Geweldige service - ik kocht niet alleen een product, maar een oplossing voor in de woonkamer

Geweldig geholpen door het team van Stage Roads. Ik heb zelf geen kennis van verlichting en spiegelbollen, team Stage Roads heeft me niet alleen goed geadviseerd wat aan te schaffen maar ook hoe een en ander te installeren - top!

Snelle reactie, goed advies, binnen 24 uur geleverd, top spullen

Top bedrijf. Meedenkers.

Knarsetanden afwachten

Materiaal is top, levering de dag erna is een hekel punt....

Snel en correct geleverd

Snel geleverd voor een correcte prijs

Super service

Super snelle service

Het leveren ging even snel en makkelijk als het bestellen

Prima service en snelle levering

snelle levering,scherpe prijzen en prima service

Keurig verpakt en ontvangen op de vastgelegde datum.

Ontvangen apparatuur voldoet voor 100% aan de verwachting.

Gewoon prima

Snel geleverd en goed verpakt

Heel fijn bedrijf!

Meerdere spullen gekocht en altijd super snel geholpen. Deze jongens denken gelukkig met de ondernemer mee. Of het nu een lift of verlichting is alles is van mooie kwaliteit. Groetjes Ruud de Wilde Easy Tent Verhuur

Fantastisch geholpen binnen no-time

Had een vraag wat ik het beste kon bestellen, stelde hem en binnen 5 minuten was alles geregeld, top bedrijf en snelle levering voor een goede prijs/kwaliteit verhouding! Geen gedoe en altijd vriendelijk.

Helemaal uitstekend. Topscore.

Op zoek naar sjorbanden met ratel uit 1 stuk van 5m om mijn bijenkasten mee vast te zetten en te vervoeren, kwam ik op de website terecht van Stage Roads. Het zijn de mooiste en stevigste banden die ik voor die prijs heb gevonden, ooit. Fantastisch.

Goed product, snelle verzending.

Ook als er iets niet goed gaat,

Prima opvolging en heldere vriendelijke communicatie 4 sterren

Bijzonder goede service

Offerte gevraagd voor meerdere parts. Goede prijs gekregen en moeite gedaan om het te kunnen leveren!! Top!

snel encorrect geleverd

overzichtelijke website. duidelijke feedback over de stand van je bestelling. En alles snel geleverd zoals aangegeven.

Zag er goed uit netjes verpakt niets op aan te merken

Niet de moeite om nog eens te doen

Het begon al bij de bestelling, geen bevestiging gekregen, noch een track & trace. Na contact met de website dan toch gekregen. Het motto van vandaag besteld, morgen in huis ging dus niet op. 4 dagen later had ik de laser. Na uitpakken bleek het sleutelcontact zot te draaien. Weer contact opgenomen via een online retourformulier dat zei dat ik binnen de 2 dagen een respons zou krijgen....niet dus. Na 6 dagen te wachten en nog steeds niets gekregen heb ik het ding dan maar zelf open gevezen & gemaakt. Na-service is dus een regelrechte flop. Nu doet de laser wel wat ie beloofd.

Prima product prijs per stuk is prima, maar met alle bijkomende kosten toch nog prijzig.

alles verloop zo als ik het graag heb

alles wat ik bij jullie koop voldoet aan mijn verwachtingen

Goed geregeld

Netjes

Correcte afwerking

Correcte afwerking en snelle levering. Zeer tevreden.

Prima levering

Het staat nog ingepakt op een pallet maar van offerte tot levering 100% alle afspraken nagekomen. Spullen zien er netjes uit. Ga er van uit dat dit straks met eerste keer opbouwen ook helemaal prima is.

Zeer goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Niets op aan te merken.

Snel en goed!

Voldeed ‘meer dan’ aan de verwachtingen. Snel, goed en duidelijke communicatie! Top! Moet binnenkort voor de school van mijn zoon eea bestellen, weet waar ik moet zijn!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.