Pluspunten

zeer veel keuze goede uitleg en verkopers hebben alle tijd voor je en we kregen koffie en een broodje heb geen spijt van mijn aankoop was gezellig op Konings dag bedank

Pluspunten

Goede service. Prima advies

nvt

Pluspunten

Veel op voorraad in de vestiging in Ridderkerk. Goed geholpen, eerst in vestiging Pijnacker en daarna Ridderkerk. Meteen geslaagd en naar huis met wat we zochten.

Misschien online duidelijker wat in welke vestiging op voorraad is.

Pluspunten

Zeer vriendelijk ontvangen en geholpen, goede voorzieningen zoals toilet en koffie. Overzichtelijke voorraad, veel keus.

Geen, ga zo door.

Pluspunten

Groot assortimend, vakkundig advies, overzichtelijke presentatie, goede service.

Zou niet weten wat!

Pluspunten

Goede service! Ruime hoeveelheid koffie, thee, limonade en vers fruit!

geen

Pluspunten

Alles positief

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk. goede uitleg en advies. snelle service. uitermate tevreden

Pluspunten

goed advies alles netjes afgehandeld

geen

Pluspunten

Klantvriendelijk en behulpzaam

Iets meer snijders aannemen ivm wachttijd.

Pluspunten

Vestiging Kockengen, zeeer ruime keuze, keurig ontvangen, keurig geholpen en geadviseerd (dus gekocht) en volledig tevreden met Leverancier en product ! Aanbevolen dus.

Geen.

Pluspunten

Filiaal KOCKENGEN

Zeker GEEN VERBETERINGEN ! Ben UITERMATE VRIENDELIJK EN VAK BEKWAAM GEHOLPEN ❗️

Pluspunten

Snelle service en afhandeling.

Pluspunten

Zeer uitgebreide informatie en ik ben geholpen door iemand met een engelen geduld. Nooit meer wegdoen zo iemand.

Geen enkele.

Pluspunten

Ze denken mee in keuze en vervoer

Pluspunten

Wat niet?

Pluspunten

Goed luisteren naar de wensen van de klant en adviseren en goede tips geven. Zeer klantvriendelijk. De drie keren dat wij er waren werd er onmiddellijk wat te drinken aangeboden. Heel hulpvaardig echt een bedrijf waar ze de tijd voor je nemen .

Zaterdags is het daar vaak heel druk. Misschien een paar procent korting geven op aankopen tijdens andere dagen. Qua personeel hoeft dat niet want dat loopt er dan voldoende en blijft even vriendelijk en hulpvaardig ook op zaterdag

Pluspunten

Duidelijk info. Bedrijf ziet er keurig uit

Pluspunten

Heel netjes eerst antwoord gehad per mail over onze vraag. Bij bezoek in Ridderkerk, heel netjes en vriendelijk ontvangen en keurig alle voordelen en nadelen uitgelegd. Na de keuze gemaakt te hebben, werd dit direct voor ons op maat afgesneden en netjes in de auto gelegd. De koffie smaakte ook lekker.

Zijn er voor ons niet, alleen doorgaan zo als u ons heb geholpen. Een dikke 9 1/2. Beveel dit bij de mensen in onze omgeving aan

Pluspunten

goed geholpen en uitleg gekregen

na bijna een week sinds de betaling, nog niet gebeld door de hovenier om het leggen van het gras in te plannen.

Pluspunten

Men staat je vriendelijk te woord. Ze geven goed advies zonder zich op te dringen. Nu een nieuwe woning en voor de tweede maal gras gekocht bij de Kunstgrasgigant in Ridderkerk. Ben zeer tevreden met de kwaliteit van het product.

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.