Laden reviews...
229 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken snelle levering, duidelijke productomschrijvingen en nette verpakkingen. Klanten roemen de betrouwbare service en prijs-kwaliteit. Af en toe doen zich problemen voor, maar deze worden doorgaans snel opgelost en professioneel afgehandeld. Over het geheel genomen is de winkelervaring positief met nadruk op snelheid en betrouwbaarheid.
Na wat technische vragen telefonisch te hebben gesteld materiaal kunnen bestellen en super snel geleverd
1 August 2019
Jan
Katwijk
Showtec sf-150 ventilator gekocht om de warme dagen door te komen. Nergens anders meer verkrijgbaar binnen een week. Hier op voorraad. Besteld en de dag erna s'middags reeds geleverd! Top! Ik kom zeker in de toekomst nog een keer terug!
28 July 2019
Niels
Bocholt
2 duimen omhoog !
28 July 2019
Aart
Soest
Gevonden wat ik zocht, eenvoudig te bestellen, kwaliteit overeenkomstig de verwachting, gewoon goed!
27 July 2019
Renee
Ospel
Maar ik wil niet lastig gevallen worden met allerlei spam, zoals deze enquête
Beveelt niet aan
26 July 2019
Appie
Eindhoven
Duidelijke site Snel kunnen bestellen. En grote voorraad direct beschikbaar. Ideaal voor de verhuurbedrijven.
21 July 2019
Mitchel
Velserbroek
Top.
19 July 2019
jeroen v ede
Leiden
Ga zeker meer zaken doen met jullie
19 July 2019
Roland
Eindhoven
Zeer vlotte bestelling + levering!
18 July 2019
jonathan
Moorsel
Op zoek naar een podium, kwamen we op de website terecht. Na een email met de vraag ik voor een reactie met een vrijblijvend voorstel. Zeer netjes en er werd niet gepusht. Daarop overleg gehad en besloten tot de aankoop. Binnen 2 dagen was het geleverd. Tevreden dus.
13 July 2019
Jack
Van der Tang
Levering gebeurt snel, de producten zijn tevens scherp geprijsd... bij problemen wordt he ook vlot verder geholpen
11 July 2019
Ben
Geel
Na mijn bestelling bleek dat de voorraad fout stond op de website. Kreeg keuring een mailtje met een goed alternatief. Dit bleek wel duurder te zijn maar ze hebben het verschil voor hun rekening genomen. Top service en goed meegedacht.
8 July 2019
Bob
Heiloo
Service was super!
4 July 2019
stevy
Gilze
De bestelling krijgt zeker een vervolg
3 July 2019
Peter
Hoogerheide
Heel goed meegedacht
2 July 2019
Maikel
Purmerend
Netjes geholpen via de chat, nieuw materiaal was keurig verpakt, 2de hands materiaal uiteraard niet, maar eerlijk gezegd niet echt te zien dat het veel gebruikt. Snel geleverd, prijzen zijn oké, niet de duurste iig
26 June 2019
Antoine
Helmond
Bij de eerste bestelling bij een nieuwe leverancier is het toch altijd maar even afwachten hoe het verloopt. Zo ook bij mijn eerste bestelling bij Stage Roads een aantal dagen geleden. Echter heeft Stage Roads mij alles behalve teleurgesteld. Ik ben erg te spreken over de overzichtelijke site, snelle levering en de prima prijs/kwaliteit verhouding. Stage Roads doet aan geen andere leverancier onder. Wellicht zullen er meerdere bestellingen volgen van mij bij Stage Roads!
25 June 2019
Jos
Handel
Als ik bel , mail of langs kom wordt ik door het jonge personeel snel op ervaring geholpen. Ze begrijpen direct wat ik bedoel en kunnen daardoor snel handelen en leveren. Ook hun site is makkelijk en overzichtelijk en up to date. Kortom een aanbeveling.
25 June 2019
Ton
Heeten
Pluspunten
Goede kwaliteit en snelle levering
20 June 2019
Guy
Mol
19 June 2019
rlsfacilities
naarden
Pluspunten
Snelle levering van producten tegen een goede prijs.
14 June 2019
anoniem
Pluspunten
goede communicatie vriendelijke levering
13 June 2019
anoniem
belgie
Pluspunten
Snel geleverd en ben zeer tevreden
9 June 2019
Nick
Kaatsheuvel
Pluspunten
Passend advies, snel contact met de medewerkers en snelle levering
Verbeterpunten-
8 June 2019
Jordy
Berkel en Roderijs
Pluspunten
Ze denken mee. Goede prijs Snelle service
8 June 2019
NB-Audio
Brummen
Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven.
Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.
Smirnoffweg 9
7602 RC Almelo