Perfect geregeld!

Zondagmiddag besteld, dinsdag besteld en dat in deze rare tijd. Top!

Snelle levering.

Nieuw is nieuw en gebruikt is ook echt gebruikt. Voldoet goed.

Snel besteld, snel geleverd

Overzichtelijke website, duidelijke afbeeldingen en goede prijs.

Top kwaliteit en service voor een prima prijs

Hoge kwaliteit kabel gekocht. Goedkoper dan elders. Snel en correct geleverd

goed snel en kwaliteit

Eerste keer een bestelling geplaatst en via de app extra informatie ingewonnen, product voldoet helemaal aan mijn verwachting en was snel en zonder problemen geleverd.

Gewoon goed

Alles wat ik besteld heb voldoet aan mijn verwachtingen

Snel geleverd producten zien er goed uit hier kan je met een gerust hart wat kopen

Makkelijk duidelijk

Snelle verzending Goede kabel

Super snelle service en zeer scherpe prijzen

Nog nergens anders audio-bekabeling gevonden tegen zulke lage prijzen. TRS patchcables op 1/4 inch zijn ook moeilijk te vinden elders.. Twee keer besteld en telkens zeer snel geleverd. Top!

Daarnaast fijn dat DHL op afgesproken plek pakketje heeft achtergelaten

Prima producten, goed geprijsd en snelle levering

Ik kom zeker weer terug in de toekomst.

doet wat van ze verw8 wordt

niets mis mee

Best zeer tevreden met de aankoop.

De aankoop verliep vlot evenals de snelle levering. Het aangekocht product voldeed volledig aan de verwachting. Tot de volgende. Dank u

duidelijke website, snel geleverd

goede website....volgende dag geleverd

Duidelijke website snelle levering

Duidelijke website, snelle levering en goede producten!

Snelle levering en product voldoet aan verwachtingen.

Zeer goed en tijdig geleverd

Zeer goed en tijdig geleverd

Goede begeleiding

Ik heb goed advies gehad . En snelle terug koppeling

Altijd snel en behulpzaam

Adequaat snel behulpzaam

Wordt klantgericht gedacht.

Al het materiaal was direct niet leverbaar, toch wordt naar een oplossing gezocht ondanks dat dit extra bezorgkosten gaf en deze werden niet doorgerekend.

Snel en correct

Snelle levering en goede informatie

Slecht product

50% van de producten werkte niet

100% tevreden

Goed geholpen bij de keuze van materialen. Eens besteld, zeer vlotte service en levering. Zeer goed en met zorg verpakt Niets op aan te merken.

Fijne service

Ik had 2 lampen besteld die na bestelling niet volledig aan mijn verwachting voldeden. Direct heb ik een mail verzonden en al zeer snel gad ik een reactie met een zeer passende oplossing. Een service waar ik blij van word.

Duidelijke website, met veel diversiteit en ook tweedehands spullen tegen nette prijzen

Voor de 2e keer besteld. Wordt snel geleverd. Groot aanbod. Ook tweedehands. Vanaf 50 euro graait bezorgd

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.