Goede producten, niet duur en een zeer snelle levering. Bedankt!

Uitstekende webshop, zeer snelle levering

's Morgens een bestelling gedaan met alle artikelen op voorraad. Nog geen twee uur later bericht gehad dat de bestelling klaar stond voor ophalen. Ter plaatse goed geholpen door vriendelijke medewerkers, niet alleen voor het ophalen maar ook voor het inladen van de spullen.

Prima en snelle levering

Inmiddels 2 x bestelling gedaan. Beide snel geleverd.

Snelle bestelling met professionele ondersteuning

Wij hadden een aanvulling nodig voor ons truss systeem. Helaas was niet goed te lezen welk merk wij hebben, maar dankzij de juist ondersteuning is een passende truss geleverd.

Vlekkeloze levering, goeie prijs

Prijs kwaliteit is super

Gewoon goed geholpen

De chatbox laat vaak lang op zich wachten en telefonisch vaak slecht bereikbaar maar als je ze te pakken hebt dan wordt je uitstekend geholpen

Alles perfect

Alles verliep goed

Prima service en spullen

Makkelijke site om zaken te vinden en anders bel je even en helpen ze direct wat je zoekt.

Snelle levering, goed aanbod

Weer goeie ervaring met stage roads gehad, zending werd meteen (op eigen initiatief) opgesplitst om zo snel mogelijk te sturen en dat werkte perfect!

Prijs,service en snelle levering .

Bij verschillende sites gekeken voor deze statief adapters maar of duur of nie te krijgen.

Uitstekende levering!

Vandaag in besteld morgen in huis! Toppers!

eerste keer zaken zeer tevreden

Wij waren een constructie nodig voor een reclamebedrijf voor een inpandige ruimte om auto's te voorzien van warap of belettering. In overleg zijn we tot een mooie constuctie gekomen die we bij geen gebruik omhoog hijsen naar het het dak van de loods en bij gebruik laten zakken. Een constructie van 450cm x 850cm super licht en ontzettend snel geleverd. Zeer tevreden

Makkelijk uitzoeken, duidelijke site

Duidelijke website, makkelijk zoeken wat je nodig hebt

Alles keurig geregeld

snel reageren en leveren en kwalitatief

Alles is al gezegd in de titel. Als je on the road snel iets nodig hebt voor je stage... dan ga je naar... ;-)

Goede service en snelle levering

Bij offerte aanvraag hadden we bijna altijd binnen een dag antwoord. Bij bestelling goed op de hoogte gebracht wat de levertijden zijn en er werd goed geinformeerd waar de levering moest plaats vinden. Zeer tevreden over de gang van zaken.

Duidelijk, no nonsens en goede prijs

Duidelijk geholpen met vragen, snelle levering en goede kwaliteit. Meer is er niet nodig.

Goede service, goede prijzen, snel geleverd

Voor een klant zocht ik naar een totaaloplossing voor een truss systeem. Goed geholpen door klantenservice, besteld en snel geleverd. Top!

Tevré olé

Moest kabels hebben die moeilijker te vinden zijn. Meteen gevonden wat ik gezocht en betaalbaar maar kwaliteit. Ik ben tevreden, ik hou deze website zeker in het achterhoofd!

Prima shop. Snelle levering, goed ingepakt, fijne service en medewerkers!

mijn ervaing is goed altijd netjes optijd geleverd

goeie service snel geleverd

Duidelijke webshop en bestelde artikelen worden snel geleverd. Daarnaast bied Stage Roads een goede prijs/kwaliteit verhouding. Ook bij telefonisch contact met een medewerker wordt je goed geholpen en netjes te woord gestaan.

Via website besteld

Goed materiaal en snel geleverd

2x een batch trussklemmen gekocht en mooi verpakt en snel geleverd. Niks op aan te merken.

Precies wat ik zocht

Na lang zoeken bij Stage Roads gevonden wat ik zocht. Duidelijke fotos, overzichtelijke site, snel besteld en geleverd tegen goede prijs. Top!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.