Snelle reactie

Ik had een 2de hands optie gekozen die niet meer voor handen was, toch snel een ander oplossing gekregen voor een prima prijs. Wel moeten ze werken aan het beschermen van het milieu, minder plastic mannen!

duidelijk

Makkelijk zoeken op de site, makkelijk bestellen. Nette en snelle levering.

Prima in orde.

Prettig, goede kwaliteit tweede hands materiaal.

Zeer tevreden over Stage Roads

Perfecte levering service en ben dik tevreden over Stage Roads dit word een van onze vaste inkoopadressen.

Uitstekende prijs/kwaliteit en snelle levering

Ik heb afgelopen week mijn tweede bestelling geplaatst bij Stage Roads. Net zoals de eerste bestelling hebben zij mij alles behalve teleurgesteld. Stage Roads biedt een goede prijs/kwaliteit verhouding en levert zeer snel haar bestellingen uit. Ik ben zeer tevreden met deze leverancier van A merk producten. Meerdere bestellingen zullen volgen in de toekomst.

Top producten

Lekker veel op voorraad, keuze genoeg. Verschillende vierkante truss besteld, alles op voorraad en super snel geleverd, vandaar de 5 sterren. Mijn volgende bestelling zal spoedig volgen.

Fijn bedrijf

Snelle levering en goede service

IK ben op een keurige wijze geholpen. De levering was op tijd

wel oke maar toch met een beetje dubbel gevoel

ik wilde de heavey baseplate bestellen en kijk vervolgens ook nog even of ik nog meer mee kon bestellen. daar zie ik g-haken van 100kg voor €2 en een beetje ex. en 2 plaatjes verder weer dezelfde maar dan 30kg voor bijna €4 ex. ik denk ik bel even en het verschil gevraagd krijg ik de uitleg van ik weet t niet en daarna oh het is een fout ja datr moet t zijn ik zal het meteen corrigeren en log maar over een half uurtje in dan is ie veranderd. ik ze g da's mooi maar de prijs staat er nu en niet over een half uur, ja nee dat klopt maar t is een fout. ik zeg vervolgens tegen hem oke en nu krijg ik zeker wel een beetje extra korting? nee meneer want u zou de haken toch terug sturen als u die van 30kg had gekregen enz. enz. ik zie tegen hem oke dan stuur me maar die base plate en voor de haken log ik wel in bij bax. hij snapte t nog steeds niet en zei vervolgens log maar over een half uurtje in dan is ie veranderd ppff dat is toch dom van de ''verkoper''de volgende keer bestel ik gewoon en als ik dan de verkeerde krijg toegestuurd dan dat er staat voor de prijs op de site dan flink stampij maken haha (geen zin in) maar wettelijk bieden ze t wel voor de lagere prijs aan en moeten ze t daar dan ook voor leveren. hier had ik graag een reactie op gehad groetjes erwin

snelle service, overzichtelijke webshop

Snel mijn order geplaatst volgende dag keurig geleverd! super

Prima webshop

Proffesioneel

Toevallig terecht gekomen op de website van stageroads zoekende naar Milos Qtb Truss. De site werkte overzichtelijk en snel! Nu voor de tweede keer aankopen gedaan bij stageroads en super blij met de service! Wat ons betreft doen we zeker zaken in de toekomst!

Perfecte service

Per mail en telefoon goed geholpen. Ook tijdens het afhalen nog wat extra helpt gehad. Oftewel perfect bedrijf.

afwachten hoe dit probleem afloopt

Spot gekocht Doet niet wat hij doen moet Beloofde mail na telefoontje van 16 uur niet gehad voor 18 uur zoals beloofd Na 2 dagen is er nog geen technicus gevonden die het probleem oplost. Spot terug gestuurd Ben benieuwd hoe dit afloopt . Voorlopig heb ik nog niks .

Zeer vlotte afhandeling, veel hulp en kwaliteit voor een goede prijs!

Ik was al even op zoek naar wat trussen. Uit het rijke tweedehands assortiment, samen met een aantal nieuwe trussen, kon ik een mooi ontwerp samenstellen. Even doorgegeven aan de mensen van Stageroads voor nazicht en advies. Vlotte hulp gekregen waarbij ze hier en daar een kleine wijziging voorstelden. Snel een offerte gevraagd, besteld en 2 dagen later geleverd in België. Supervlot en dankzij het rijke tweedehandsassortiment ook nog eens budgetvriendelijk.

Zeer goed snelle levering en aangeboden materiaalen naar behoren top

Super tevreden

Altijd een goede service en goed te bereiken

Goede service! Snelle verzending

Nette en correchte snele levering

Snelle service Netjes gelverd en verpakt

Verstand van zaken en ook

Op creatieve vragen wist de medewerker een antwoord te geven die bij testen ook klopte. Ook elke keer gelijk geholpen en de medewerker nam de tijd voor mij en luisterde en was oprecht geïnteresseerd in wat ik vertelde en vroeg.

Prima hulp bij het bestellen.

Ik ben goed geadviseerd over mijn aankoop. Ik ben heel tevreden over het proces en kan iedereen aanbevelen om bij Stage Roads te kopen.

Geleverd zoals gevraagd en in de tijd zoals aangegeven

Een 10.

Goed geregeld

Netjes optijd goed verpakt en netjes geholpen

super tevreden

bestelling gedaan simpel niet veel moeten rond zoeken alles goed gevonden en gin snel. alles goed ontvangen echt heel goed gelopen.

Prijs is goed levering iets minder

Prijs zeker over te spreken, dacht dat de bestelling was geleverd blijkt er van de 180,- die ik had besteld alleen 5 ringetjes in te zitten van 1,25. Beetje jammer, net zo goed niks kunnen sturen en als alles compleet was alles in een keer. Had minimaal via de mail een bericht verwacht met een lijst wat allemaal wordt nageleverd en met een indicstiedatum.

Duidelijk en snel

Voor een project van me zelf een CD koffer besteld. Zaterdag besteld en op dinsdag keurig geleverd. De koffer is sterk en robuust, sterker dan ik had verwacht van een CD koffer. Precies goed voor mijn project.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.