Zo moest het overal zijn

Snel gevonden wat ik nodig had, korte prijsvergelijking kunnen doen, besteld en de dag erna in huis. Beter kan niet.

snel, scherpe prijzen en duidelijkheid

Via de website een bestelling gedaan en tijdens deze bestelling contact gehad via de live chat. Duidelijke antwoorden, snelle reactie tijd en open en eerlijke communicatie. Petje af, Stage Roads.

Correcte en snelle service

Er stond een foute levertermijn op de website. Om het toch op tijd in huis te hebben, had men een alternatief voorgesteld dat wel in voorraad was en men heeft het prijsverschil op zich genomen.

Altijd snelle en correcte levering! :)

Ik heb al verschillende zwarte 400v stekkers besteld. Lage prijs en snel geleverd!

Fijn, persoonlijk en deskundig contact

Uitgebreid te woord gestaan en per mail een passende passend voor mijn vraag voor gesteld gekregen. Top service!

guter Preis, etwas zu lange gedauert

guter Preis, etwas zu lange gedauert weil sie den Zahlungseingang übersehen hatten. Kann passieren, ansonsten alles gut.

Best goed

Eerst gebeld om wat vragen te stellen, dat was minder. Kreeg een antwoord en kwam tot de conclusie dat ik het beter ergens anders kon vragen. Product was top, snel en netjes geleverd.

Snelle levering, product voldoet aan de omschrijving

All prepared And quickly aranged

Altijd correct

Alles wat ik al besteld heb is allemaal binnen gekomen goed verpakt en goed product.

Een prettig bedrijf met de goede producten!

De communicatie met Stage Roads was prettig en vlot. Het aanvragen van een offerte is makkelijk en een aanpassing op de offerte was zo gemaakt. De afspraken omtrent de levering werden nagekomen. De kwaliteit is dik in orde!

De producten zijn van super kwaliteit!

Bij de eerste kennismaking een goede ervaring gehad. Verzenden loopt soms via verschillende wegen voor 1 bestelling. Er wordt ook niet echt aangegeven dat het in verschillende zendingen is wat extra communicatie met zich mee brengt dus ook extra tijd dat je er moet in stoppen. Ik bestelde bij deze firma verschillende stukken voor lichtstructuren en heb zelf een fout gemaakt. Dat geef ik toe. Dit bleek na overleg via de chat. Hier had ik 2dehands stukken besteld. Het project werd uitgesteld en daardoor merkte ik pas later dat de stukken niet compatibel waren. Even overleg gepleegd en dan komen direct al hun voorwaarden aan bod. En deze volgen ze zeer stipt op. Mooi dat dit voor vele zaken werkt, voor mijn zaak en klanten echter niet. Ik heb nooit gezegd of aangegeven dat ik het volledige bedrag zou terugeisen van de verkeerd bestelde stukken. Ik deed navraag onder 2dehands zoals ik deze aankocht en de prijs mochten ze zelf kiezen. Meerdere malen aangegeven. (van waar komt het materiaal dan in 2dehands?) Geen reactie meer. Later werd mij een aanbod gedaan om opnieuw zaken aan te kopen om deze compatibel te maken. dit kwam neer extra kost +/- 400€. Ok ik kan me vinden in hun commercieel denken! echt strak uitgedacht! Maar goed ik heb het naast me neergelegd en mezelf gezegd leren kost geld. Dus ik heb nog wat aluminium staan bij het oud ijzer. Vandaag opnieuw gechat (super op zondag!)met een vraag over een stuk van Fantek en daar kwam een heel kort zinnetje die eigenlijk letterlijk van de site geplukt was. Dit kan ik ook lezen. Daarom vraag ik iets omdat het niet duidelijk is. Er is zeker kennis, maar ik voel geen klantenbinding. Ik hoop dat dit enkel mijn ervaringen zijn. vandaar een neutrale score. Ik kom hier terug omdat er weinig anderen zijn met deze prijzen en producten. Alles wat je vraagt of zegt wordt zeer goed bijgehouden! Dit is goed en je wordt er zeker op gewezen! Mijn advies, zoek alles zelf goed op voor je besteld, de chat helpt maar is afgelijnd.

correcte levering, goed product

snelle en vlotte correcte levering van het product

Heel eenvoudig antwoord, TOP.

Vriendelijk en behulpzaam telefonisch te woord gestaan, medewerker heeft een goede productkennis en weet waar hij over praat, en een zeer snelle levering.

I can recommend Stage Roads: price, contact, service, delivering - all at its best

Snel vriendelijk en goed geholpen zoals altijd.

Weer een positieve ervaring met Stage Roads

Toppers!

Vrijdag middag om 4 uur besteld, volgende dag in huis, top!

1 woord: super

Snelle levering, duidelijke communicatie via mail.

Snel, goed, ruime keuze, scherp geprijst

Vlot, heb namelijk geen contact gehad met Stage Roads zelf. Website werkt snel, efficiënt en overzichtelijk. Klikken, betalen en ontvangen. Goed geregeld bij Stage Roads.

Uitstekende service en meegedacht, zeker in deze branche een must!

Na de geplaatste bestelling kreeg ik direct de bevestiging. Ik wist dat de levertijd iets langer zou zijn. Keurig aangegeven. Er was al een demo beschikbaar. Keurig bericht en nieuwe deal gemaakt. Levering heel zorgvuldig allemaal. Dank!

Super snelle service, en goede kwaliteit producten voor een top prijs!

Goede service. Kan niet anders zeggen!

Al heel wat gekocht bij stage roads, bevalt keer op keer.

Super service

Nadat een artikel iets langere levertijd had, hebben ze dit opgelost om een ander passend artikel aan te bieden zonder extra kosten. Zeer tevreden!

Makkelijke bestelling, maar niet volgende dag geleverd

Helaas was tot drie maal toe de bestelling niet optijd geleverd. Telefonisch was er helaas niks mogelijk.

Toplevering

eerste bestelling bij Stage Roads, zeker voor herhaling vatbaar, goede informatie op de website, duidelijke communicatie over de levering, dus je weet precies waar je aan toe bent!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.