Top schoenen

Fijne goede schoenen. Lekker op tijd binnen.

Goede schoenen, jammer dat er zoveel kosten bijkomen

Snelle levering, goede schoenen alleen jammer van de bijkomende kosten. Voor schoenen maat 45 moet je extra betalen hier heb ik nog nooit van gehoord en dan nog 7 euro verzendkosten dan wordt het product toch nog prijzig. Maar schoenen zitten lekker.

Bestelling na 3 weken nog niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen en gebeld. Er was iets mis gegaan. Dat kan natuurlijk maar je hoopt dat ze het dan zsm herstellen. Na nog 3 keer bellen (NB lange wachttijd maar via de mail kreeg ik geen snelle reactie) had ik er geen vertrouwen meer in en heb ik mijn bestelling geannuleerd. Heel erg jammer: 3 weken verder en geen spullen.

Makkelijk online bestellen en zeer snelle verzending!

Positief, zal er zeker opnieuw bestellen.

Zeer snel!

Prima kwaliteit voor de prijs. We zullen zeker vaker hier bestellen!

duidelijke site, snel geleverd. top.

duidelijk site, snel geleverd. top.

Top bedrijf

Werkschoenen besteld, daags erop in huis, helaas verkeerde maat. Opnieuw besteld, weer daags erop in huis. Bedrag van geretourneerde schoenen binnen 1 week op rekening terug. Kan niet anders zeggen TOP!

Snel, netjes verpakt en volgens verwachting

Snelle, net verpakte levering. Product ruilen ivm verkeerde maat ging ook snel.

Duidelijk en snel

Goede werkschoenen bij werkschoenenwinkel.nl

heb werkschoenen gekocht bij werkschoenenwinkel.nl de levering duurde iets langer maar ivm drukte en corona maatregelen te begrijpen was blij dat de schoenen er waren,gelijk gepast en zaten gelijk goed en waren van mooie kwaliteit voor het geld heb gelijk op me werk me collega''s verteld dat ze daar ook hun werkschoenen moeten kopen als ik weer nieuwe werkschoenen nodig heb bestel ik weer bij werkschoenenwinkel.nl

Goed en snel

Zolen en CAT sokken goed en juiste prijs. 1 paar veel te dure sokken gekocht. Helaas niet in werksok variant te krijgen. Business sok is niet wat ik zoek. En voor 18 euro geen aanrader. Winkel en service niks op aan te merken. Zeer snel in huis. Aanbod werksokken mocht van mij wel wat uitgebreider.

Slecht

Heb er werkschoenen gekocht helemaal geen terugkoppeling ontvangen niet over de bestelling en ook niet over de bezorging een week later is het bezorgt bij de buren en ik had geen bericht in mijn brievenbus Bellen heeft ook geen zin want ze zijn niet Te bereiken

Goed geregeld

De bestelling was er mooi op tijd en zag er goed uit

Perfecte schoen

Een goede site met voldoende keuze. De schoen die ik koos past perfect en zit comfortabel.

Mooi product en naar verwachting en snel geleverd

Slechte communicatie slechte service

Had pas na 4 maanden me schoenen binnen had er intussen al een ander paar gekocht na een maandje wachten en een paar telefoontjes verder hele slechte service

Zeer slechte schoenen, binnen het half jaar al kapot

Zie boven

Geen service/garantie

Al eerder gemeld; Voor mijn zoon sneakers besteld met stalen neuzen. Ondanks dat hij maar parttime erop werkte (uurtje of 12 Max per week), was de hiel al helemaal op binnen een half jaar. Helaas doen ze daar niets mee, zelfs geen reactie op onze review... Erg bedenkelijk.

Slecht

Verkeerde schoen geleverd. Reactie: afbeelding kan afwijken.... . Geen geld terug gekregen. Nooit meer... P.s. dit is mijn 2e review. 1e negatieve is nooit geplaatst!!!!

De kwaliteit en service was uitstekend. Ik zou de volgende aankoop weer hier doen. Zeker een aanbeveling waard!

Goede werkschoenen passen perfect en lopen lekker dus dik tevreden

Geen schoenen

Bijna 12 dagen geleden schoenen besteld. Geen bevestiging ontvangen, na contact met klantenservice bericht dat order goed zou zijn gegaan en bestelling zsm zou volgen. Geen trackcode ontvangen na aantal dagen dus weer in de mail. Vervolgens bericht “ ik zoek het uit en reageer binnen 5 werkdagen” ..die zijn inmiddels verstreken en geen bericht van bestelling of schoenen vooralsnog...dus de tekst op de website, verzending binnen 1 dag, kan er wel af. Graag zou ik willen weten waar de bestelling blijft....order WSW114564

Eenvoudig bestellen en snel bezorgd!

Duidelijke website. Eenvoudig te bestellen en snel bezorgd met duidelijke track & trace.

Prima schoen, snel geleverd

Voor vrijwilligerswerk dat ik doe heb ik een werkschoen nodig. Om veilig te kunnen werken.

Perfecte kwaliteit, goede pasvorm en mooie werkschoenen. Gelijk twee paar gekocht.

Wijkermeerweg 41 L

1948 NT Beverwijk