Snelle service en goede omschrijving, goed beprijsd

Ik was op zoek naar stagedecks voor binnen. Uit de b stock, maar zien er echt nog Top Uit. No nonsens en goede omschrijving en snelle service!

Zo zou het bij elke webshop moeten gaan!

Alles top in orde. Snelle levering, precies zoals aangegeven. Duidelijke informatie van producten en een goed zoeksysteem. Het ontvangen product is precies zoals op de foto en inderdaad van de beste kwaliteit zoals beschreven word. Een mooie robuuste verlengkabel is het. Ik heb hem gekocht voor mijn Renault Twizy om op te laden. De kabel is er perfect voor, hij werd totaal niet warm. Een van de beste aankopen ooit. Stage Roads bedankt!

Snel !!!

Heb een spigot besteld , 2 dagen later binnen per post ! Erg snel allemaal , complimenten

Goed, betaalbaar en snel geleverd

Uitstekend, niks op aan te merken

Zeer snelle en correcte levering. Gekochte goederen beantwoorden helemaal aan mijn verwachtingen.

Netjes op tijd geleverd.

Snel geleverd, zeer goed kwaliteit.

Koffer voor op de motor.....

Super geholpen waardoor ik meteen kon bestellen en nieteens ben gaan vergelijken bij anderen

Gewoonweg super met altijd vragen meteen antwoord of informatie waar ik wat aan had levering was ook supersnel en toppie

Duidelijke website, goed verpakt, goede communicatie en snel geleverd

Duidelijke website: Ik was snel bij het product wat ik wilde hebben Goed verpakking, weinig kans op schade Goede communicatie omtrent levereing Snel geleverd binnen 2 dagen

Mijn pakket werd super snel geleverd en de bestelde waren waren zeer hoge kwaliteit. Super tevereden!

Bestelling geplaatst, betaald. Toch iets verkeerd gedaan, gebeld en binnen 5 minuten aangepast en het restant bijbetaald. Super geholpen, en inderdaad volgende morgen in huis. Aanrader dus

Gewoon goed

Besteld, prima verpakt en vlotter opgestuurd als ik had verwacht, dag erop tegen de middag in huis.

Prima en snelle service

Snel telefonisch contact gehad, bestelling in orde gemaakt en snel afgeleverd. Kwalitatief een top product, dus zeker voor herhaling vatbaar.

Snelle levering en kwaliteitsmateriaal!

Perfect...

Vraag gesteld over product via chat met snel en adequaat antwoord. Onmiddellijk besteld en na 2 dagen podiumtrap al in gebruik. Voldoet aan alle verwachtingen.

Super service

Zeer stipte levering.

Goede service, snelle levering

Goede en snelle service.

Komt afspraken na, en goed product!

Duidelijke site, en goede zoek functies voor juiste afmetingen

Eerste bestelling is beschadigd geleverd

Koffer werd netjes binnen 24 uur geleverd . Maar bij het openen bleek dat het handvat afgebroken was. Ik heb de zending online retour aangemeld , maar heb nog steeds geen reactie vernomen, en heb nog steeds een kapotte koffer

Helemaal goed

De online hulp die ik kreeg is buitengewoon goed

Ik bezocht de websiteop een avond (22:20). Er popte een chatbox op met de vraag of ik geholpen wilde worden. Ik dacht eerlijk gezegd dat het zo'n chatbotje was die me zo snel mogelijk mijn persoonsgegevens wil ontfutselen, maar klikte toch. Ik kreeg snel en adequaat antwoord op mijn vragen, inclusies hyperlinks naar artikelen die aan mijn beschrijving voldeden. Ik werd enthousiaster en vroeg me af of dit met AI mogelijk is. Uiteindelijk bleek het gewoon Fleur te zijn. Echt uitermate vriendelijk en terzake kundig. Ze hielp me zelfs met de manier waarop ik het transcript van de chat kon downloaden: op die manier had ik de hyperlinks mooi bij elkaar. De volgende dag om 15:30 maakte ik een account aan bij stage Roads. Ze hebben precies de spullen die ik zocht voor een goede prijs. Ik had nog een vraag en jawel, weer Fleur die me zelfs herkende van de chat van vorige avond. Mijn welgemeende complimenten. Als het mijn bedrijf was, zou ik haar bloemen geven. Spullen zijn op tijd geleverd en voldoen aan mijn verwachtingen.

In eerste instantie 1 stuks geleverd, hadden er twee moeten zijn. Na mijn telefoontje, gelijk actie, 1 stuks nageleverd.

Zeer goed en flexibel

Zeer goede winkel met groot aanbod ook tweedehands

Al veel besteld, ik kijk altijd eerst of stageroads het heeft tweedehands en anders nieuw. Zeer tevreden over hun aanbod.

Supersnelle levering

Vandaag besteld, morgen geleverd. Keer op keer houden ze hun woord! Zelfs in het weekend. Het 2de hands materiaal ziet er uit als nieuw, zeker een aanrader!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.