Pluspunten

We worden altijd goed geholpen

Pluspunten

Goede hulp aardige mensen

Pluspunten

Snel geholpen, compleet de deur uit. Enkele maanden geleden door andere verkoper geholpen, verhaal is hetzelfde gebleven. Iedereen hetzelfde beleid en visie. Erg prettig. Medewerkers zijn erg vriendelijk, kundig, behulpzaam en denken praktisch mee. Prettig idee dat op eigen initiatief (nu nog enkele) grassoorten officieel veilig bevonden en getest zijn.

Ik denk dat we meer grondpennen konden gebruiken gezien we de mat echt intensief gaan gebruiken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ontvangst was prima.

Op het moment dat ik wilde onderhandelen over de prijs, werd dit botweg afgedaan met "het is al een lage prijs" waarna de verkoper wegliep en ons verder alleen liet. Even later hebben we toch een keuze gemaakt. Toen we die kenbaar maakte aan de verkoper, die we eerst moesten halen, kregen we te horen dat er nog wel 8-9 Euro per vierkante meter aan extra kosten waren. Er moest drukverdelingsdoek onder het gras, pennen om het vast te zetten en zand om in te strooien. Ondanks de goede ontvangst is het uiteindelijke oordeel behoorlijk negatief. Het weglopen en in eerste instantie verzwijgen van de bijkomende kosten, heeft ons doen besluiten, uw bedrijf niet aan te bevelen.

Pluspunten

Zeer prettig geholpen, uitgebreid advies gekregen. Kom zeker terug, uitgebreide keus assortiment.

3 x aangesproken is iets teveel van het goede.

Pluspunten

Leuk bedrijf met veel keus ook voor de klant staat de koffie klaar en frisdranken maar ook als u trek heeft een hotdog of een fruitsalade, verder vriendelijk personeel met advies over wat wel of niet nodig is.

wanneer je een gras op maat koopt dat je het restafval niet hoeft te betalen, ze verkopen immers ook coupons.

Pluspunten

Heel vriendelijk en snel geholpen.

Pluspunten

Zeer vriendelijke ontvangst en kundig personeel. Neemt de tijd om je te informeren over de voor- en nadelen van elke mat. Tevreden met het type wat we gekocht hebben.

Pluspunten

goede service en een heel goede uitleg

Pluspunten

Snelle service, vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Heel rustig en sympathiek te woord gestaan in Ridderkerk en goed geadviseerd, staal mee naar huis om te overleggen, allemaal geen probleem. En toen ik het kunstgras ging halen, werd het keurig pasklaar in mijn auto gezet. Het kunstgras was erg makkelijk te leggen en ziet er prachtig uit. Zeker een bedrijf om aan te bevelen.

Pluspunten

Goede service! Goed advies. Geen opdringen van iets. Zeer aardige mensen. Mooi familiebedrijf! Voor iedere portemonnee een stukje gras.

Niet direct.

Pluspunten

Goede service lekker fruithapje gegeten.. het gras ligt nog niet dus kan daar nog niets over zeggen

Pluspunten

Het aanbod, de prijs, de kwaliteit en de gastvrijheid ! Echt top. Gemoedelijke sfeer en ze nemen de tijd voor je om het best passende te vinden.

Eigenlijk geen !

Pluspunten

Vlotte service, duidelijk advies over het best te kiezen kunstgras

Pluspunten

Goed gras goed advies

Pluspunten

Klantvriendelijk, denkt mee met klant, goede service en goed product, snelle levering, goede uitleg betreft onderhoud en plaatsen, ruime keus.

Zo niet even te noemen.

Pluspunten

Prettige ontvangst, goed geholpen en blij mee.

Pluspunten

(Klant)Vriendelijk geholpen.

Prijsverschil bij afsnijden (snijrichting) van de rol. Begrijpelijk, maar restmateriaal kan bij sommige aankopen ook nog worden verkocht.

Pluspunten

Klantvriendelijk en deskundig Eerlijk advies

Pluspunten

Zeer vriendelijk Wordt direct geholpen en wordt goed geïnformeerd

Pluspunten

Netjes en vriendelijk en snel geholpen

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.