Bedrijf: Ridderkerk.

Pluspunten

goed advies, snelle offerte Vestiging Ridderkerk

Pluspunten

Vriendelijk personeel die weten waar ze het over hebben en goed advies kunnen geven.

Pluspunten

Kundig advies. Mooi en zeer goed kunstgras. Waar voor je geld !!

Pluspunten

Goede service en prima gelegd

Pluspunten

nette en correcte medewerker

Pluspunten

Goede service , erg klantgericht

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

ben ook in apeldoorn geweest .ga daar zelf eens kijken,lijkt mij een voorbeeld voor uw alle ongedwongen sfeer, alsof je er al jaren komt.

in ridderkerk had ik het idee dat we maar snel de deur uit moesten ,druk druk druk ,wat meer meedenken met de klant zou geen kwaad kunnen

Pluspunten

Snelle reactie op e-mail en zeer goed geholpen. Vestiging Ridderkerk Snelle levering en keurig er in gelegd.

Verbeterpunten: nog geen één

Pluspunten

De klantbenadering van de filiaalmanager verdient een 10. Ik ben kritisch op de klantvriendelijkheid van een bedrijf. Het is meestal van doorslaggevend belang. In dit geval wist de verkoper alles over het product, hielp hij mee met denken en berekenen en voelde hij heel goed aan wat wij wilden. Daarnaast zag ik hem ontspannen en met plezier de "winkel" managen en leiding geven. Dit is heel bijzonder. We stapten blij en tevreden onze auto in met een flinke lap kunstgras.

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig geholpen. Konden het kunstgras direct op maat meenemen.

Pluspunten

Heel klantvriendelijk, hulp bij het inladen, lekker hapje en drankje en mooi gras

geen alles was prima

Pluspunten

Heel vriendelijk en goed geholpen. Professioneel bedrijf!

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.