Snelle verzending. Goederen in perfecte staat.

Alles ok

Alles als verwacht.

Goed En je kunt snel contact maken

Ik had een bellen blazer besteld Maar ik had er vragen over En binnen 2 minuten had ik contact en hebben ze mij verder geholpen Prima zaken doen

Snelle levering en goedkoop!

De kabels zijn prima, goedkoop en snelle levering. Vanuit 2 depots een deelzending ontvangen zonder extra kosten en geen verzendkosten bij een relatief laag bestelbedrag. Super!

Snel en goed gehopen perfecte kwaliteit en prijs.

Wij van draaiorgelmaastricht hadden afzetkoorden nodig. Besteld bij Stage Roads. De juiste en perfecte kleur en de volgende dag al in huis. Tot de volgende keer.

Snelle en correcte levering

Super ervaring met Stage Roads. Behulpzaam personeel, goede communicatie en goed advies.

heldere communicatie - snelle levering

goed bedrijf wat helder is in communicatie, en een erg snelle levering heeft. De vandaag besteld morgen in huis gaat zeker op voor dit bedrijf.

Makkelijk bestellen zonder rompslomp

Duidelijke website, snel kunnen bestellen !

1 telefoontje, en perfect geholpen.

Zeer deskundige en meedenkende medewerker gesproken. Geen irritante 'al onze medewerkers zijn bezet' bericht, direct iemand aan de lijn. Mijn bestelling (+25Kg) werd zelfs een dag eerder dan aangegeven geleverd.

Lightspeed service

Binnen 1 dag geholpen! Geweldig

Vrijdag besteld, zaterdag in huis!

Via de chatfunctie contact gehad met Stage Roads. Werd direct gereageerd en ze kwamen met duidelijke antwoorden op mijn vragen. Vrijdag besteld en zaterdag bij ons binnen. Top geregeld!

uitstekend

goede kwaliteit en snelle levering

Snelle levering en kwaliteit

2x kistje besteld, volgende dag in huis, perfect

Prima geholpeN

Ik had het liever anders gezien. Maar ik hoefde maar 1 verlengsnoer te hebben, maar aangezien jullie een minimum bestel bedrag hanteren,moest ik er drie bestellen helaas

Kwalitatief, goedkoop en snelle levering

De goedkoopste site die ik kan vinden met kwaliteitsproducten. En daarnaast ook nog eens zeer snel geleverd!

kwaliteit is top, levering megasnel, en prijs is echt superscherp

Ja raad jullie echt van harte aan. Fijne site, goede gestroomlijnde procedure, mega fijne kwaliteit en goed aanbod ook daarin. Geen 200 merken en soorten voor 200 verschillende prijzen waarvan de helft onbetrouwbaar: goede keus dit, duidelijk en fijn.

Goed geholpen en snelle levering!

correct bedrijf houd zich aan de afspraken en levering

al een aantal keren spullen besteld en altijd netjes en correct geleverd bij de laatste zending klopte de track en trace niet maar deze werd direct gecorrigeerd binnen 5 minuten de prijzen waarvoor ze de spullen aanbieden zijn ook goed ik blijf hier zeker nog wel bestellen

Netjes geholpen

Mijn ervaring bij stageroads was erg positief, op sommige momenten konden ze iets beter reageren. maar tijdens het ophalen kreeg ik de klantvriendelijkheid terug, Ik kom zeker nog eens terug als ik iets nodig heb!

Niet enthousiast door schade

Bestelling en levering gaan allemaal prima, scherpe prijzen. Helaas blijkt bij levering dat 7 van de 8 "voeten" van de afzetpaaltjes beschadigd zijn. De afdekkappen over de verzwaarde voet zijn gedeukt.

Snel en netjes geleverd volgens afspraak

Snel en netjes geleverd volgens afspraak

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

Geweldig!

Eerste keer bestelt, netjes aangegeven wanneer ze het zouden leveren, exact optijd! Netjes een factuur met de onderdelen op de mail gekregen! Top zaak!

Zeer klant vriendelijk, iets fout besteld gebeld binnen 30 minuten hersteld credit nota binnen 3 werkdagen teruggestort. blijven zeker klant.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.