Pluspunten

Vriendelijk geholpen. Goede/snelle communicatie. Ook laten leggen. Dit is erg netjes gedaan.

Pluspunten

We zijn netjes en vriendedelijk geholpen , na onze vraag of we het konden knippen, kregen we zelfs een mesje mee om het te snijden omdat dit makkelijker en mooier werd. We hebben het al met veel plezier gebruikt, en genieten er elke dag van. Dank je wel voor de goede hulp, we hebben Uw bedrijf al aangeprezen bij onze buren.

Pluspunten

Wij hebben via een krant per toeval tegen gekomen. Wij zijn er meteen er naar toe gegaan en waren mook meteen met het ruime aanbod voor ieder wat wils. De prijzen waren mes scherp dus maar meteen een 35m2 gekocht,koffie frisdrank en een broodje worst liepen wij meteen de winkel uit. Bedankt hopelijk blijven jullie lang bestaan.

ik denk gewoon zo door blijven gaan....daar kunnen de meeste bedrijven nog eens van leren.

Pluspunten

Goede onthaal in showroom Ridderkerk, gevolgd door een goede uitleg over de mogelijkheden. Fantastisch product.

Pluspunten

Vriendelijke deskundige informatie

Pluspunten

Aardig personeel

Pluspunten

Gigant is waar. Er is veel keus

Aanvliegroute beter aangeven

Pluspunten

Snel Goed Vriendelijk Mooie prijs Service tot aan de auto Prima bak koffie!

Geen.

Pluspunten

Heel vriendelijke en duidelijke informatie en service.

Pluspunten

Prima geholpen met uitkiezen en behandeld

Meer in de media misschien

Pluspunten

Dit bedrijf heeft zoveel verschillende soorten en kleuren gras dat er voor ieder wat wils te vinden is. Ik had maar een bepaald budget en daar houden ze rekening mee. Gaan ook echt niet boven je budget zitten. eten waar ze over praten en zijn erg enthousiast. kortom prima zaak. Ik ben erg blij met mijn paarse kunstgras!!

Pluspunten

Super vriendelijk personeel, hielpen ons zelfs toen ze gesloten waren. Waren geduldig toen wij aan het twijfelen waar. Super veel opties, leuke aanbiedingen. Makkelijk bereikbaar vanaf Amsterdam

Niets

Pluspunten

Prima service! Wij hebben een coupon gekocht in Ridderkerk. Men geeft je ook de tijd om rond te kijken en geven duidelijk advies. Alle benodigdheden werden netjes door personeel bij elkaar gezocht en in onze auto geladen.

Pluspunten

Je kunt alle het gras voelen en hebt een goed idee van wat je gaat krijgen.

Pluspunten

Grote voorraad

Pluspunten

Snelle hulp gekregen in de zaak! Klantvriendelijk!

Pluspunten

Veel keus, goede uitleg,zijn zeer tevreden

Pluspunten

Zeer vakkundig personeel, die ook nog eens iets extra's voor de klant willen doen. Kunstgras van topkwaliteit perfect op maat gesneden.

Aankopen van klanten op naam in computer verwerken, zo kan later het zelfde gras worden (bij) besteld.

Pluspunten

Prima, duidelijke informatie.

Pluspunten

Goed advies en prima geholpen

Euroweg 3

2988 CM Ridderkerk

Over Kunstgrasgigant

Kunstgrasgigant: de grootste keus van heel Nederland! Door het hele land vindt u vestigingen van de Kunstgrasgigant. Met 8 vestigingen in Nederland en 1 vestiging in Zwitserland beschikken wij over een bijna landelijke dekking met showrooms & couponhallen. Wij leveren onder andere aan particulieren, hoveniers, overheid, scholen, vakantieparken en bedrijven in binnen- en buitenland. Onderscheidend Kunstgrasgigant onderscheid zich in de markt door u persoonlijk te adviseren op basis van de toepassing waarvoor u uw kunstgras gaat gebruiken. Voor vrijwel iedere toepassing en ieder budget kunnen wij geschikt kunstgras op maat realiseren. Het kunstgras van Kunstgrasgigant is inzetbaar voor verschillende doeleinden. Het is bijvoorbeeld ideaal voor in de tuin, (dak)terras, balkon, sport etc. Het is echter ook zeer geschikt als veilige, zachte ondergrond van speeltoestellen, rondom zwembaden, voor sportvelden en campings. Ook hebben wij kunstgras voor binnen-toepassingen, denk hierbij aan kantoren, winkels, exposities, etc. welke geleverd worden met een brandvertragingscertificaat. Ook is ons kunstgras UV-bestendig en rot- en schimmelvrij. Daarbij is de Kunstgrasgigant de enige aanbieder van TüV-gecertificeerd kunstgras en is vooruitstrevend op het gebied van veilig en kindvriendelijk kunstgras. Kopen = meenemen Niet voor niets verklapt onze naam dat ons assortiment gigantisch is. Wij fabriceren een groot gedeelte van ons assortiment in eigen beheer en beschikken over een enorme voorraad kunstgras waardoor u een ruime keuze heeft uit meer dan 30 soorten en kleuren en het kunstgras direct kunt meenemen, dus geen levertijden! Vrijwel altijd lukt het om het kunstgras in uw eigen auto mee te nemen. Onze medewerkers vouwen het dan voor u op en leggen het in uw auto. Eventueel kunnen wij het ook bezorgen, bezorgkosten zijn in overleg.