Top prijs prestatieniveau

Snelle levering, goede prijs kwaliteit, rop telefonische respons met adequate oplossingen

Goede info on line en snelle levering.

Goede info on line en snelle levering. Het is zeker aan te bevelen.

super geregeld allemaal

Zeer snelle levering, en toen bleek dat ik het verkeerde heb besteld, gewoon retour na deskundig advies en een dag erop de nieuwe weer binnen. Top!

Prima service, goede kwaliteit voor scherpe prijs

Naar volle tevredenheid ben ik geholpen. Zoals beloofd had ik de order de volgende dag al binnen!

Goed en snel

Betalen en bevestiging verliepen gladjes. De bezorging ging goed, in het algemeen supersnel in huis!

Goede service en kwaliteit

High speed service

Enorm snelle communicatie en verzending, product netjes verpakt en alle specificaties vooraf duidelijk. Het enige wat beter had gekund is een indicatie over wanneer je de langere pijpjes nodig hebt en wanneer de korte pijpjes voldoende zijn. Daarom nét geen 10.

Goede service en verstand van zaken

Via de chat snel en duidelijk antwoord. Order de volgende dag in huis!

tot nu toe alleen maar positieve ervaringen

juiste producten juiste prijzen juiste snelheid

Goed geregeld

Top geregeld

Levering en mailverkeer kan beter

Had op woensdagavond 2 rollen gaffa-tape besteld. Dan snap ik dat het donderdags verwerkt en verstuurd gaat worden. En verwachte ik ook dat het vrijdag voor het weekend geleverd zou worden. Vrijdag ochtend geen verzendbevestiging of iets ontvangen. Toch maar even een mailtje gestuurd om te vragen wat de status is. Vervolgens krijg ik een half uurtje later de (automatische) verzendbevestiging. Zonder een excuus ofzo. Mijn bestelling over het hoofd gezien? Heel vreemd. Dus dan gaan we het niet meer redden voor het weekend, helaas. Nu is het maandag en staat er bij DHL op de site dat het pakket verhinderd is en 1 à 2 dagen vertraging heeft. Loopt niet zo lekker allemaal voor maar 2 rolletjes tape. En het vervelendste van alles vind ik (ook vaak bij andere webshops) dat de bestelling dus nog niet eens binnen is en je zaterdags (3 dagen na het plaatsen van de bestelling) al wel een (automatisch) mailtje krijgt van Stage Roads met de vraag of ik ze wil beoordelen. Ik heb de aankoop nog niet eens binnen! Mijn advies aan Stage Roads zou dan ook zijn om deze mail minimaal een week uit te stellen (na de besteldatum of verzenddatum). Want op moment staat mijn hoofd niet echt op vrolijk en dat is dan ook te merken in deze review. Misschien als ik straks het pakketje alsnog binnen krijg en ik had daarna pas de beoordelingsmail gehad, had ik misschien mijn review anders geschreven. Ik vind het ook lastig om hieronder aan te geven of ik jullie zal aanbevelen of niet. Aan alle andere reviews te zien gaat het ook vaak goed, maar aangezien ik nog steeds niets heb ontvangen en jullie mij nu om mijn mening vragen, is voor nu het antwoord 'nee' helaas.

Super goede ervaring met Stage Roads

Snelle levering en super goede kwaliteit.

Goede omschrijving op de website. Goeie prijs. Product wekt prima en snelle levering. Top

goed product, goedkoop en snel geleverd

goed product, goedkoop en snel geleverd

Dikke Prima!

Breed aanbod en men denkt met de klant mee. Prima prijsstelling en snelle levering. Kortom: helemaal goed!! Een echte aanrader!

Snelle levering goed verpakt

Goede site. Snelle levering. Savonds nog chat contact gehad voor de bestelling en kreeg gelijk antwoord

Snelle service en telefonisch netjes te woord gestaan.

Heb al een aantal keer besteld bij Stage-roads en ben altijd netjes geholpen en er wordt meegedacht als je vragen hebt. Top!

Geweldige Service / Top levering

De webshop was zeer makkelijk en toegankelijk. makkelijke bestelprocedure goed op de hoogte gehouden. De movingheads werken goed en heb ik veel plezier van.

Goede service, niets op aan te merken

Goede webshop, bevestiging en levering ook snel. Producten komen in goede staat aan. Al met al goede kwaliteit.

Top bedrijf goede service.

Heb het bedrijf via internet gevonden en bestel al mijn trussen en onderdelen bij hun, Ze denken mee met een oplossing en leveren snel. Ga zo door heren.

Snelle levering prijstechnisch top

Mooie stage ventilator besteld. Degelijk en voor een goede prijs

super

zeer vlugge offerte - naar behoeftes - zeer duidelijke website - snelle levering - zeer correct

Goed en snel!!

Snelle service, netjes ingepakt en dat voor een top prijs.

Top ervaring

Ik had vrijdag namiddag een bestelling geplaatst en zaterdag werd het al geleverd. Het is een top service en een ruim aanbod. Ik raad het iedereen aan !!!

Goede prijs en snel geleverd

Ik heb wat trusspennen gekocht waren de volgende dag er al ben blij met de snelle service zou dit ook aanraden bij vrienden omdat ze veel hebben en snel versturen

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.