B stock podium

Had een b stock podium element besteld opmerkelijk goedkoper ... is voor af en toe gebruik . dus een krasje links of rechts maakt niet uit. Bij ontvangst was ik blij het zag er eigenlijk nieuw uit top service

goede en een mooie prijs en snel in bezit door een snelle bezorging.

was simpel en efficiënt.

Snelle levering. Duidelijke website

Bestelling niet compleet

3 van de 4 bestelde producten ontvangen. Telefonisch tijdelijk niet bereikbaar.... Wacht reeds 4 dagen op eenreactie op mijn verstuurde email. Totaal geen communicatie.

goed en snel

altijd snel en correct geholpen.

matig

mijn zending was niet compleet...verder heb ik ook geen respons van de klanten service

Prima kwaliteit, snel geleverd.

Prima webshop

Super service

Vlotte bestelling en levering aan super prijs!

Vlot snel en kwaliteit

Eenvoudig en vlot bestellen. Alle info klopt. Levering correct en snel. Bestelde items goede kwaliteit en scherpe prijs

Zeer goede plakband en Service!!

Plak goed scheurt makkelijk

doet wat is beloofd

Podiumdelen en rokken besteld. Alles keurig geleverd zonder gedoe.

Snelle levering!

Snel in huis en exact zoals beschreven, goeie service en zalzeker weer bestellen!!!

Heel fijn snelle levering goed product

Heel fijn snelle levering goed product.

Stipte levering van goede kwaliteit

Gemakkelijk bestelproces. Alles werd snel verstuurd. Alleen de Post NL werkte iets minder traag. Daardoor met 2 dagen in huis in plaats van 1. Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs.

top ervaring

alles gevonden op de website wat ik nodig had. Alles netjes en snel geleverd. Aanrader.

Snel bezorgd, prima takels voor een lichte installatie

Snel bezorgd, de takels zijn prima voor een lichte installatie

Goede service, snelle verzending

Ik had een aantal truss onderdelen nodig, welke ik na betaling zeer snel in huis had. Netjes ingepakt, een niet te grote doos (wat je vaker ziet bij de concurrentie, een mega doos voor 2 xlr pluggen bijvoorbeeld).

Top service en aanbiedingen !

Top website en eventuele aanbiedingen. Zeker een aanrader !

Snelle en correcte levering

Duidelijke site en snelle en correcte levering van materialen.

Hele goede service, snel en accuraat.

Meedenken en advisering op een goed niveau. Prijs/kwaliteitverhouding van de artikelen is uitstekend.

Goeie prijs kwaliteit. Snel geleverd Producten naar wens. Stevig verpakt

Alles wat ik tot nu besteld heb voldeed volledig aan mijn verwachtingen.

Alles volledig volgens mijn Verwachtingen

vriendelijke, zakelijke, duidelijke en hopelijk effectieve afhandeling.

Zie boven

Vlotte levering en kwaliteitsvol materiaal

Vlotte levering en kwaliteitsvol materiaal

1e keer bestellen, direct de dag erna in huis, precies wat word beloofd.

Makkelijke website, gevarieerd aanbod.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.