Goede prijs en snelle levering

Prima geregeld

Wordt meegedacht met de klant.

Geweldige hulp van de klantenservice

Vanwege een spoedbestelling van een dimmerpakket vlak voor het weekend gebeld of levering op zaterdag nog mogelijk was. De medewerker heeft, buiten de systemen om gezorgd voor verzending van het pakket zodat dit keurig op zaterdag werd afgeleverd. Toen ik op zaterdag de(systeem)mededeling per mail binnenkreeg met aankondiging van levering op maandag had ik het pakket al in huis. Kijk. Daar houden wij van!!

Goed contact, goed product, goede en snelle levering

Goed contact per telefoon, goede levering en snel, goed product!

Geweldig goed geadviseerd en geholpen

Per toeval bij Stageroads uitgekomen. Ze hebben mij perfect geholpen en goed meegedacht. Zaken geadviseerd waar ik niet aan gedacht had maar ook zaken goedkoper laten uitvallen doordat die goederen beter bij mijn gebruik zouden passen. Razend snelle levering geheel volgens afspraak. Kortom ik heb een nieuwe shop gevonden waar ik mijn stage en light zal gaan kopen.

Zeer goed bereikbaar bedrijf.

Nette prijzen, laat en snel bereikbaar. Klasse

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd!

Makkelijk te bestellen en betaalproces. Per mail op de hoogte van gehele status. Product snel en onbeschadigd geleverd!

Goede en snelle levering

Gewoon goed, geen gedoe.

Vlotte levering, goede hulp, toffe prijzen (zoals gewoonlijk)

Dit is de 2e bestelling al die ik plaats dit jaar. Zeer concurrentiële prijzen. Enorm veel hulp en advies (vooral als je voor 2e hands trussen zou gaan). Vlotte levering. Meer moet dat niet zijn.

Ik heb gekregen wat ik heb besteld

Ik heb het product gevonden door het typenummer te Googlen. Zo vond ik deze webwinkel en zag dat deze niet duur is en ik vond ook nog een beter passend product

excellent !

zoals in de tittel !

Vriendelijke jonge gasten die hun product kennen

Zeer vriendelijk ontvangen bij het ophalen van een online bestelling. Bleek dat ik de verkeerde truss onderdelen had besteld. Dit was geen enkel probleem, ik kreeg direct de goede (iets duurdere) maar hoefde niet bij te betalen. Goede service en vriendelijkheid op 1 Daar kunnen anderen nog veel van leren. Kom graag terug voor volgende aankopen

Totaal goed

Gewoon zo als het moet, goed geholpen en afspraak na gekomen.

Top goede service en snelle levering !!!!

Prima bedrijf

Rookspuitbus geeft geen rook.

De gekochte spuitbus voor een rookeffect werkt niet. Er wordt geen rook geproduceerd alleen een lichte parfumgeur.

Een lampje is kapot

Levering:Goed, lekker snel Kwaliteit: minder; een kapotte lamp. Graag een nieuwe verzenden

snelle en correcte service en levering

vooral de tweedehandsafdeling is super en goede kwaliteit

Gewoon uitstekend!

Zeer goede service en natuurlijke goede producten!

Vriendelijk, snel en correct.

To the point reactie op bod.

Vlotte levering, goede communicatie mbt verzending

Vlotte levering, goede communicatie mbt verzending

Goede service, duidelijke info wat betreft levering, en binnen 1 dag bezorgd.mijn complimenten

Product precies zoals omschreven

Snelle levering, kwalitatief goed product. Aanrader dus!

Goede en snelle service

Goede en snelle service. De producten die je besteld is allemaal van top kwaliteit ook de tweedehands truss bijvoorbeeld geen enkel deukje erin echt top.

Zeer goede klantenservice

We moesten een truss die we hadden gekocht op marktplaats aanvullen met een aantal missende onderdelen. Stageroads heeft ons uitgebreid geadviseerd over welke onderdelen we nodig hadden en meegedacht met onze opstelling. Heel prettig bedrijf. We hadden zelfs aangegeven dat we nog niet zeker wisten of we ook echt een bestelling konden plaatsen, maar ondanks dat, werden we uitgebreid geholpen.

Perfecte service!

Donderdag avond laat moest ik met spoed trussen bestellen, na eerst even via de chat de mogelijkheden besproken of het daadwerkelijk zaterdag zou binnenkomen, een belofte konden ze niet maken. Wat te begrijpen is maar ze konden wel 100% garantie geven dat het vrijdag verzonden zou worden! En zaterdag inderdaad alles netjes binnengekregen en kon ik mijn eigen klanten weer tevreden stellen, dankjewel Stage Roads, er gaan zeker meer bestelling volgen!

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.