Pluspunten

Uitgebreide collectie.

Stuur het verzoek tot beoordeling pas uit wanneer het product werkelijk geleverd wordt. Het is nog te vroeg om een totaal oordeel te geven want ik heb nog niets.

Pluspunten

Mooi stuk coupon uit kunnen zoeken in Ridderkerk. Netjes opgevouwen en in de auto gelegd door de aardige jongens op zaterdag, ligt er nu netjes bij ons in de tuin. En de hond gaat er ook graag op liggen in het zonnetje.

Pluspunten

Vriendelijk personeel

Pluspunten

Zeer goed meedenkend, met goede adviezen !

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst,veel keus,goed advies en normale prijs. Wat wil je nog meer?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle beantwoording van e-mail, snel ontvangen offerte, prima geholpen in de winkel

Na aankoop opeens zeer trage beantwoording van e-mail over niet kloppende factuur/offerte. Jammer want wekt geen positeive invloed. Uiteindelijk wel prima opgelost overigens

Pluspunten

Fijn geholpen.

Pluspunten

Hulpvaardig, kennis van zaken, betaalbare en toch goede kwaliteit kunstgras...

Pluspunten

Heel vriendelijk en behulpzaam. Goede kwaliteit

nvt

Pluspunten

Netjes, behulpzaam en vriendelijk

Pluspunten

Je wordt correct en duidelijk geholpen. Je weet waar je aan toe bent en je krijgt een duidelijk advies. Het gras werd op maat gesneden zodat je er zelf geen moeite voor hoeft te doen.

Pluspunten

Mooi kunstgras voor goede prijs. Goede service!!

Pluspunten

Zeer professioneel. Verstand van zaken.

Pluspunten

keurige winkel deskundig en eerlijk advies keurig geholpen

duidelijk zijn met de openingstijden

Pluspunten

Groot assortiment, vriendelijke medewerkers

Pluspunten

Vlotte service, aardige verkoper die moeite deed om ons van dienst te zijn en ... ook wist te vinden wat wij zochten!

Doorgaan zo!

Pluspunten

Ruime collectie, goede service

Pluspunten

Goed geholpen, goed advies en uitgebreid assortiment.

de opslag van 20% voor afsnijdsel viel mij wel tegen, kan je beter in de prijs verwerken volgens mij. Komen toch al wat extra kosten bij voor onderzeil en zand.

Pluspunten

Goed geholpen, vriendelijk

Pluspunten

Zeer tevreden!! Je word snel geholpen en ze nemen de tijd voor je. Filiaal in ridderkerk

Pluspunten

Snelle vakkundige service

Even een korte uitleg over hoe het tapijt het beste te leggen. We hebben nu tunnels (bobbes) op ons balkon, welke we maar niet wegkrijgen

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.