Goede service, fijn contact.

Meerdere keren truss onderdelen gehaald, ook na sluitingstijden. Goede service. Welwillend, fijne communicatie. Daar kan bax nog een hoop van leren. Lekker bezig jongens!

Goede communicatie en snelle levering

Er i een duidelijke omschrijving van de kabelbruggen op de site. Zeer goede communicatie over de bestelling en een snelle levering! Gewoon super!

Gewoon goed

Goed !!!!

Toppy !

Goede prijs ...snelle levering....@ wreed content ik !

Helemaal super

Stagedeck besteld en helemaal prima top geleverd.

Eenvoudig te bestellen, snel geleverd.

Prima levering van beloofde artikelen, tevens scherpe prijs.

schitterend

de bezorging ging zeer vlot de versterker werk super naar mijn zin ben er trots op mooi geluid voor die prijs klassen een klein min puntje is dat in de gebruiksaanwijzing dingen niet zijn omschreven bedoel het opgenomen vermogen van het lichtnet en welke soort usb stick er in kunnen 2.0 3.0 of 3.1 of 3.2 ? misschien krijg ik hier over nog berichtje? ook zou ik wel willen weten of een ssd m2 naar usb gaat willen werken ook een vraagje? verder ben ik blij nu het werkt zo naar behoren. vriendelijke groet Marco.

Vlotte levering

Ik was op zoek naar een vervangende 100V versterker en vond deze bij Stage Roads. Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Gewoon goed!

Perfect op tijd

Goed snel en goedkoop

Wordt goed geholpen als er toch iets mis is

Er was iets beschadigd aangekomen en kreeg zo een nieuwe.

Top product en Top service

Producten zijn tijdig gearriveerd en kwaliteit is zeker ok

Goed geholpen met mijn vragen.

Topservice, goede uitleg en snelle correcte levering!

Gebeld met een medewerker om even de situatie te schetsen, een uurtje later de offerte, dan nog even een extra ding moeten toevoegen zonder morren onmiddellijk nieuwe offerte. En zoals belooft alles op maandag geleverd!

Vlotte service, beetje vreemd om alles in meerder pakketen te sturen

Vlot besteld en geleverd. Enkel in verschillende leveringen wat ik nog niet vaak heb meegemaakt. Nog wachtende op 1 deel van de bestelling.

Prima en snel

Prima en snel in huis, hele nette duidelijke website. Dat weekje dat ze gesloten zijn gun ik ze.

Topspullen!!!

Volgende keer weer bij hun bestellen.

Goede service en snelle levering!

De service is goed en de levering is snel! Producten hebben goede kwaliteit en prijs!

snelle sevice en goede kwaliteit

zeer snelle service en de kwaliteit is ook goed en tevens een mooi programma

Zending niet compleet

Niet goed nagekeken en geadviseerd wat ik nog had

Altijd goede prijs en kwaliteit

Ik heb hier vaker besteld en vrijwel altijd gaat het goed :)

Voorraad klopt en snel maar ook goed geleverd.

Snelle levering, verschillende kleine losse onderdelen maar ook complete lampen. Veel belangrijke artikelen voor stage voorradig Voorraad klopte en goed verpakt. Eerste bestelling, heel tevreden. Nog geen ervaring met aftersales. Houden zo beste mensen van Stage Roads!

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd.

Makkelijk om bij jullie te bestellen en te betalen. Product is snel geleverd. Voldoet aan de beschrijving. Prijs kwaliteitverhouding is top!

Goede kwaliteit

Zeer goede kwaliteit, snelle levering

Levert zoals beloofd

Ik bestel regelmatig koffers bij Stage Roads. Dit gaat altijd prima, zijn de koffers op voorraad dan ontvang ik ze meestal al de volgende dag. Zijn de koffers op dat moment even niet op voorraad dan krijg ik daar een duidelijke mail over met de verwachte levertijd die meestal aardig klopt.

Bestelling keurig afgewerkt

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.