In de bevestiging van de bestelling stond dat het met 1-2 dagen geleverd zou worden. Het is uit eindelijk 2 weken geworden. Wanneer je naar de status vraagt wordt je vriendelijk en persoonlijk geholpen. Alleen werd ik daar niet veel wijzer van.
Beste Hung, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Geweldig om te horen dat alles helemaal naar wens is. Fijn dat u ons zou aanbevelen! Wij wensen u veel plezier van uw aankoop. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
bezorging ging goed
Beste Hilde, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de bezorging goed is verlopen. Bedankt voor het aanbevelen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel
Beste lekker nooit pijn of iets ik draag het 16 uur lang zonder problemen
Slecht
Beste Terry, Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de levering. Wij hebben u telefonisch geprobeerd te bereiken, maar hebben u helaas niet kunnen bereiken. Wilt u ons terugbellen via 085-4018707? Dan bespreken wij dit graag met u. Alvast bedankt voor uw reactie. Met vriendelijke groet, Team Werkschoenenwinkel.nl
Gewoon goed. Retourneren mag wat makkelijker te vinden zijn op de site. Igoede prijs kwaliteits verhouding
Beste Christa, Hartelijk dank voor uw positieve review en fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en de prijs-kwaliteitverhouding. Dank ook voor uw feedback over het retourneren; dit nemen wij zeker mee om onze website verder te verbeteren en deze informatie duidelijker vindbaar te maken. Nogmaals bedankt voor het aanbevelen van Werkschoenenwinkel. Wij wensen u veel plezier met de werkschoenen! Met vriendelijke groet, Team Werkschoenenwinkel
Na dat ik mijn beklag had gedaan over mijn bestelling wat te lang duurde voor levering hebben ze mij gebeld excuses aangeboden en heb ik korting gekregen op mijn bestelling. Het kan natuurlijk een keer mis gaan, maar dan gaat het erom hoe ze het oplossen en dat is zeer netjes gedaan!
Beste Mike, Bedankt voor uw feedback. Onze excuses voor de langere levertijd. Naar aanleiding van ons telefonisch contact hebben wij u een order aangeboden met 10% korting, welke naar tevredenheid is geplaatst. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Originele beoordeling
Voor de kerst een bestelling geplaatst, begin januari toch maar gebeld waar die bleef. Er was een ticket aangemaakt en ik zou dezelfde dag worden teruggebeld. Na 3 werkdagen toch zelf maar weer gebeld. Bestelling zou dezelfde dag verstuurd worden. Na 3 dagen werd ik gebeld dat ze niet alles op voorraad hadden en dat het volgende week verstuurd zou kunnen worden… kortom een hoop loze beloften.
2 dingen besteld 10 dagen wachten en dan zelf moeten bellen om te horen het is niet op voorraad
Beste Roland, Wat vervelend om te horen dat uw bestelde artikelen niet meer leverbaar waren en u hier zelf voor moest bellen. Onze excuses hiervoor. Helaas was er iets misgegaan waardoor u maar over 1 product werd gemaild. Wij hebben u 10% extra korting op een nieuwe order aangeboden ter compensatie. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Mooie goedkope werkschoen voor Cubaanse vriendin voor in de viswinkel keuken en vlotte levering.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat de werkschoenen snel geleverd zijn en dat u tevreden bent met het product voor uw vriendin. Wij wensen uw vriendin veel plezier en gemak van de nieuwe werkschoenen! Met vriendelijke groet, Team Pax Raamdecoratie
Netjes op tijd geleverd
Beste C, Bedankt voor uw positieve review. Fijn om te horen dat uw bestelling op tijd is geleverd! Wij wensen u veel plezier en comfort met uw nieuwe schoenen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Schoenen snel en netjes ontvangen! zelf loop ik en sta ik grooten deel van de week in de schoenen dus was niet echt tevreden m.b.t. de zool. Maar dat komt omdat er verschillende zolen bestaan. Zelf heb ik altijd last van rug en vinden van de juiste zolen is altijd een ding bij mij. Toevallig ben ik door het bedrijf werkschoenenwinkel opgebeld. Tot mijn verbazing, want zo'n service heb ik nooit meegemaakt. Met de vraag of alles naar de wens is en hoe ik de schoenen ervaar. wie doet dat nou??? nadat ik mijn probleem beschreven had, hadden ze me geadviseerd mbt welke zolen ik moest hebben en deze is inmiddels ook netjes ontvangen. ik ben super blij met mijn aankoop maar nog meer dat ik juiste webshop gevonden heb voor werkschoenen.
Beste Aleks, Bedankt voor uw review. We vinden het jammer dat de schoenen niet volledig aan uw verwachtingen hebben voldaan. Wij begrijpen dat het belangrijk is dat de schoenen prettig zitten. De schoenen worden door de fabrikant geproduceerd en niet door onszelf, maar uw feedback is voor ons zeer waardevol. Zoals inmiddels telefonisch met u besproken, hebben wij u uit coulance gratis zooltjes aangeboden. Wij hopen dat dit het draagcomfort voor u verbetert en bijdraagt aan een prettigere ervaring. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Originele beoordeling
Schoenen snel en netjes ontvangen! Dat ging prima, maar de kwaliteit van de schoenen had ik veel hoger ingeschat. Immers als je 120 euro betaalt voor een Nike, dan krijg je ook wat! Toch? Als je 120 voor werkschoenen betaalt mag je ook iets voor terug vragen. Toch? Via de foto zien ze veel mooier. Maar oke, dat kan aan mij liggen. Ze zijn wel waterdicht, maar voor deze prijs mag er ook een andere zool erin! Ze vallen iets groter, en lopen wat stugger. Niet wat ik er van verwacht heb.
Na contact met de klantenservice bleek het een miscommunicatie te zijn met klarna. Zij hebben het volledige bedrag aan mij gecrediteerd. Bedankt hiervoor!
Beste Usha, Bedankt voor u beoordeling. Zoals telefonisch besproken klopt dit inderdaad niet. Klarna houdt automatisch de reeds betaalde verzendkosten in als u via hun op de retour-knop drukt. Wij gaan dit corrigeren en het volledige bedrag aan uw crediteren via Klarna. Mochten wij u nog ergens mee kunnen helpen horen wij dit graag! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Originele beoordeling
Vind het een beetje vreemd dat er van het totaalbedrag bij een retour nog extra kosten worden gerekend van €8,40 Ook niet duidelijk waarvoor die zijn. Bij het retourneren heb ik bij de post al een bedrag van €7,50 betaald.
Ik had mijn bestelde product snel en veilig ontvangen.
Beste Mehmet, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u uw bestelling snel en veilig heeft ontvangen en dat u tevreden bent met onze service. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe werkschoenen! Met vriendelijke groet, Team Werkschoenenwinkel.nl
Goede info op website, veel keuze voor elk budget/gebruik. Goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering. No Nonsense - TOP!
Beste Eric, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze prijs-kwaliteitverhouding, de snelle levering en de duidelijke informatie op onze website. Geweldig dat ons ruime aanbod aan werkschoenen voor elk budget en gebruik u zo goed bevalt. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe werkschoenen! Met vriendelijke groet, Team Werkschoenenwinkel.nl
Had problemen met de betaling van mijn bestelling. Na een telefoontje gepleegd te hebben, is alles toch weer gelukt. Hartelijk dank daarvoor.
Beste Erwin, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te horen dat wij u snel hebben kunnen helpen met het betalingsprobleem en dat alles uiteindelijk goed is verlopen. Wij wensen u veel plezier van uw nieuwe werkschoenen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Werkschoenenwinkel.nl
Goede mooie stevige werklaarzen, goede afhandeling, uitermate tevreden
Beste Bert, Bedankt voor uw positieve review. Geweldig om te horen dat de werklaarzen goed bevallen en dat alles soepel is verlopen. Wij wensen u veel plezier en comfort met uw nieuwe laarzen! Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Lekker veel en duiddelijke informatie die tot nu toe helemaal klopt zonder overdrijvingen.
Beste Thomas, Hartelijk bedankt voor uw mooie review en aanbeveling. Het is fijn om te horen dat u onze informatie duidelijk, volledig en zonder overdrijving ervaart. Daar doen we het voor! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en staan altijd voor u klaar als u vragen heeft. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Tijd voor nieuwe vervoerder? Laarzen zelf zijn top!
Beste Gerrit, Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat DPD geen melding had gestuurd dat uw pakket bij de buren lag. Fijn dat het pakket nu wel terecht is! Wij zullen u feedback meenemen voor de toekomst. Met vriendelijke groet, Het team van Werkschoenenwinkel
Na 2 weken nog steeds niet ontvangen of gehoord
Beste Gerrit, Bedankt voor uw beoordeling en wat vervelend dat u uw order nog niet heeft ontvangen. U heeft vrijdagavond 21-11 bij ons besteld. De volgende werkdag hebben wij uw order meteen verstuurd en volgens DPD is deze 25-11 bij u geleverd. U heeft niet eerder met ons contact opgenomen hierdoor wisten wij niet dat u de order niet had ontvangen en hebben wij inderdaad geen contact met u opgenomen. Wij zullen dit verder met u uitzoeken. Met vriendelijke groet, Het team van Werkschoenenwinkel
Ik heb het vandaag op werk gebruikt.. Laat maar de winter tegemoet komen!! Mijn voeten zijn droog en warm.. ik ben er klaar voor!!
Beste Laurens, Wat fijn om te horen dat uw nieuwe werkschoenen u zo goed bevallen! Geweldig dat uw voeten droog en warm blijven, zodat u helemaal klaar bent voor de winter. Dank voor uw aanbeveling en veel plezier met uw schoenen! Met vriendelijke groet, Het team van Werkschoenenwinkel
Deze schoenen zijn goed van kwaliteit en pasvorm.
Beste John, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de schoenen goed van kwaliteit en pasvorm zijn en dat u ze snel heeft ontvangen. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Het team van Werkschoenenwinkel
De 1 is de ander niet maar ik kijk eerst of alles duidelijk is op een website. Yep en ik ben ook het type dat voorwaarden leest voordat je wat besteld. Dus wat ik al zeg, geen onduidelijkheden. Bezorging ging goed maar het was ook netjes ingepakt, ik had naast de werkschoenen ook (werk) handschoenen besteld. En kreeg gratis sokken. Daar heb ik nog wel om moeten lachen, ik heb een maat 37 en dit was echt een grote maat hahaha. Dus die heb ik aan een vriend gegeven. Waarom 4 sterren, ik ben een Friezin en geef nooit een 10.
Beste Roze, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Fijn om te horen dat onze website duidelijk is en dat de bezorging goed is verlopen. We zijn blij dat alles netjes verpakt was en dat u ook plezier had van de extra sokken, ook al waren ze wat groot. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen en hopen dat u veel plezier heeft van uw aankopen. Met vriendelijke groet, Het team van Werkschoenenwinkel
Ik waardeer het feit dat ik gemaild word dat er een artikel niet voorhanden is en dat mijn bestelling wordt verzonden wanneer die binnen is. Ik heb het pakket met neerzet toestemming voor de deur laten zetten. Toen ik thuis kwam na m'n werk zag ik van een afstand al de zolen van de werkschoenen door een groot gat in de verpakking. Het bleek dat de schoenendoos alleen met wat papier omhuld was. Dit heeft natuurlijk gedeeltelijk te maken met hoe de pakketdienst omgaat met de pakketten, maar ik had op z'n minst nog een extra omdoos verwacht. De artikelen waren in orde, maar er waren zaken mee besteld die ook in de schoenendoos waren gestopt die met gemak ergens onderweg er uit hadden kunnen vallen op deze manier.
Beste Hylke, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat onze communicatie en service goed bevallen zijn. Tegelijk vinden we het jammer dat de verpakking niet naar verwachting was en dat uw bestelling beschadigd leek te kunnen raken tijdens het transport. We nemen uw feedback mee om onze verpakkingswijze verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Nogmaals dank voor uw eerlijke terugkoppeling en het vertrouwen in Werkschoenenwinkel.nl. We hopen u bij een volgende bestelling een nóg betere ervaring te bieden! Met vriendelijke groet, Team Werkschoenenwinkel.nl
De behandeling van de bestelling was makkelijk en snel.De schoenen is goed kwaliteit en ik ben geluk
Beste Martina, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de bestelling vlot verliep en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de schoenen. We wensen u veel plezier met uw schoenen en hopen u snel weer te mogen verwelkomen! Met vriendelijke groet, Het team van Werkschoenenwinkel.nl
Ik loop er de hele dag op, normaal heb ik altijd last als ik nieuwe heb. En helemaal niet.
Beste Greet, Wat fijn om te horen dat je nieuwe schoenen zo comfortabel zitten! Bedankt voor je positieve feedback en je aanbeveling. Veel plezier met je schoenen! Met vriendelijke groet, Het team van Werkschoenenwinkel.nl
Het is een goed bedrijf die doet wat ie zegt
Beste Jonathan, Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent over onze service en dat alles goed geregeld was. Het doet ons plezier te weten dat we ons kunnen houden aan wat we beloven. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Het team van Werkschoenenwinkel.nl
Wijkermeerweg 41 L
1948 NT Beverwijk