Goeie producten.

Snelle reactie en verzending.

Prima bedrijf!

Ik keek uit naar een bepaald product, waarna ik op dit bedrijf ben gekomen. Over het product heb ik nog wel een vraag gesteld (wentex pipe-drape), of dit het zelfde was als een product van Showtech. Ik heb snel en kundig advies gekregen dat fabrikanten samen zijn gegaan en ik ze naast en aan elkaar kan gebruiken (helaas door de geldende maatregelen) nog niet getest. Wij gebruiken dit namelijk voor schoolfeesten van een middelbare school. De bestelling heb ik geplaats op 21-12 en werd snel geleverd (volgende dag). Ik moet wel zeggen de voorraad indicatie klopt wellicht niet echt. Een bepaald product zou pas 14 april geleverd worden daar had ik mij op ingesteld opeens kreeg ik 10-01 een mailtje dat er weer een deel van de nalevering was verstuurd. Opzicht mooi. Ik werd er een beetje door overvallen er was namelijk niemand aanwezig op de aflever locatie, maar al met al goed gekomen. Al met al de voorraad indicatie dit keer in mijn voordeel!

Super snelle levering tegen scherpe prijs

Prima goede prijs goede en snelle levering

Super Service en snelle levering!

Ik had een aantal spanbanden besteld, waarvan er twee stuk waren. Na een mailtje te hebben gestuurd kreeg ik gelijk antwoord en werden er direct twee nieuwe opgestuurd.

2 x besteld en alles prima verlopen

vlot besteld en correct geleverd

Besteld in de back order dus duurde vrij lang

Voor de rest prima ervaring mee

Gewoon perfect. Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden

Bestelde goederen uiterst snel geleverd en van uitstekende kwaliteit!

Bestelde goederen uiterst snel geleverd en van uitstekende kwaliteit!

Super service

Ik bestelde een DAP daily flightcase die aan een zeer aantrekkelijke soldenprijs werd aangeboden. Daags nadien werd deze reeds bij me thuis bezorgd. Prima en supersnelle service. Helemaal top!

Toppie

Snel en correct

Goed en snelle levering

De site is duidelijk en er worden goede suggesties geleverd om een complete set te kunnen kopen zodat onderdelen passen. De levering was een dag later al binnen zoals aangegeven op de site. Goede service.

Enthousiaste mensen met vakkundig advies

Snel bereikbaar via telefoon en super vriendelijk, een echte aanrader.

Snelle reactie

Hadden verkeerde spullen besteld en werden gelijk retour genomen en nieuwe afgestuurd

Duidelijke website met goede productinformatie

Ondanks dat ik een leek ben op het gebied van licht en geluid heb ik gevonden wat ik nodig had door de duidelijke beschrijving bij de producten. Mooie site.

Top ervaring, snelle levering

Op zondag iets besteld, dinsdag in huis, perfect. Kwaliteit van de bestelde couplers dik in orde!

Duidelijke website en zeer snelle levering

Een duidelijke website waar bijna alles wat je nodig zou kunnen hebben in de wereld van lichte en geluid podium techniek en nog meer te vinden is. Ook voor mooie prijzen. En goede en snelle levering, en alles was goed verpakt.

Prima snel geleverd

Ik kreeg mijn bestelling netjes en snel geleverd in een mooi om doos. waar normaal 2 sets luidsprekers inzitten. Hadden ze op de zelfde pagina een aanbieding gedaan voor 2 sets had ik deze waarschijnlijk gekocht. Voor mij een goede prijs voor het bedrijf minder handelingen kosten en minder verzend kosten.

Super goed

Prijs kwaliteit uitstekend en snelle levering

Keurig bezorgd en makkelijk te gebruiken

Keurig bezorgd en fijn materiaal!

Super snel en goed verpakt

Goed materiaal en snel geleverd !

Vlugge service

Ondanks de drukte van de eindejaarsperiode supper vlug en correct afgehandeld

Mooie spullen met super snelle levering

Ik had een 4 zone versterker besteld en ben hier erg blij mee!

besteld en binnen 1 dag alles gekregen wat ik besteld had.

Superkennismaking

Uitstekend aanbod van materialen en keus volop. Service en vriendelijkheid op en top.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.