Prima en snelle service. Top👍🏻

Prima en anelle service. Duidelijke website

Goede service.

Correct!

Doen wat ze zeggen!

Snel en goed geholpen!

Snel en goed geholpen! Duidelijk advies en snelle levering!

Uitstekend geholpen

Ik heb de offerte diverse malen aangepast dat ging probleemloos. Zending was perfect op tijd binnen. Dus erg tevreden.

Uitstekende service

Bij aanschaf truss, duidelijke informatie gegeven zonder enige poespas.

Transparante, snelle en uitmuntende service.

Om mijn aankoop te optimaliseren had ik via mail voorafgaandelijk contact. Het antwoord de dag zelf nog hielp me de juiste keuze te maken voor het project dat ik voorzag. De levering van de goederen gebeurde slechts een dag later. Door de aard (grootte) en hoeveelheid was bijzonder transport nodig, echter dit vormt voor Stage Roads geen probleem. Ook de communicatie met de chauffeur (de levering lag op een wat afgelegen moeilijk te vinden plek) verliep van een leien dakje. Kortom, een aanrader!

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Prima prijs kwaliteit verhouding en keurig op tijd geleverd. Ik ben dik tevreden.

Super service, vriendelijk en meedenkend

Goed geholpen. Ook wanneer iets niet goed was, werd ik vriendelijk geholpen en werd er met een kritisch blik gekeken hoe het opgelost kon worden. Kortom super.

Bijzonder hulpvaardig

Ze zijn erg toegankelijk en hulpvaardig, kom zeker terug zodra ik extra spul nodig heb.

Goede prijzen snelle en gratis verzending

Ik schaf regelmatig tweedehands truss aan bij Stage Roads en altijd een goed advies en snelle verzending en scherp geprijsd .

What a release!

Leuk hoor allerlei scenes op het laatste moment bedenken maar als dat dan betekent dat je opeens een heleboel breed gaffertape nodig hebt binnen 24 uur en het lukt dan ook nog om dat bij jullie te regelen...ja! dan ben je natuurlijk super blij! Veel dank voor de ultrasnelle levering!

Uitstekend!

Goed en behulpzaam personeel!

Goede prijs en service, snelle verzending

De gebruikte materialen zijn van goede kwaliteit en ze worden snel verzonden.

vakkundig geholpen

via via heb ik 4 tweedehands trussen aangeschaft. hiervoor had ik nog onderdelen (koppeling om de Truss aan een grondplaat te bevestigen) nodig. helaas kon ik nergens het merk meer vinden. na contact Via chat wist Stage Roads gelijk welk merk ik had en kreeg ook gelijk de link naar het artikel wat ik nodig had. gelijk besteld en de volgende dag al in huis. Ze hebben echt kennis van zaken!

Je merkt aan alles ze gaan voor een 10

Super snel geregeld komen afspraken na

Top! Service is geweldig zoals altijd!

Niks op aan te merken, ik koop en ene dag later leveren zij! Zoals het moet zijn dus. Niet meer of niet minder!

Product niet meer leverbaar, geen probleem! een betere versie met korting was de oplossing! TOP!!

Snel

De volgende dag was de bestelling al binnen. Helemaal top.

Netjes behandelt .luistert goed naar de behoefte

Goed en netjes geholpen door medewerker aan de telefoon . Er word goed geluisterd naar waar de klant om vraagt. Geen starre houding. Men probeert oplossingen te vinden daar waar mogelijk.

Snel en goed materiaal

Super service. Een echte aanrader

Ik ga er zekers nog bestellen . Zeer tevreden en top service

Goed, snel en prima support

Goede prijzen, snelle levering en bij verkeerde levering ook dat super afgehandeld. Echt een aanrader om te bestellen.

Prima producten, maar onduidelijke communicatie bij het retourneren

Wij wilde een aantal artikelen retourneren maar moesten dagen bellen en mailen voordat we de juiste formulieren hadden ontvangen. Iedereen was aardig aan de telefoon maar het schoot niet op.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.