Werkschoenen voor mijn kleindochter die goed stevig maar ook flatteus staan en daar zijn we bij jullie goed in geslaagd.

Prima, ik word in de toekomst vaste klant. Alvast bedankt,

Goed kunnen zoeken en bestellen.

Schoenen zoeken en vinden. Bestellen, betalen daarna vlot en goed afgeleverd.

Uitermate degelijke schoenen, goed assortiment, snelle levering.

Heb de Safety Jogger Turbo schoenen besteld omdat die in de kleuren zijn van de supermarkt waar ik werk. Vrij veel geel en zwart ;) Volgende dag al in huis. Lopen als een tierelier! Goede prijs.

Goede kwaliteit voor prima prijs & snelle levering

Goede kwaliteit voor prima prijs

Supersnelle levering en goede kwaliteit

Gewoon goed.

Gewoon goed

Waardeloos

Werkschoenen besteld maar waren te groot, gelijk een maat kleiner besteld, maar waren te laat binnen, omdat ik al een mail had gehad dat de schoenen niet betaald waren, maar had ze al wel betaald. Dus omdat we de eerste toch maar in gebruik hadden genomen, het 2e paar retour gestuurd. dit was op 4 maart 2021 en tot op heden nog steeds nmijn geld niet terug ontvangen. Dus WAARDELOOS

Super snel.geleverd. Goed verzorgd en ook verpakt. Zo blijven Voortdoen.

Zooltjes die niet doen wat ze moeten doen

Heb zooltjes besteld voor ondersteuning in mijn werkschoenen, maar ik heb ze 1 keer gebruikt, en het heeft niet geholpen, dus weggegooid, geen goede ondersteuning.

Werkschoenen

Vlug geleverd en uitsteken kwaliteit van werkschoenen. Top

Product nooit ontvangen

Product nooit ontvangen meerdere malen gemaild en gebeld, nooit mijn geld terug gehad. Niks goeds over deze webwinkel te zeggen, koop hier niets alsjeblieft!

Zeer ongewenst en ongepast

Ik wilde een order gaan plaatsen maar heb deze niet afgemaakt. vervolgens krijg ik elke dag een herinnering dat de betaling nog niet is voldaan en krijg is nu ook nog een nieuwsbrief waar ik mij nooit voor heb ingeschreven. zeer ongepast gedrag en geen manier van omgaan met persoonsgegevens.

Schoenen snel geleverd, maatvoering goed

Schoenen snel geleverd, maatvoering goed. Kan niet beoordelen of de bescherming van de voet voldoende is zonder de schoen grote stress te laten ondergaan.

Snel in leveren en goede kwaliteit

Ben blij met me veiligheidschoenen die ik bij werkschoenen winkel en ook de service

Supersnelle levering!

Werkschoenen snel ontvangen,netjes en goede pasvorm,lopen heerlijk!!

prima product

De schoenen voldoen prima.

Keurige schoenen goed verpakt snelle levering

top schoenen

maar de verzending via dpd erg slecht..........gewoon een verkeerd bezorging

zeer slechte kwaliteit schoen, kapot na nog geen week

Voor mijn zoon zijn stage moesten we werkschoenen aanschaffen, wij vol goed vertrouwen werkschoenen besteld bij de werkschoenen winkel. Mijn zoon heeft de schoen nog geen week gedragen en is al kapot. Je zou toch verwachten dat als je een s3 werkschoen koopt, dat het toch echt wel langer vol zou moeten houden dan nog geen 1 week. Als je dan een mail met foto's stuur naar de klantenservice is hun reactie: "Gezien uw schoenen binnen 6 maanden kapot zijn gegaan, geeft dit aan dat deze schoenen niet geschikt zijn voor het soort werk wat u hiermee uitvoert. Deze basis werkschoen kan niet tegen schoonmaakmiddelen, (bouw)stof en is niet geschikt voor zwaar werk en intensief gebruik." Zeer slechte zaak en een nog slechtere oplossing, dit is niet correct. Los het netjes op!!!!!

Prima, vlot geleverd en voldoet aan verwachting

Vanwege mijn kleine voeten kwam ik voor werkschoenen hier terecht. Schoenen vallen, zoals in de reviews staat, iets kleiner, wat voor mij prima is. Met maatje 34 pas ik met dikke sokken in de schoenen maat 35. Enige minpuntje is de gratis bijgeleverde werksokken, deze zijn maatje 46 ofzo, echt heeel groot

Supersnelle levering, goede prijs, correcte maat

Weinig ervaring maar tot nog toe helemaal top. Kom zeker terug.

zeer grot assortiment, fijne site, en daardoor snel de voor mij ideale schoen gevonden

aanrader

Goede winkel leveren wat ze zeggen

Wijkermeerweg 41 L

1948 NT Beverwijk