het contact is zeer goed

ben met tevredenheid geholpen alleen is de bestelling niet zoals vermeld voor 23.u besteld andere dag bezorgd het pakket lig al vanaf vrijdag bij dhl is nu maandag word vandaag bezorgd tussen 08.00 en 18.00 daar heb je toch niets aan

kwaliteit voor een scherpe prijs

Gewoon top. Kwaliteit tegen een scherpe prijst met levering en klantenservice zoals het hoort.

Goed netjes maar wel na twee telefoontjes

Goed geholpen maar wel na twee telefoontjes. De eerste verwees me door naar informatie sheet

Zoals altijd super service.

Snel de spullen in huis altijd vriendelijke service.

Goed en snel advies, vriendelijke prijzen, snelle levering.

Artikelen waren al binnen een dag geleverd in goede staat

Prettig en Professioneel

Nette communicatie en afwikkeling rondom een error in het bestelproces. Alles netjes geregeld.

Snel en eerlijk

Mooie website makkelijk en overzichtelijk, betalingssyteem is logisch ingedeeld prettige site om mee te werken. Echter zijn sommige producten duur geprijst vergeleken met concurrentie. Maar daarbij zijn andere producten. Weer voordelig kort om ik kom er graag.

Geweldig, snelle levering

B-stock producten zien er gewoon als nieuw uit.

Uitstekende webshop

Ik kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had met een ruime keuze aan artikelen. Makkelijk besteld en snel geleverd.

Snel en correct

geweldig

hallo ik heb zekker goed moment zijn ze voor mij een offerte aan het maken voor mij drive-in show met als er op en aan

aangename en professionele afhandeling

aangename en professionele afhandeling

Super aankoop

Ik was opzoek naar kabelbruggen, dit om de kabel van mijn plug-in hybride wagen te beschermen wanneer deze over de straat ligt bij het opladen. Online worden deze bruggen verkocht aan woekerprijzen. Bij stage roads worden deze verkocht aan een zeer interessante prijs. Maandag besteld dinsdag in huis! Super blij met mijn aankoop, en een site om zeker te onthouden!

goed service

Simpel besteld. Levering was snel, en de producten correct aangekomen.

Zalige online-shop-ervaring

Dit is echt dè online-store voor elke party-animal, of gewoon voor de huismussen die het thuis gezellig willen maken, of een feestje willen bouwen, wahtever :-). Wij ontvingen zonet onze partij 'professional blacklights' met koerierdienst DPD. Bestelling zaterdag 21/11/'20 geplaatst, vandaag dinsdag 24/11 voormiddag al in huis (3,5 dag). Bij het openen van het pak, zag alle stuff er nog professioneler uit dan verwacht en dan eerder gezien op de website. Ook belangrijk om te weten is dat het om uiterst breekbaar stuff ging, dewelk een reis van Nederland naar België moest kunnen doorstaan. Geen schade of tekortkomingen, alles deftig verpakt, alles tip-tip in orde. Waarom hebben we deze website in godsnaam nooit eerder ontdekt. Doe zo verder Stage-rods-team, en tot de volgende ;-)... Grtz Dimi

Snelle, correcte levering

Goed aanbod, zeer betaalbaar en goede kwaliteit. Product werd snel geleverd. Zeer tevreden.

Alles volgens afspraak

Gemakkelijk bestellen en een snelle levertijd, de volgende dag alles netjes bezorgd. Ook op zaterdag.

snelle levering en goede prijzen

de apparatuur die ik heb besteld kwamen snel binnen en voor een mooie prijs.... zeker niet te duur...

Snelle levering, goede producten

Mijn bestelling was de volgende dag al geleverd. De producten waren zoals omschreven en van goede kwaliteit. Ook de prijs was zeer goed! Ik ga hier zeker nog bestellen.

Prima geregeld

Snelle feedback betreffende bestelling, wel wat vertraging met levering i.v.m. drukte bij post.nl

Super kwaliteit en directe levering

Ik vind goeie kwaliteit goedkoop en een snelle service

Goed en snel geleverd

Telefonisch goed geholpen en 2 dagen later compleet in huis.

Super service!

Super service, goed assortiment en snelle levering. Kan bijna niet beter dus,

Goede communicatie en juist advies, snelle bezorging

Mijn vraag over het product werd goed en vakkundig beantwoord. Bestelling gedaan en volgende dag ontvangen. Prima geregeld. Een aanrader.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.