Ik had puma werkschoenen besteld met speciale zolen . De bestelling is netjes verwerkt en opgestuurd . Ik ben heel erg blij met de werkschoenen door een juiste keuze te maken heb ik nu geen last meer van me voeten. ik loop namelijk erg veel omdat ik in groen voorziening werk en belaste mijn voeten erg veel waardoor ik last kreeg van mijn benen en voeten ,maar dat is nu verholpen door de juiste schoen keuze en de goede terapiesche inlegzolen wat een opluchting !
Voor mijn nieuwe baan heb ik sp1 veiligheidsschoenen nodig. Na 2.5 week toch een klein gebrek aan. Ik wilde er eigenlijk niet om zeuren maar vond het toch de moeite om hierover te bellen. Super aardige medewerkster Sigrid hielp mij en gaf aan dat het nog onder garantie viel. Het was even zoeken naar een geschikt moment dat omruilen want ik heb ze verplicht nodig op werk. Ze gaf aan dat natuurlijk een verzend bewijs van de oude in ruil voor de nieuwe zijn wat ik volledig begreep. Ik verstuurde ze en belde volgens afspraak meteen op dat ik ze verstuurd heb. Tot mijn verbazing kwamen de nieuwe volgende dag al binnen. Dus ik denk dat Sigrid toch in goed vertrouwen ze wel al verstuurd heeft. Tot mijn grote verbazing werden er gisteren nog een paar nieuwe verstuurd. Ik heb geen seconde hierover getwijfeld door de goede service van Sigrid en de winkel om ze op te bellen en dit aan te geven. Zojuist belde zij terug dat ik deze als reserve paar mocht houden ivm mijn eerlijkheid. Nou ik noem dat een top verhaal. Voor super vriendelijke service kan ik u deze aanraden.!
Beste Joris, Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent en dat je de moeite hebt genomen om dit te delen! We vinden het belangrijk dat klanten zich gehoord en geholpen voelen, zeker als het om werkmateriaal gaat dat je dagelijks nodig hebt. Sigrid zal blij zijn met je mooie woorden – ze zet zich met hart en ziel in voor goede service. En jouw eerlijkheid wordt zeker gewaardeerd. Veel succes en veiligheid gewenst in je nieuwe baan, en we hopen je in de toekomst weer te mogen helpen als je iets nodig hebt! Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
Zeer tevreden met de soepele bestelling
Beste Ian, Wij zijn blij met uw positieve feedback, bedankt hiervoor. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over het bestelproces. Wij wensen u veel plezier met uw werkschoenen. Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
Perfecte schoenen voor lange diensten!
Beste Dave, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten. Wij wensen u nog veel plezier met uw schoenen! Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
De website is overzichtelijk en je kunt snel vinden wat je zoekt! Ik heb werkschoenen besteld voor mij zoon, voor zijn stage. De schoenen zijn binnen 2 werkdagen geleverd en ze zitten heerlijk, heb ik vernomen. Kortom, een prima winkel! Een aanrader!
Beste Thessa, Bedankt voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze website. Ons doel is om het bestelproces zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Wij wensen u nog veel plezier met uw schoenen! Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
Goede service, snelle levering
Beste Claudia, Wij zijn blij met uw positieve review, bedankt hiervoor. Wij zijn erg blij dat u zo tevreden bent over de service. Wij wensen u nog veel plezier met uw schoenen! Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
Degelijke schoenen en nette levering
Beste Edwin, Bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn om te weten dat u tevreden bent over de schoenen en de levering. Wij wensen u nog veel plezier met uw schoenen! Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
Top schoenen snel verzonden
Beste Twan, Bedankt voor uw goede beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de schoenen en levering. Wij wensen u nog veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
Juiste artikel, goede prijs en snel ontvangen.
Beste Andy, Bedankt voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de levering. Wij wensen u nog veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
Ik had op 16 april 2025 een order geplaatst voor een paar werkschoenen, en de factuur gestuurd naar onze afdeling finance. Voor de betaling ben ik afhankelijk van deze afdeling. Op 28 april gesproken met iemand van die afdeling over de stand van de betaling. Mij werd verteld dat deze was ingeboekt. Dit heb ik meegedeeld aan Werkschoenenwinkel op de 29e April. De volgende dag kreeg ik tot mijn verbazing een email waarin mij werd meegedeeld dat de order is geannuleerd. Na contact met Werkschoenenwinkel is mij uitgelegd dat de betaling nog niet binnen was. Het had geen zin om aan te geven dat de betaling in proces was. Volgens de medewerker wordt een dergelijk mail automatisch gegenereerd. Voorgesteld werd om de order nog eens te plaatsen. Heel vervelend. Ik heb mijn frustratie uitgesproken, maar ga de order niet nog eens plaatsen, en zeker niet aanbevelen. Enige tijd na het plaatsen van mijn review werd ik gebeld door Werkschoenenwinkel. Ik heb in het gesprek toen uitgelegd wat ik in mijn review schreef. Het gesprek verliep prettig. Ik kon alsnog de schoenen bestellen, maar mijn collega voor wie ze bestemd waren had elders al de schoenen besteld. Ook werd mij een compensatie aangeboden. Wat de compensatie zou zijn is niet ter sprake gekomen, omdat ik niet gecompenseerd hoefde te worden. Het feit dat ik teruggebeld werd vond ik voldoende.
Beste Albert, Bedankt voor uw feedback. Helaas worden onze onbetaalde order automatisch na 14 dagen geannuleerd. Wel hadden wij uw order zonder enige vertraging opnieuw voor u kunnen plaatsen. Helaas wilde u dit niet. De betaling die wij na de annulering van u hebben ontvangen zullen wij aan u terug betalen. Met vriendelijke groet, Werkschoennwinkel.nl
Originele beoordeling
Ik had op 16 april 2025 een order geplaatst voor een paar werkschoenen, en de factuur gestuurd naar onze afdeling finance. Voor de betaling ben ik afhankelijk van deze afdeling. Op 28 april gesproken met iemand van die afdeling over de stand van de betaling. Mij werd verteld dat deze was ingeboekt. Dit heb ik meegedeeld aan Werkschoenenwinkel op de 29e April. De volgende dag kreeg ik tot mijn verbazing een email waarin mij werd meegedeeld dat de order is geannuleerd. Na contact met Werkschoenenwinkel is mij uitgelegd dat de betaling nog niet binnen was. Het had geen zin om aan te geven dat de betaling in proces was. Volgens de medewerker wordt een dergelijk mail automatisch gegeneerd. Voorgesteld werd om de order nog eens te plaatsen. Heel vervelend. Ik heb mijn frustratie uitgesproken, maar ga de order niet nog eens plaatsen, en zeker niet aanbevelen.
Besteld en gekregen
Beste meneer Druten, Bedankt voor uw goede beoordeling. Goed om te weten dat u tevreden bent over de service. Wij wensen u veel plezier met uw werkschoenen. Met vriendelijke groet, Werkschoennwinkel.nl
Ik zocht een riem voor mijn man en ik zag het Zoals het op de webwinkel staat ,was de perfecte maat en prijs en zeker een aanrader om weer te bestellen via de webwinkel .
Duidelijke site, prima kwaliteit en snelle service
Beste Harald, Bedankt voor uw positieve review. Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze website. Ons doel is om het bestelproces zo makkelijk mogelijk voor u te maken. Mocht u nog vragen hebben of advies wensen van 1 van onze medewerkers, dan staan wij u graag te woord. Met vriendelijke groet, Werkschoennwinkel.nl
Schoenen besteld deze waren niet de volgende dag leverbaar maar 2 dagen later toen kreeg ik een telefoontje of ik dat goed vond en zo ook 2 dagen later werden de schoenen bezorgt ik zou zeggen goed gedaan .
Beste Willem, Bedankt voor uw goede beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over de service. Wij wensen u veel plezier met uw werkschoenen. Met vriendelijke groet, Werkschoennwinkel.nl
Snel geleverd , goede prijs kwaliteit verhouding, ben blij met mijn werkschoenen!
Beste meneer Sluiskil, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten. Wij wensen u verder nog veel plezier met uw werkschoenen. Met vriendelijke groeten, Werkschoennwinkel.nl
Zeer goede ervaring. Op zondag besteld, maandag bericht dat het verzonden is. Dinsdag werd ik gebeld (wel gemist, maar voicemail was ingesproken) en gemaild dat wegens een probleem het pakket werkschoenen pas aan het einde van de week zou komen, maar woensdag was alles al binnen! De werkschoenen heb ik nu een week en zijn zeer naar wens. Meteen voor een klein bedrag een aantal paar sokken er bij die ook goed passen en niet strak zitten.
Beste Dowke, Bedankt voor uw goede beoordeling. Goed om te horen dat u tevreden bent over de werkschoenen. Wij wensen u er nog veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Werkschoennwinkel.nl
Voor mij nooit meer, als ik zo lang moet wachten op antwoord op een defect geleverd paar schoenen.
Beste Dennis, Vervelend om te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen over het defecte product. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We begrijpen dat wachten frustrerend is en hebben contact met u opgenomen. U kunt het defecte paar retour sturen. Wij hebben een nieuw paar voor u besteld! Fijn dat alles nu weer naar wens is. Met vriendelijke groet, Werkschoennwinkel.nl
Originele beoordeling
Beste Dennis, Vervelend om te horen dat u nog geen reactie heeft ontvangen over het defecte product. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden. We begrijpen dat wachten frustrerend is en hebben contact met u opgenomen. U kunt het defecte paar retour sturen. Wij hebben een nieuw paar voor u besteld! Wij hebben u geprobeerd te bellen, maar kregen helaas uw voicemail. Wij zouden u daarom willen vragen even contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Werkschoennwinkel.nl
Levering verliep redelijk vlot en ok. De schoenen zijn ook goed. Daarna ontvingen wij geen factuur. Nu al drie keer om een factuur gevraagd, maar de factuur is nog steeds niet verstrekt. De medewerkers snappen niet het verschil tussen een orderbon en een factuur.
Beste Erwin, Fijn om te horen dat de levering goed verliep en dat u tevreden bent met de schoenen. Onze excuses voor de vertraging bij het verstrekken van de factuur. We hebben elkaar telefonisch gesproken en u heeft bevestigd dat u nu de factuur heeft ontvangen die u nodig had. Met vriendelijke groet, Werkschoenenwinkel.nl
Ik vond mijn SteelBlue werkschoenen bij werkschoenenwinkel.nl Ze werden na mijn bestelling snel verzonden en geleverd.
Beste Elise, Bedankt voor uw goede beoordeling. Goed om te horen dat u blij bent met de levering van de werkschoenen. Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
Prima bedrijf
Beste Andy, Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
Schoen zit zeer goed , bij gelijk aan voel je het al , zit gelijk goed Schoen voelt wat zwaarder aan maar dat merk je niet met lopen
Beste Ed, Bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u blij bent met de kwaliteit van de geleverde schoen. Wij wensen u nog veel plezier met uw schoen! Met vriendelijke groet, WerkschoenenWinkel.nl
De bestelde werkschoenen bevielen niet dus zonder problemen terug gestuurd en op korte termijn geld retour gestort. Overige producten prima, en snelle levering
Beste Leo, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten en snelle levering. Wij wensen u nog veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groet, werkschoenenwinkel.nl
Snel geleverd en zoals de uitleg het verteld, eigenlijk is dat tegenwoordig al boven verwachting.
Beste Jee, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering van de producten. Wij wensen u nog veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groet, werkschoenenwinkel.nl
Normaal gesproken draag ik schoenen maat 43, maar ik heb maat 44 besteld en die zitten strak.
Beste Resat, Bedankt voor uw positieve review. Wij vinden het fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de geleverde producten. Wij wensen u nog veel plezier met uw producten! Met vriendelijke groet, werkschoenenwinkel.nl
Goede kwaliteit en snelle levering Flexibele betaal opties . Kortom top shop!
Beste Jacob, We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit, de snelle levering en de flexibele betaalopties. We doen ons best om onze klanten de beste ervaring te bieden, en het is fijn om te weten dat we dat hebben kunnen waarmaken. Met vriendelijke groet, werkschoenenwinkel.nl
Wijkermeerweg 41 L
1948 NT Beverwijk