Pluspunten

tweede hands afdeling is top

Pluspunten

Door mijn onoplettendheid iets verkeerd besteld en uiterst correct door jullie opgelost.

Pluspunten

Snel en deskundig antwoord via de chat, bestelling snel verzonden en in goede staat aangekomen.

Pluspunten

Snelle en adequate service. Laagste prijsgarantie!!!!

Pluspunten

Goede service en snelle levering

Ik heb gebruikte truss gekocht en niet zo snel gezien dat dit zonder eitjes, pennen en veren verkocht word. Nu moet ik nog een bestelling plaatsen. Nieuwe truss word ook met dit materiaal geleverd, gebruikt zou ik dit ook leveren inclusief dit materiaal. Dan de stuk prijs maar iets omhoog want ik kan me niet voor stellen dat iemand er iets aan heeft als het niet aan elkaar te koppelen is.

Pluspunten

Online hulp bij vragen is top. Vandaag besteld en betaald en morgen in huis.

Ik zou zeggen; Doe zo verder.

Pluspunten

Vermelding binnenmaten van het koffertje. Voor mij belangrijker dan de buitenmaten.

Pluspunten

Zeer vlotte levering, fijne communicatie en betaalmogelijkheden! Zeer scherp geprijsd kortom, een absolute aanrader!

Actiever adverteren op social media?

Pluspunten

Goede services. Snelle levering (Donderdag 31 mei iets besteld, vrijdag 1 juni in huis sneller kan niet). 2de hands zijn de prijzen goed en artikel ziet er nog als nieuw uit

Pluspunten

Supper tevreden heb inmiddels in 3 dagen tijd al 4 bestellingen gedaan en elke keer supper leveing!!

Pluspunten

Goede, snelle service. Persoonlijk en daarnaast professioneel.

Pluspunten

Prima service. Snele levering. Zeer tevreden!

Pluspunten

Via marktplaats gekocht, netjes en snel afgehandeld. geen klachten, zeer correct.

Pluspunten

De bestelling die ik had gedaan was de volgende dag al binnen. Netjes afgeleverd. Mooi product ontvangen!!

Pluspunten

Goede klantenservice, Duidelijke uitleg en de snelheid van leveren is fantastisch !

Pluspunten

vriendelijke verkopers die meedenken veel spullen op voorraad

digitale wensenlijst voor backorders

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Top bedrijf ze helpen je goed en denken altijd mee voor een goede oplossing.

Pluspunten

Snelle levering, juiste prijs en vriendelijk personeel.

Pluspunten

Alles werd correct geleverd en op een zeer korte termijn.

Pluspunten

Occasions voldoen aan de beschrijving.

Pluspunten

Zeer aardige en behulpzame mensen, ook gied bereikbaar per telefoon voor verdere info, top

Pluspunten

Snelle service, veel gebeld nooit als probleem ervaren. Moet nog wel de producten ophalen.

Pluspunten

1 Duidelijke site 2 Prijzen zijn goed 3 Snelle levering 4 Veel 2de hands artikelen tegen lage prijzen

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.