Pluspunten

Ik was in Kockengen en trof daar een prettige en vakkundige medewerker. Fijn dat het gras buiten ligt en je erop kunt lopen en je het zo goed kunt zien in daglicht. Helder ook de onderverdeling in waar welk gras geschikt voor is.

Wellicht de coupons nog iets gunstiger prijzen, in elk geval de moeilijke of kleine stukken.

Pluspunten

Ik werd erg prettig geholpen bij mijn keuze

Pluspunten

Kunstgras gekocht bij de vestiging in Ridderkerk. Ik kwam een half uurtje voor sluitingstijd, maar kreeg nog alle gelegenheid om te oriënteren en ik kreeg ook hulp in de uiteindelijke keuze. En die is er veel, ook in couponnen. Medewerkers namen ook nog de moeite om de coupon (12m2) op te vouwen en in de auto te leggen. Het gras ligt inmiddels in de tuin en het ziet er prima uit!

Wat mij betreft had het wat langer open mogen zijn. Vrijdagavond is geen koopavond en dat zijn we toch wel een beetje gewend. Verder alles tiptop in orde.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle reactie en terug koppeling

Pluspunten

Zeer vriendelijk personeel met veel kennis van zaken

Pluspunten

Makkelijk bereikbaar Vriendelijk en vakkundig personeel Erg behulpzaam bij inladen

Pluspunten

Meedenken hulpvaardig

Aangeven dat de grasmat in diverse afmetingen gevouwen kan worden en al snel in de auto past

Pluspunten

Vriendelijk personeel en breed assortiment, was makkelijk kiezen en snel klaar.

Pluspunten

Prima informatie ontvangen en nette service.

Pluspunten

Service alles op voorraad

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes geholpen

Nvt

Pluspunten

Mooi bedrijf en goede service!!!

Geen ga zo door :)

Pluspunten

- direct goed geholpen en advies gekregen - ruime keuze in kunstgras - gratis eten en drinken - meedenkend

Pluspunten

Veel kennis van zaken, alle producten lagen in de showroom

Pluspunten

Goed geholpen. Personeel dacht ook mee.

Pluspunten

Netjes geholpen en erg vriendelijk personeel

Pluspunten

Supersnelle service. Gratis eten en drinken tijdens het wachten. Kunstgras wordt op maat gesneden!

Maak meer reclame!

geen

Pluspunten

Duidelijk advies, Goede en snelle service

Pluspunten

Goede service en hulpvaardig.

Pluspunten

Werden vanmiddag super geholpen door een meneer!!!

Pluspunten

Heel vriendelijk geholpen met het uitzoeken en behulpzaam met naar de auto brengen,heel goed

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.