Verzonden maar een week nog niets binnen.

Dit heeft stage roads niet in de handen gehad, maar toch is dit wel het gehele ervaring.

Prima service !

prima materiaal, service, vlot geleverd .....

prima materiaal, service, vlot geleverd .....

Super snelle levering

Zeer overzichtelijke site , alles goed en duidelijk omschreven Artikel besteld , volgende dag in huis

prima service

snel geleverd en goed geinformeerd

T was een deel levering maar mooi snel.achter elkaar!

Aankoop van een spatwaterdicht koffer

Tijdens m’n zoektocht advies gekregen via de chat. Daarna ook nog een betaalbare oplossing gevonden (en gekocht). 2 werkdagen later hebben deze ontvangen hier in België. Bedankt voor de goeie service

Eenvoudig online bestellen en snelle levering!

Goed overzichtelijke website met duidelijke omschrijving van de producten en afbeeldingen.

Ze doen wat ze moeten doen, correct en gewoonweg goed.

Ze doen wat ze moeten doen, correct en gewoonweg goed.

Kiváló csapat, korrekt szolgáltatás!

Gyors ügyintézés.

Alles was snel geleverd. Goede kwalliteit en prijs verhouding. Ook een fijne site om te bestellen.

Keurig op tijd en compleet geleverd

Keurig geleverd, vindt alleen de kleine orderkosten van 10 euro niet klant vriendelijk.

Alles heel duidelijk

Prima de Luxe en Top.

Kwaliteitsartikel ontvangen en excellente service door wind en weer. Communicatie ook prima als er vragen zijn. Staat hier meteen de eerste de beste keer in de top tien. Dus ouderwets gezegd: een vertrouwd adres voor succes en wat mij betreft een aanrader.

Helemaal goed

150 meters neopreen kabel gekocht scherpe prijs netjes geleverd Top

Ik ben misleid door de 'gratis verzending'

De website maakt reclame met 'gratis verzending vanaf € 50 '. Pas bij betaling zie je dat dat niet geldt voor België. Deze informatie is wel te vinden op de website, maar niet zoals de gratis verzending voor Nederland aangekondigd wordt. je merkt dat pas als je het product in je winkelmandje gestopt hebt en gaat betalen. Als jullie internationaal willen werken moet dat vanaf het begin duidelijk zijn en geafficheerd op dezelfde manier. Kortom ik voel me toch bekocht. Bij het aankaarten hiervan via de chat werd ik ook niet aux serieux genomen. Ik kreeg reacties in de stijl van 'je had het kunnen weten want als je goed gekeken had, had je de informatie kunnen vinden'. Kortom een wel heel defensieve reactie op een ontevreden klant!

duidelijke website en snelle levering

degelijk product van admiral en goed verpakt

Goed geholpen en snel geleverd

Bestel-en snel (geleverd)Top

Helemaal top!

Zoals altijd. Goede informatie, snelle levering

Diverse gebruikte goederen besteld. Snel geleverd en alles nog in hele goede staat. Dus weer dik tevreden.

Gyors, korrekt, rugalmas.

Így kellene működni minden cégnek, aki nemzetközi kereskedelemmel foglalkozik. Köszönet!

• Ajánlnál minket? Yes

Prima sevice

Duidelijke info en snelle afhandeling.

van bestelgemak tot levering was top!

Duidelijke site hetgeen een keus gemakkelijk maakt, bestellen & afrekenen ging soepel, de aflevering was snel (binnen twee dagen) en het geleverde product top!

Doen wat ze beloven en volgende dag in huis, zelfs in deze corona tijd! Top!

Goede chat, vlot geleverd

Zeer snelle levering

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.