1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Ruim assortiment, goede kwaliteit kunstgras

Incidentele verkopers worden zo maar overruled door de eigenaar, die achteraf terug komt op een prijs die afgesproken is met een klant. Bijzonder onprofessioneel, vervelend en kleinerend voor zowel de verkoper als de klant.

Pluspunten

Goed geholpen! Zeer tevreden met het kunstgras.

_

Pluspunten

Advies over het gras en de kwaliteit ervan.

Pluspunten

Veel keuze in soorten kuntsgras. Netjes gelegd. Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

Goed geholpen met de verkoop. Actief gekeken of er coupons beschikbaar waren. Goed advies. Met afhalen keurig geholpen met laden.

Pluspunten

netjes, staan je goed te woord, goed geholpen

nvt

Pluspunten

Heel goed geholpen. Vriendelijk met verstand van zaken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Word er vriendelijk geholpen en hebben heel veel keus.

Pluspunten

Kockengen. Prima behandeling. Zeer tevreden.

geen

Pluspunten

Ik heb dit gras gewonnen via de Facebook actie. Werd vriendelijke door jullie ontvangen. Goede service

Geen verbeterpunten

Pluspunten

Mooie buitenshowroom waarbij er diverse stukken kunstgras naast elkaar liggen. Hierdoor zijn de verschillen goed zichtbaar. We werden daarnaast goed geadviseerd. Het kunstgras ligt er nu netjes in en wij zijn er erg blij mee!

Zeer goed geholpen, alleen jammer dat na thuiskomst op de faktuur zie dat ik 20% moet betalen voor snijkosten wat ongeveer 10 minuten geduurd heeft. Nogmaals jammer.

Pluspunten

In de vestiging te Zaltbommel werden we vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door verkoper Rik, dankzij de deskundige adviezen besloot ik om het kunstgras-gazon zelf aan te aan te gaan leggen en is dit inmiddels tot volle tevredenheid van mij en mijn vrouw gelukt. Gezien mijn positieve ervaringen zal ik het bedrijf zeker aanbevelen.

n.v.t.

Pluspunten

Vriendelijke benadering alle tijd voor je nemen veel moeite nemen nette en overzichtelijke ruimte

Pluspunten

Kennis en goede presentatie van de verschillende producten

Pluspunten

ruime sortering, klantgerichte en klantvriendelijke benadering, meedenken door personeel en goede advies verstrekking

entree oogt niet als consumentenbedrijf, maar meer als groothandel

Pluspunten

BIJ KUNSTGRASGIGANT RIDDERKERK ALLES GOED EN NETJES GEREGELD. MET EEN GOED PRAATJE EN BAK KOFFIE ALLES NETJES UITGELEGD. GOEDE EN SNELLE SERVICE.

HEEFT EEN MOOIE LOCATIE JAMMER DAT HET DAAR WEG GAAT IN DER LOOP TER TIJD.

Pluspunten

behulpzaam Kwaliteit

Pluspunten

Snel geholpen, goede informatie, prettig contact

Pluspunten

Fijne ontvangst en goed geholpen in de vestiging in Ridderkerk

Pluspunten

Keurig voorgelicht en advies over hoe te leggen, inmiddels ligt het en is niet van echt te onderscheiden

Pluspunten

Goed persoonlijk advies en prettige snelle afhandeling. Echt super mooi kunstgras!

Pluspunten

positief, klantvriendelijk , vlot

nvt

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.