Pluspunten

Snelle en perfecte levering

Pluspunten

Goede service en snelle levering. Ideaal dat ze ook 2e hands producten aanbieden in de webshop.

Bij mijn eerste bestelling 2e hands truss besteld en niet aan eitjes, pennen en veren gedacht. Ging er vanuit dat dit er standaard bij zit net als bij nieuw. Hier moet je wel op letten dat het totaal bedrag voor een stuk truss iets hoger word als je hem compleet wil hebben. Dat mag van mij beter omschreven worden.

Pluspunten

Goede materialen en snel geleverd

Pluspunten

Duidelijk en persoonlijk geholpen. Zelf keuze in gebruikt en nieuw

Pluspunten

goede hulp online

Pluspunten

Leuke, en eerlijke kerels, die weten waar ze over praten, en met een scherpe prijs komen! Graag tot de volgende bestelling! ps. hier kunnen de grote muziek postorder bedrijven nog wat van leveren.

Géén!

Pluspunten

Super bedrijf en beste koopje voor de laagste prijs de prijzen zijn echt super goedkoop!!!

Zijn er gewoon niet

Pluspunten

Zeer snelle en correcte levering. Indien nodig altijd te bereiken voor info.

Pluspunten

Snelle levering, produkten worden goed verpakt. Klant vriendelijkheid is top, ik zat met een vraag en ik kon deze op diverse manieren stellen (mail telefoon chat ), kort daarna werd mij duildelijk uitgelegd hoe het zat. En bovendien scherpe prijzen.

Pluspunten

Contact via de chat gehad. Uitstekend door medewerken geholpen.

Foto’s van het product op je website laten. Om een beter indruk van het product te kunnen krijgen.

Pluspunten

Snelle levering producten zoals beschreven.

Pluspunten

Snelle levering wordt waargemaakt.

Kon niet precies de juiste LED driver vinden, maar deze werkt ook goed.

Pluspunten

Snelle en goede service. Spullen netjes verpakt bij verzenden

Ga zo door!

Pluspunten

Goede prijzen. Alles was keuring en goed verpakt. Ik ben erg blij met mijn trussen. Bedankt!

Pluspunten

Prettige website, goede service met de chat tot nu toe was alles top

Mischien van te voren melden met grotere pakketen aangeven dat die met een andere bezorgdienst gebracht word dan de kleine pakketjes.

Pluspunten

Snelle afhandeling en verzending Prima.

Pluspunten

Groot aanbod, aantrekkelijke prijzen, factuur met BTW en snelle levering, waarom nieuw kopen?

Pluspunten

fijn contact, goede service

Pluspunten

Bestelling gedaan en miste iets bij de levering. Gebeld en gelijk werdt mij verteld dat dit met een andere leverancier kwam. Snel en behulpzaam. Hier hebben ze er een nieuwe klant bij!

Pluspunten

Snelle afhandeling met levering op zaterdag! Topmateriaal, ook 2e hands is in goede conditie.

Pluspunten

Snelle en correcte leveringen aan een goeie prijs

Heb al ervaren dat bij bestellingen boven 50 euro soms nog transportkosten komen... als je dan op een ander moment inlogd en hetzelfde besteld, gaan de verzendkosten boven 50 euro weg

Pluspunten

Snel inleveren en zekerheid

Meer acties en kortingen

Pluspunten

Snelle service en levering, Oplossing gericht bij problemen.

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.