Pluspunten

Via marktplaats in contact gekomen en doorverwezen naar de website. 2e Hands materialen zijn soms echt nog zo goed als nieuw!

Pluspunten

Snelle reactie bij vragen.

Pluspunten

Goede prijs voor de tweede hands materialen. Daarnaast zijn de materialen nog in zeer nette staat. Er werd heel flexibel geholpen, te plekke nog wat aanpassingen in de materialen. Ik had helaas wel een aantal koppelstukken te kort, dit is heel nettjes opgelost. konden het zaterdag avond nog gewoon even ophalen!

Pluspunten

Goedkoop alternatief, snelle levering.

Pluspunten

Er word goed mee gedacht

De winkel ziet er gesloten uit een bord bij de weg zou eventueel helpen

Pluspunten

Snelle service en bekwame ondersteuning (ik werd gebeld omdat ik twee tegenstrijdige produkten had besteld, dit was zo bedoeld, maar goed dat ze hierop anticiperen!)

Pluspunten

Reutlinger kabels besteld, volgende dag netjes thuis geleverd. Prima op de hoogte gehouden via de mail over de status van mijn pakket.

Pluspunten

Gebruik gemaakt van de Whatsapp service. Binnen 10 min antwoord op mijn vraag en heb direct online de bestelling kunnen plaatsen. Kreeg het de volgende ochtend al in huis. Bedankt

Pluspunten

De jongens van Stage Roads denken heel goed met je mee. Ook de klantvriendelijkheid bij de afhaallocatie doet mij erg goed, ga zo door!!

Pluspunten

Snelle Service en de 2e handse trusten zien er goed uit ! Bedankt !

Pluspunten

Vlotte jongens die veel over het vak afweten. Service was goed en ze dachten met je mee. Je weet met wie je aan het praten bent. Dit is bij veel grote bedrijven vaak niet zo. Je hebt dan vaak een ander persoon aan de telefoon. Dit is voor mij een groot pluspunt. 2 stukken Truss bij ze gekocht maar zeker niet het laatste product wat daar besteld wordt.

Houden zoals het nu is!

Pluspunten

Denken met je mee goede prijs verhouding

Pluspunten

Zeer goed mee gedacht met een zeer uitzonderlijke opdracht naar ieders tevredenheid. Opgelost. En nog betaalbaar ook. Gewoon super Nog hartelijk dank

Pluspunten

Duidelijke communicatie Snelle afhandeling van de bestelling Gratis verzenden boven de 50 Euro Gebruikte goederen zijn van goede kwaliteit

aanbiedingen mogen altijd goedkoper zijn

Pluspunten

Echt super service!

Geen....

Pluspunten

Ja super goed

geen verbeter punten

Pluspunten

Tweedehands truss systeem aangeschaften ben daarnaast goed ondersteund met o.a. de aankleding van de beursstand. Klasse service!

Geen, ga zo door!

Pluspunten

Top bedrijf snelle levering goede kwaliteit voor een mooie prijs

Pluspunten

Goeie Service, denk met je mee, Eerlijk en oprecht

Ga zo door

Pluspunten

Altijd correcte antwoorden op mijn vragen Heel behulpzaam Vriendelijk Geven goede advies

Geen minpunten

Pluspunten

vlotte communicatie en goede prijzen

Pluspunten

Zeer goede service , Wij hebben gebruik gemaakt van de WhatsApp service . Zijn we er dankzij jullie uit gekomen welke onderdelen we nodig hadden . Jullie namen super de tijd voor ons , En aan de hand van foto’s die jullie stuurde het juiste onderdeel gevonden ! Zelfs na dat ik al had besteld werdt mijn bestelling aangepast zodat ik de juiste onderdelen zou ontvangen . Super service . Bedankt voor de snelle afhandeling

Pluspunten

Super service

Nog niet gevonden

Smirnoffweg 9

7602 RC Almelo

Over Stage Roads

Stage Roads levert professionele licht-, geluid- en beeldapparatuur dat inzetbaar is voor beurs, events, in-store en -outdoor promotie om uw producten een zo goed mogelijke uitstraling te geven. Wij staan voor het beste advies en bieden u als klant van begin tot eind de beste service. De verkoop van Stage Roads vindt plaats via de online webwinkel of bij onze vestiging in Almelo.