Goede en snelle service. Meedenken met sympathie voor de klant. Heel goed bereikbaar

Na uitleg van mijn situatie heeft StageRoads zeer snel een kant en klare oplossing geboden en deze zeer snel en correct geleverd. Mijn aanbeveling hebben ze.

super

Telefonisch goed uitleg gekregen en wat de mogelijkheden allemaal waren.

Dik voor elkaar.

Telefonisch ben ik goed geholpen en de spullen zijn die zelfde dag netjes verpakt en verstuurd. Kom zeker een keer terug om eventueel extra spullen te bestellen.

aardige verkopers en weten waar ze over praten.

goeie service,

Prima prijs. Duidelijke communicatie. Snelle levering!

Website met uitvoerige en heldere informatie van het product. Daarnaast verloopt het online proces goed van kiezen tot betalen. De levering is op tijd zoals aangegeven op de site en het product is goed verpakt.

vlotte service

Mijn eerste bestelling en direct goed beholpen geweest.

Mijn producten niet op tijd.

Ik bestel een stekkerdoos en er wordt aangegeven dat hij binnen 2 dagen geleverd wordt. Op de bevestigingsmail komt hij meteen op nalevering te staan. Als ik dat geweten had, had ik hem ergens anders gekocht omdat ik hem vandaag nodig heb. Ik ben misleid en dat vind ik niet netjes. Ik had van te voren willen weten dat de contactdoos niet meteen leverbaar was.

Alles wat besteld was klopte als een bus. Mijn klant blij, dus ik blij!!

Goede prijs voor gebruikte truss. Vloerset besteld voor Q Factory Amsterdam. Alles wat besteld was klopte als een bus. Mijn klant blij, dus ik blij!!

Fijn contact met de medewerker.

Hadden een bestelling geplaatst, maar door omstandigheden moesten wij die weer afmelden. De medewerker was daar zeer correct in het afhandelen van ons verzoek. De betaling werd ook direct teruggestort. Fijn zo'n bedrijf.

Prima prijs en goede service

Artikelen op koningsdag besteld en binnen 2 dagen in huis. Prima prijzen, vaak goedkoper dan bij de meeste andere winkels. Ik ga vaker bij StageRoads bestellen!

Makkelijk te bestellen en snelle levering!

Geweldig!

Duidelijke, goedkope webwinkel en snelle levering

Ik had wat kabeltjes en een microfoon nodig. Ik had zo de juiste dingen bij elkaar en ik denk niet dat het ergens goedkoper had gekund. De volgende dag was het pakket alweer in huis. Helemaal tevreden.

Snellere en meer punctuele levering was onmogelijk

Ik belde rond 15 uur om een aantal onderdelen te bestellen die dringend nodig waren. Nog diezelfde dag werden ze verzonden en 'just in time' hadden we ze in huis. Goed werk!

Goede en snelle service

Mooie kist, zoals beschreven en snel geleverd. Zeer content mee.

excellent

top quality, good price, fast delivery

Ruime keus en perfect geholpen

Ruime keus zowel nieuw als 2e hands. Zaterdag de bestelling gedaan en via de mail keurig op de hoogte gehouden en dinsdag de levering gekregen. Kortom een goede service.

Helemaal top, goede chat hulp en zeer snelle en goede levering.

Zeer tevreden. Duidelijke website en goede hulp. Snelle afhandeling en levering. Zeer aan te bevelen.

I'll be back!

Ik heb al meerdere keren iets besteld bij Stage Roads. Elke bestelling is supervlot en tijdig afgehandeld en als ik de prijzen vergelijk met gelijk waar anders is het hier een heel stuk goedkoper! Aanrader!!

Goede ervaringen, ook netjes geholpen. Met mijn vragen

Mijn bestelling waren er niet allemaal tegelijk, Maar gebeld en heel goed geholpen. Stage raods kon er ook niets aan doen Maar een hele goede service hebben ze . 👍👍👍👌👌👌

Snelle en super service!

Ik had nog niet eerder gehoord over stage roads, maar mijn in ervaring is 1 woord geweldig!! Binnen 24 uur besteld en geleverd kan gewoon niet beter. Ga zeker vaker bij stage roads bestellen! Bedankt STAGE ROADS.

duidelijk Shoppen met overzichtelijke pagina’s

Mooie website met een duidelijke voorraad en veel nieuwe maar vooral gebruikte materialen! Volgende keer kijken we eerst hier als we weer wat nodig hebben!

Goede communicatie, eerlijk product

Snel antwoord op vragen Efficiente afwikkeling Prifessioneel

snel en vakkundig geholpen verstand van zaken

Wat een heerlijk bedrijf zeg, hele duidelijke website, fanatieke mensen en vakkundig, gewoon zoals het hoort. Wij zochten podiumdelen en kwamen uit op de Power Dynamics decks, super kwaliteit voor heel weinig geld, komt ook nog es uit Europa en gewoon zoals op de site vermeldt voldoende op voorraad, ze hadden er volgens mij wel meer dan 100 op voorraad!!! dus de website klopt als een bus.... en ook op locatie alles netjes geregeld, koffie en ze hielpen zelfs met inladen, ben erg netjes geholpen. ik kom er zeker weer terug, echt een aanrader bij de heren van Stage Roads.

exact wat ik besteld had

Denken echt mee bij een oplossing van ideeën van klanten. Duidelijke en eerlijke telefonisch support en betaalbare artikelen op hun website.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.