super bedrijf

Super service helpen je goed.

Gewoon zoals je verwacht

Netjes berichtgeving gekregen over de status van de bestelling. Gewoon zoals je verwacht.

Topprodukt

Stevig, waterdicht kistje. Levering was later voorzien en kwam zoals aangekondigd.

Goed product voor een keurige prijs

Goed beleefd geb

Alles top geregeld

Helemaal TOP

Duidelijke site met mooie producten en snelle levering

Super snel en correct,

Deze jonge ondernemers hebben een uitmuntende organisatie. Ook bij technische vragen ,heb ik overal antwoord op gekregen. Deze ondernemers zijn zeker de moeite waard .Ook de prijsverhouding zeer scherp bedankt mannen .

zowel website als bestelprocedure uitermate duidelijk en snel

Nog maar sinds kort klant. De ervaringen tot nu toe bevallen zeer goed. Juiste alternatief voor de roze concurrent ;) Kwa audio is het wel wat dunnetjes... enkel het dap segment

Er wordt mee gedacht met de vraag van de klant!

Er wordt geluisterd naar de klant. Bij vragen wordt gekeken naar de best passende oplossing. Super ervaringen met Stage-Roads!

Snel en waterdicht :)

Voor.onze schaatsbaan waren wij opzoek naar een snelle oplossing voor.onze lampen die erg vochtig waren en kortsluiting gaven. Stage roads had de lampen op voorraad en konden snel leveren. Daarnaast goed geadviseerd omtrent de bekabeling.

Prima producten en correcte service

Intussen reeds een veelvoud aan bestellingen laten verlopen via Stage Roads en de verkoopservice liep vlot en georganiseerd. Hoewel we op enkele stukken langer hebben moeten wachten door out-of-stock zijn we correct geïnformeerd geweest.

Snelle levering. Sneeuwschuim, besteld voor de winterlichtjes parade. Helaas kan deze vanwege corona niet doorgaan. Hopelijk kan het volgend jaar wel doorgaan

vlotte service

De levering was laattijdig (niet door de fout van Stage roads, maar wel door het postorderbedrijf), maar de service via de livechat was prima.

Niet zo goed.

Het bestelde artikel is ok. Maar het kost 8,22€ (btw in), en uiteindelijk heb ik 23,60€ betaald, bijna 3x de prijs van het artikel, dat behelst verzendkosten - ordertoerslag en noem het maar, geef het kind maar een naam, dan haalt het niets uit, om dit in Nederland te bestellen... Dan is het uiteindelijk hier goedkoper, onder de 20€. Heb het spijtig genoeg te laat gezien, bij bestelling....

Super bedrijf

Goed bedrijf, betrouwbaar en prachtige producten. Bestellingen altijd netjes op tijd geleverd. Een voorbeeld voor vele webshops.

Top koffers c.q. flight cases!

Mooie robuuste uitvoering.

Ik hou van eerlijk zaken doen.

Snelle service, TOP !!

Fijne duidelijke overzichtelijke site, zeer groot en compleet assortiment, nette prijzen. Goed verpakt, snel in huis. Kwaliteit artikelen uitstekend. Enige wat ik mis is een automatische update als iets weer op voorraad is.

Makkelijk, snel en professioneel

Toevallig in de buurt en in eens schiet mij te binnen dat ik nog iets nodig heb. Gelijk door gereden naar Stage Roads. De deur stond open en kon makkelijk naar binnen. Gelijk kwam er een verkoper aan die mij netjes begroete. Vervolgens samen opzoek naar de materialen en hier bij verschillende mogelijkheden laten zien en besproken. Uiteindelijk een keuze kunnen maken en direct weg kunnen lopen met het materiaal. Top geregeld.

Alles Top Super

Angenehmer Kundenkontakt, Sehr zufrieden Definitiv Empfehlung Wir kaufen sicher bei Stageroads wieder

Geweldig!

Mooi materiaal en snelle levering.

Stage Roads is snel

We hadden een truss stand nodig van bepaalde afmeting. Binnen drie dagen was advies, offerte en levering gedaan.

Super service

Zeer deskundig geholpen en prettige medewerkers. Precies gekregen wat ik nodig had en ook in deze drukke tijden, op de cv afgesproken dag.

ik ben zeer goed geholpen

ik heb telefonisch contact gehad met een medewerker. Die heeft mij precies uitgelegd wat ik nodig had voor mijn project en daar de verschillende prijsopties bij verteld. Zo heb ik een goede keus kunnen maken.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.