Was 1 artikel niet meegeleverd, zonder melding, maar na informeren is dit heel snel opgelost. Dik in orde!

Naar tevredenheid

Bestellen en betalen ging soepel. Jammer dat de 2 onderdelen middels 2 verschillende leveranciers verzonden werden waardoor ik 1 van beide pakketen bijna gemist hebt. En die ik juist op dat moment het hardst nodig had. Maar alles is uiteindelijk goed gekomen.

aangenaam en correct

Het was de eerste keer dat ik een bestelling gedaan heb via internet en ik ben zeer aangenaam verrast en zeer tevreden.

Top website!

Al regelmatig artikelen besteld en altijd snel en goed geleverd. Ook de prijs is zeer interessant vergeleken met veel andere aanbieders. Aanrader dus!

Geen negatieve punten

Duidelijk omschrijving. (Incl. maatvoering) Daardoor heb ik de koffer kunnen gebruiken voor mijn pedalboard. Prima produkt. De goedkoopste die ik op het internet kon vinden. Snel geleverd.

Had truss besteld die niet voorradig waren. Moest er toen wel zelf achteraan bellen omdat ze nog niet geleverd waren op de afgesproken datum(daarom een 9,5 ipv een 10). Ze bleken nog niet binnen te zijn. kreeg toen een alternatief aangeboden en deze werden gelijk opgestuurd.

goede service

Gordijnrails met runners en bevestiging besteld van Wentex eurotrack. Snel geleverd en wat een prachtig materiaal. Degelijk, stevig en het loopt heel mooi.

prima product, helaas wel levertijd

helaas was product niet op voorraad, maar communicatie omtrent de leverdatum was correct en die bleek ook juist te zijn

Vandaag besteld, morgen in huis

Vlotte afhandeling van mijn bestelling. Super kwaliteit. Heel erg tevreden.

Mooi materiaal en goed overzichtelijk vindbaar op de webshop.

Alle delen goed te vinden op de webshop. materiaal in goede staat ontvangen. Alleen jammer dat de levering niet zoals vermeld de volgende dag is. Vermeld op de site dat grote delen later dan de volgende dag wordt geleverd.

Super snelle service

Alles vlot verlopen en mooi optijd gelevert

OK

goed aanbod en snelle levering

Beloofd wat ze doen

Vriendelijk, snel antwoord op de vraag

Goede Uitleg

Goede service en snel geleverd

Simpel, snel, en gemakkelijk

Kon makkelijk vinden wat ik zocht. Goede prijs vergeleken met andere webshops en snel bezorgd. Ik ben erg tevreden.

Goede service en snelle levering

Al een aantal malen besteld bij StageRoads met volle tevredenheid. Ook als ik vragen heb wordt ik telefonisch goed te woord gestaan. Dat laatste ervaar ik als prettig omdat dat vaak sneller gaat dan op en neer mailen.

zeer slecht!

Spullen worden in delen geleverd waardoor de garantie ook vervalt. Nul medewerking van hun kant terwijl dit duidelijk per mail en 2x telefonisch bes[proken is alles in 1 deel te leveren. Nu kunnen we niet alles in 1x maal opbouwen om te zien of alles goed werkt De vraag is om de retourdatum aan te passen naar het moment dat we alles hebben maar dat doen ze niet. Dus nu kan alles weer terug. Bezorgers smeten alle spullen naar binnen. Erg onprofessioneel met kwetsbaar spul.

Goede service en mooie webside

Ik heb met plezier kunnen bestellen bij stageroads. Ik ben tevreden met mijn product en ga hier nog zeker vaker bestellen. Bedankt!

Zoals je het wilt!

De website is overzichtelijk en snel. Alles is op voorraad en wordt vrijwel direct verzonden. De volgende dag in huis. Wat wens je nog meer van een webshop? Juist, precies dat!

Goed!

Alles snel en net geleverd!

Producten zijn goed, service is goed

Bij Stageroads blijven we ook in de toekomst graag bestellen

Professionele en perfecte dienstverlening.

Professionele en perfecte dienstverlening.

Had de Beamz bbp94 besteld. Volgende dag al geleverd! Netjes en snel.

Helemaal TOP

Bestelling via de website gedaan. Kort telefonisch en helder advies gekregen. Voor verdere aanvulling van onze installatie zullen wij zeker terug keren.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.