Snel en effectief

super producten, goede prijs kwaliteit, spijtig van de niet comptabiliteit

ik ben steeds super tevreden van jullie producten. laatst kocht ik een baseplate en 4 halve conische couplers maar deze zijn, spijtig genoeg niet compatibel met mijn fortex 34 :-(

Prima, levering goed verpakt

Ik stel hoge eisen aan werk gerelateerde spullen, Stage Roads heeft aan mijn 1e bestelling voldaan.

Snelle en vlotte afhandeling

De dag na mijn bestelling heb ik de goederen ontvangen. Vlotte service

Nette levering. Correct geholpen

Nette levering. Correct geholpen. Goed geprijsd

PRIMA

BESTELLING NETJES VERPAKT EN SUPERSNEL BINNEN.

Super snelle service

Zelfs iets "te snel" aangezien ik de bestelling wou wijzigen belde ik 10min na de bestelling ervoor naar de klantendienst omdat de chat niet meer beschikbaar was, maar het was al te laat, de bestelling was al verzonden ;)

Grote voorraad, snel geleverd!

Grote voorraad, snel geleverd!

Zeer slecht

Voor ruim €700,- aan materiaal gekocht. Dit wordt als oud vuil in mijn voortuin gezet en is niet compleet. Ik neem telefonisch contact op, omdat ik niet snap dat dit zo wordt afgeleverd en omdat ik een onderdeel mis. De persoon die ik spreek heeft aan dat dit normaal nooit zo gebeurd en maakt excuses. Ik geef aan dat ik de volgende dag een klus heb waar ik de spullen nodig heb. Dus dat het fijn is als het op een ander adres wordt afgeleverd. Natuurlijk geen probleem geeft de medewerker aan. Helaas.... ik kom 's nachts thuis en het ligt wederom in mijn voortuin. Lekker bezig !

Men denkt lekker mee

Men heeft voorkomen dat ik de verkeerde trusskoppelingen bestelde

Ander merk tape geprobeerd, bevalt goed

Normaal altijd Nichiban tape, nu Megatape. Vooralsnog ziet het goed uit, scheurt goed en laat geen plakresten achter. Snel geleverd, keurig op de hoogte gehouden. Heel tevreden.

supersnel geleverd

Na mijn veel te late bestelling, zijn over het weekend toch mijn benodigdheden op tijd geleverd.

Deskundig personeel en uitstekend materieel!

Ik ben goed geholpen met het kiezen voor de juiste podium voor mijn workshops. Ondanks ik gebruikte panelen heb gekocht, zagen ze eruit als nieuw! Dank.

Perfect!

Duidelijke site, makkelijk bestellen snelle levering. Kortom Top!

Goede prijs en zeer snelle levering. Dus zeer tevreden

Top event? Stage Road gebruiken!

Ik maak al vele jaren gebruik van de diensten van Stage Roads. Een compleet aanbod, scherpe prijzen en strakke klantenservice die zelfs van een overhaaste bestelling aan mijn kant een prettige beleving maakt. "Stage Roads steelt de show met snelle levering en topkwaliteit!"

Altijd top!

Bestelling altijd snel binnen en altijd in orde. Daarom bestel ik hier vaker.

Voor 17.00 besteld, niet de volgende dag geleverd

Volgens de website van Stageroads wordt de bestelling dezelfde dag verzonden, mits voore 17.00 uur besteld. De aanmelding bij PostNL werd wel aangemaakt, direct na de bestelling, maar vervolgens werd het pakket pas drie dagen later geleverd. Stageroads was telefonisch moeilijk bereikbaar, zelfs tijdens de openingstijden werd de telefoon niet beantwoord. Na twee dagen eindelijk gelukt om een medewerker te spreken. Dit was een vriendelijk gesprek maar de medewerker gaf aan dat het probleem bij PostNL lag. Uiteindelijk ontving ik het pakket twee dagen na het telefoongesprek gelukkig alsnog. Ik heb het vermoeden dat SR het pakket pas na mijn telefoongesprek bij een PostNL punt heeft ingeleverd, omdat toen pas de trackingcode zichtbaar werd. In beoordelingen van andere klanten zie ik vergelijkbare ervaringen. Zonde, want Stageroads is een goed alternatief voor Bax qua assortiment... Hopelijk komt er verbetering in het verzenden van artikelen.

Vlot besteld, geleverd en prima product.

Online bestellen ging vlot en soepel.

snel en correct

Jullie staan altijd paraat voor het oplossen van eventuele problemen.

Te laat geleverd.

Besteld op 1 oktober en was zeker op voorraad. Anders had ik het elders besteld. 3 oktober een mailtje gestuurd maar geen antwoord. Op 6 oktober nog eens gemaild naar de status en op 7 oktober kreeg ik antwoord. Deze zou dan op 8 oktober geleverd worden en zelfs op 9 oktober, wanneer ik het zeker moest hebben was het nog steeds niet bij PostNL afgeleverd. Pas 10 oktober, terwijl ik dit op 9 oktober nodig had, werd het thuis geleverd. Dus de tekst "Voor 17u besteld, de dag nadien geleverd" is bull****. Ik heb nu dit elders moeten huren, terwijl ik dit tijdig had besteld. En als andere revieuws lees gebeurd dit meermaals blijkbaar. Ik heb ook de vraag gesteld of we dit kunnen compenseren. Maar geen antwoord.

Fijn bedrijf je wordt er altijd goed geholpen.

Niks op aan te merken gewoon goed

Snel geleverd, goed verpakt.

Bestellingen snel ontvangen, geen onnodige mails, goed verpakt. Kortom, aanrader!

Verkoop vlot maar service na retour bijzonder ondermaats

1 van mijn aangekochte items stuk gearriveerd. Ook slecht geadviseerd wat betreft bijpassende producten. Ik stuur het een en ander retour en geen communicatie meer! We zijn nu een maand verder en ik heb nog steeds geen herstelling nog terugbetaling van de geretourneerde items gezien. Schandalig!

Afspraken nagekomen

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.