snelle service

service en levering waren heel snel. Ook bestellen op factuur was snel geregeld.

Vandaag besteld morgen in huis

Breed assortiment en snel verzonden. Hebben van alles op het gebied van licht en geluid. En zeer snelle verzending, ten opzichte van andere concurrenten. Daar hou ik van. En prijs technisch ook goed

Top aankoop

Meerdere bestelling geplaatst intussen, goede prijzen, goede producten en snel geleverd

Stage podium

VERY SATISFIED but the stage and podium products Just wish the shipping deals were better. Right now they are too expensive compared to other European suppliers

Top clean fijn

Gewoon goed niks aan te merken

Snel en goede kwaliteit

Top!!

Levertijd 5 dagen i.p.v. 2 dagen

Aardige mensen maar vertellen niet de waarheid. Kreeg bericht dat het product was aangemeld bij post. nl maar nog niet aangeleverd . Elke dag gebeld omdat ik vrijdag met vakantie gaat en dinsdag zou het geleverd worden. Het verhaal gaat dat post. nl een container achter zou houden omdat het zo warm was. Bij post. nl bar code laten scannen en zeggen dat het niet is aangeleverd. Vrijdag kreeg ik bericht dat ik het pakket kon ophalen, maar ja was al onderweg naar mijn vakantie adres. Bij post. nl blijft het 1 week liggen en daarna retour afzender. Nu zal maandag mijn dochter het pakketje ophalen. Lekker als je op vakantie mocht.

Goed geholpen door alle informatie

Goed geinformeerd en op de hoogte gehouden

perfecte service

prijs, kwaliteit, service, top

Snel verstuurd

laat verzonden

Er wordt geadverteerd met besteld voor 17.00, volgende dag geleverd. Moest een 5euro toeslag betalen voor de order. Het verzendlabel was dezelfde dag nog aangemaakt, maar hij bleef op "nog niet ontvangen" staan. Uiteindelijk 3 dagen later ontvangen.

Prima producten

Prima producten goede prijs en snelle levering

Kwalitet en snellen levering

na het zoeken voor een oplossing van ophangen voor lampen kwam ik bij stage Roads. Hier vond ik alle nodigen producten. Na bestelling was er een snellen levering en klopten alles

Vriendelijke correcte service van A tot Z

Vlot en behulpzaam.

Het bestellen via internet.

Telefoon is waardeloos, maar de rest is uitmuntend

Altijd snel en correct

Verschillende keren besteld bij stageroads en het gaat altijd lekker vlot. Ook tweedehands versies van prima kwaliteit

It went just as I expected, and I expect a lot!

Goeie service, snelle levering, duidelijke website, jammer dat t niet bij de deur is.

Nog een keer top!

Topservice

We moesten als school snel schakelen: een nieuw podium met grote doeken. Stage roads kwam snel met de offerte en na goed overleg kon alles snel geregeld worden. We zijn supertevreden en de kinderen gaan straks de schoolmusical opvoeren op een topproduct!

Super breed assortiment!

Alles wat je nodig hebt is er!!! En ook goede prijzen!

Duidelijk en keurig op tijd.

Enkele podiumelementen besteld, die keurig zijn afgeleverd.

Rap.

Zeer snel afgeleverd.

Prima. Snelle verzending en goed product!

Dik in orde!

Goeie prijs, goeie kwaliteit en super snelle bezorging

De prijs van het product was in vergelijking tot andere aanbieders zeer goed. Daarnaast ging het bestellen zeer eenvoudig en had ik het product de volgende dag al in huis. Goede ervaring dus.

Goede kwaliteit en service

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.